Besök

Lite dålig uppdatering idag, I know. Men jag jobbade till tolv, sen cyklade jag hem och började städa rummet och så. Det måste ju se rent ut när man ska få besök :)
Daniel hade sagt hela tiden att han skulle åka buss hit, och ringa när han närmade sig. När jag satt i mitt rum ringde det på dörren, och vem var inte det om Daniel? Haha, jag blev jättechockerad. Tydligen hade han fått låna en bil hit. Vilket är bra, så vi kan ta oss fram.
Vi lekte lite med Buster, sen lekte vi med hamstern.. Även Daniel påpekade hur fet Elvon är, haha. Ska nog sätta hamstern på en diet.
Sen åkte vi och handlade mat åt oss och Peter, jag tog en kycklingsallad, Daniel tog en pizza och Peter tog också en sallad. Gott var det!
Annars har vi inte gjort så mycket mer, Daniel duschar för tillfället, och jag sitter här, har läst en massa bloggar, är nästan besatt av att läsa bloggar.. Jag läser Kissie, Blondinbella, Gaybloggen, Paulina, Dessie och Kenza, och såklart några av mina vänners bloggar.
Nu har Daniel duschat klart, vi får se vad jag hittar på.
I morgon väntar jobb, jobb och åter jobb och cyklande, cyklande och åter cyklande.. blääääääääääää.

Inget tvättmedel, inget sköljmedel...

Dagen började med att jag var tjock i halsen, täppt i nästan och hade ont i huvudet, på grund av min dryga allergi, så jag åkte aldrig till jobbet.
Jag klev upp vid tolv tror jag och gjorde i ordning frukost och satte mig ute på balkongen och myste. Två rostade mackor med ost och ett glas mjölk, gott!
Sen slängde jag in en tvätt i tvättmaskinen, plockade undan lite på mitt rum medan, städade garderoben och så. Skönt nu när allt är på sin plats därinne.
När tvätten var klar började jag hänga upp den, men något stämde inte, det luktade inte tvättmedel av kläderna, ni vet, sådär fräscht som det brukar lukta. Då insåg jag att jag varken hade hällt i tvättmedel eller sköljmedel innan jag knäppte på tvättmaskinen, lyckat? Inte precis. Plockade ner alla kläder i korgen igen och slängde ner dom i tvättmaskinen igen, med sköljmedel och tvättmedel!
Sen har jag varit ute och promenerat med Buster, han har blivit så duktig på att gå fot nu, blir så stolt varje gång.
Min bror kom förbi och hälsade på hamstern, även han påpekade hur fet den var.. Stackars Elvon. Kom på att jag måste städa hans bur nu snart också, Daniel får hjälpa mig med det i morgon när han kommer hit. Vilket ska bli väldigt roligt, har redan planerat lite roligheter inför helgen. Drygt att jag kommer jobba under dagarna bara.. Är bara ledig lördag och söndag.
Var hemma hos pappa förut också, men han och Elias var inte hemma, de var tydligen i sommarstugan.. Synd, för jag som ville träffa Elias. Men det får bli en annan gång då..
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, sen kanske det blir en kvällspromenad, har äntligen hittat min mp3 igen, den gömde sig i en väska. Det är ju nästan helt omöjligt att ta en promenad utan musik!


Jag och Elias


Jag vill ha den här mobilen, nu!

Värmebölja

Kan ni tänka er, Elvon sover?! Han brukar ju annars alltid vara uppe och springa vid den här tiden.. Men bara för att jag är så nöjd så vaknar han troligtvis till snart och börjar springa i sitt lilla hjul..
Idag har det varit extremt varmt ute, typ trettio grader.. Och vad har jag gjort? Jobbat! Har nästan inte kunnat jobba alls, på grund av hettan. Jag tycker det kan vara svalt i luften nu när jag jobbar, och när jag slutar jobba för den här sommaren kan det gärna bli finare.
Cyklade till Helene och åt med henne på min lunchrast, jag köpte en fetaostsallad med mangorajadressing till. Helene stekte på lite pyttipanna och ägg (den här gången blev hon helt nöjd med sina ägg).
Sen hann vi inte med så mer, för min lunchrast tog slut, så jag cyklade tillbaka till jobbet. Där jag målade resten av dagen.
Efter jobbet cyklade jag återigen till Helene, vi spelade lite kort och pratade. Sen gick vi ut till studsmattan och la oss där för att njuta av solen. När jag pratade med Daniel i telefon blev vi attackerade av en trollslända, inte kul! Jag skrek som en liten tjej. Helene kastade sig av studsmattan och tog skydd inomhus.
Senare när jag skulle tända en ciggarett (det är inte bra att röka, jag vet!) så råkade jag bränna mitt ögonlock, fråga mig inte hur jag lyckades.. Pratade fortfarande med Daniel i telefon då, så han fick höra mig skrika återigen. Sen sved det en aning på ögonlocket och jag blev lite röd, men jag är inte allt för deprimerad, jag kunde ju ha råkat bränna bort mina ögonfransar istället, och det skulle vara en katastrof!
Till middag åt vi kött och pommesfrites, mycket gott! När vi var mätta följde jag med Helene ut och övningskörde, det gick bra, träffade på mamma och Peter som var ute och promenerade på stan med Buster.
Sen var det meningen att vi skulle kika på en fallskärmsuppvisning i Sandarne, men vi kom för sent och missade allt, lite tråkigt..
Vi åkte hem igen och spelade återigen lite kort, Helene vann..
Sen var det dags för mig att cykla hemåt, Helene följde med en bit på vägen, vilket jag uppskattade. Börjar bli trött på att cykla nu.
Nu sitter jag hemma, har typ nyss duschat, pratar med Daniel i telefonen, han tjatar så evigt att jag ska vara social, men jag tycker om honom väldigt mycket ändå!
Så nu ska jag vara social med honom, sen ska jag försöka sova. I morgon väntar ännu mer jobb, det tar aldrig slut...

"Mina ägg ska inte vara lösa, de ska vara hårda!"

Då har jag precis kommit hem från Sandarne. Fick skjuts dit och skjuts hem av Helene som övningskörde.
Hemma hos Tommy (Helenes mammas kompis) som hon bor hos nu när hon är här i Söderhamn, spelade vi lite kort, chicago på två personer, men det var roligt ändå! Sen skulle de äta pyttipanna, och Helene skulle bestämt ha två ägg till, första ägget hon fick sa hon ingenting om, men sen när det andra ägget kom såg hon på det med en äcklad min och sa;
- Det är ju alldeles löst! Äggulan rinner ju över hela tallriken!
(jag) - Äsch, skitsamma, ägg som ägg.
- Nej! Mina ägg ska inte vara lösa, de ska vara hårda!
Men hon åt upp det ändå, och blev mätt och belåten. Efter det försökte vi ta bort en fästing på katten deras, och usch så äcklig den var!
Sen spelade vi lite mer kort och pratade. Mer hann vi inte med, så de skjutsade hem mig igen.
I morgon väntar mer jobb, sen efter jobbet ska jag hem till Helene igen, har ingen aning om vad vi hittar på, det visar sig!
Och Elvon bara springer och springer i sitt hjul, blir han aldrig trött?


Måndag

Sitter för tillfället och lyssnar på Elvon som rör sig flitigt i sin bur, tror nog att man borde skaffa någon slags stege till honom eftersom varje gång han ska ner från sin lilla trästege så hoppar han, och hur bra det är vet jag inte... Just ja! Jag har ju inte ens berättat att jag är hamstervakt denna vecka. Madde och Sarah är på Peace And Love festivalen veckan ut, så jag ska passa honom till Söndag eller Måndag. Jag har inte så många bra bilder på Elvon, men jag hittade en som ni får nöja er med.



Igår när jag skulle försöka sova sprang han i sitt hjul konstant! Fick nog och drog loss det och satte dit det i morse innan jag åkte till jobbet. Varför kan inte han och jag ha samma dygnsrytm för? Han kan väl vara trött när jag är trött, och vara pigg när jag är pigg? I stället är det tvärtom...

Jag försökte ladda upp bilder från midsommar, men det blev något fel hela tiden så jag gav upp. Men jag hade inte så många bilder ändå.

Igår var jag hemma hos Sarah, har för mig att jag vaknade halv två på dagen, haha. Senare kom Jenny, Ulrica och Kim dit, Kim hängde med oss medan de andra fixade maten. Vi gick till videoshoppen och handlade lite, på vägen hem gick vi förbi mitt barndomshem, jag och Kim började genast prata gamla minnen därifrån. Det är så konstigt.. Det var typ fem år sedan jag flyttade därifrån, men det känns fortfarande som mitt hem varje gång jag ser huset..
När vi kom tillbaka var maten klar, det blev grillat kött, potatisklyftor, vitlöksdressing och fetaostsallad, eeeextremt gott! Efter maten packade jag ihop mina saker och fick skjuts hem av Ulrica. Sen hjälpte Kim mig att bära upp all packning, inklusive lille Elvon. Jag installerade honom i mitt rum, stackarn var lite skärrad efter bilresan. Men han blev på bättre humör senare inpå kvällen.
Jag fick tråkigt och kikade igenom lite bilder på mig själv, och upptäckte att jag hade nog inte någon helkroppsbild på mig själv, så jag tog ut lite kläder, och knäppte helkroppsbilder på mig själv, haha, hur tråkigt kan man ha? Men roligt var det.


Jag är medveten om att jag har intagit en knepig posé på den här bilden :P
Svart kofta - H&M
Svart tunika - Gina Tricot
Mörka jeansleggins - Gina tricot
Sjal - H&M
Solglasögon - Indiska





Lila shorttunika - Nicca
Mörka jeansleggins - Gina Tricot
Bruna gladiatorsandaletter - Dinsko


Hur som helst, lets move on! Vad har jag gjort idag? Jobbat! Jag har målat en trappa, sen lite på en lastplats, jag skulle även måla en skylt, men när jag klättrade upp på den så insåg jag att det inte skulle gå, jag är alldeles för höjdrädd! Lyckades få målarfärg i håret också, inte bra! Men jag har typ fått bort allt nu, tack och lov!
Sen cyklade jag hemåt, möttes av en väldigt glad Buster innanför dörren, han var jätteglad att se mig, och jag var lika glad att se honom, har ju inte sett hundrackarn på två veckor. För mamma har varit i fjällstugan och målat, så då var Buster med henne, och såklart blev jag glad att se min mamma också!
Magen började kurra, så jag gjorde i ordning två knäckemackor med grillad lax och creme fraiche röra på, med lite laxwook på sidan om, mums!
Nu ska jag byta lite kläder och vänta på att Helene ringer, sen ska jag cykla till Sandarne och umgås med henne.
Uppdaterar kanske senare, annars blir det i morgon, men det här var ett sådant långt inlägg så det går nog ingen nöd på er!
Ciao!

Mysig midsommar

Hej igen!
Nu är jag hemma hos Sarah och lyssnar på musik medan jag sitter här och skriver.
Igår var vi ju som sagt i Sarahs sommarstuga med Sarahs familj och släkt, det var trevligt. Ulrica kom förbi en sväng och spelade två omgångar chicago med mig, Sarah, Anders och Jenny (jag vann båda omgångerna!). Sen åkte hon hem och vi fortsatte att spela kort, sockertopp blev det, jag hade aldrig spelat det förut och var inte så peppad på att spela det, men det blev rätt så roligt när man hade spelat det ett par gånger.
När det blev alldeles för mycket myggor gick vi inomhus och fortsatte att spela kort, enköping. Det tog väl cirka två timmar, jag förlorade stort.
Senare inpå kvällen/natten bestämde vi oss för att gå ner och bada (jag, Sarah, Jenny, Anders och Emelie). Det var kallt utomhus och alla gick och frös på vägen ner. Och det var inte varmt i vattnet heller kan jag få be att få tala om! Det tog ett tag innan jag och Sarah lyckades doppa oss, sen sprang vi upp och skyndade oss till stugan igen, med hackande tänder.
När vi hade fått på oss varma kläder igen ringde Daniel, som var i Trollhättan hos en kompis, och sa att ingen krog hade haft öppet, så de var påväg hem igen.
Vi somnade väl runt tjugo över två eller så, vaknade vid ett tror jag. Vi käkade lite frukost, smällde en massa myggor som hade tagit sig inomhus. Sen gick vi ner till badplatsen och kände på vattnet, det var inte så mycket varmare, så det blev inget mer badande. Sen hann vi inte med så mycket mer, utan vi packade ihop våra saker och åkte hem.
Ikväll ska jag vara med Sarah, vi ska ta en promenad senare, sen blir det nog att vi kikar på en film. En lugn kväll helt enkelt!
Bilderna från igår ska jag försöka lägga upp i nästa inlägg, så håll utkik!

Alla uppskattar inte mitt arbete

Nu sitter jag hemma hos Sarah, kikar lite på TV medan.
Idag på jobbet har jag målat, började måla på en lastplats som var blå från början, som nu ska bli svart. Men det var ett par svalor som flög omkring och halvattackerade mig om och om igen, tydligen uppskattar de inte mitt arbete.
När jag slutade cyklade jag hem till Sarah, vi kikade lite på TV och gick senare till ICA för att handla lite.
I morgon åker jag med Sarahs familj och släkt till deras sommarstuga, ska bli mysigt. Hoppas vattnet är tillräckligt varmt så man kan ta sig ett dopp.
Det enda negativa med stugan är att det typ inte finns någon mottagning till mobilen, om man inte står på en viss sten utomhus.
Jag vet inte om jag åker hem på lördag eller söndag, det får vi se.
Jag kommer inte att kunna blogga under min vistelse där, så jag uppdaterar antingen på lördag eller söndag.
Nu ska jag och Sarah kika på TV, sen blir det en promenad. Ikväll ska vi ta det lugnt och kolla på film.
Trevlig midsommar på er!

Snart sovdags

Lyssnar på lite Gavin Degraw för tillfället. Det är snart sovdags för mig, ska ju upp och jobba i morgon.
Under kvällen har jag varit ute och gått, sen hälsade jag på Ulrica och Elias en sväng. Elias ville bestämt spela ett Star Wars TV-spel med mig, eller ja, han skulle spela och jag skulle kolla på. Jag fick också prova spela några gånger. Han är så gullig när han spelar, för när han spelade sa han liknande saker som; "här får du!" , "där fick du din dumsnut!".
Daniel ringde vid niotiden, så då började jag gå hemåt igen. Sen har jag bara suttit här vid datorn.
I morgon efter jobbet ska jag hem till Sarah, ska bli roligt! Hoppas jag får sluta lite tidigare..
Nä, nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet, sen ska jag sova.
Godnatt!

Header

Då har jag en ny header då! Äntligen. Men jag vet inte om jag kommer behålla den här eller fixa en ny. Vi får se. Jag är inte helt nöjd med denna, lite småsaker som jag vill ändra på. Men nu känns det som att min blogg är ännu ett steg närmre att bli färdig.

Soligt men kallt

När jag klickade på "nytt inlägg" tog det ett tag innan skrivfältet kom fram, så jag kikade ut genom fönstret. Sen så satt jag där, och bara glodde ut mot skogen. Jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad jag tänkte på.. Men jag satt nog så i en minut kanske.. Aja, nog om det!
Idag har jag jobbat och slitit.. Nja, kanske inte slitit riktigt, men jobbat i allafall! Fick måla idag igen, eftersom solen sken (men det var kallt i luften!). Så det är väl det jag har gjort. Pratade lite med Daniel under min lunch, jag skrapade bort gammal färg från en ställning medan. Sen var det bara att måla tills dagen tog slut! Och när dagen var slut, och min kropp var slut, så tog det inte slut där! Eftersom jag cyklade hem, en mil ungefär, var det jobbigt? Ja! Men man får väl tänka att det ger resultat!
Vad händer denna soliga men kalla eftermiddag då? Absolut ingen aning! En promenad blir det senare i allafall. Borde försöka städa mitt rum också.
Nä, nu skriver Daniel på msn att vi ska fixa min header. Uppdaterar nog senare!
Just ja, när jag är klar med designen med bloggen ska jag lägga ut mer bilder i mina inlägg, bra va?

Nu är jag hemma...

Jag och Sarah hade tur, för John (Sarahs föredetta låtsaspappa) kunde skjutsa in oss till stan. Puh, jag som trodde att jag skulle få gå en mil. Men så blev det inte!
Jag stannade till hos min moster för att låna hennes cykel på min väg hem, innan det blev för sent för att fråga. Så nu kan jag cykla till jobbet i morgon! Bara det inte regnar... Nä! Det kommer inte regna, det kommer vara solsken och tjugofem grader varmt, så när jag kommer till jobbet har alla bestämt sig för att ta ledigt under dagen för att kunna njuta av det underbara sommarvädret, inklusive min pappa, så jag kan inte jobba. Men då cyklar jag hem och solar istället och njuter av sommarvädret! Förlåt, önsketänkande...
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer nog jag sitta vid datorn en stund till.

Den där blå, fyrkantiga saken med hinkar i.

God eftermiddag på er!
För tillfället befinner jag mig hemma hos Sarah, hon har hjälpt mig att fixa en header till bloggen. Ska försöka fixa mer ikväll när jag är hemma igen, så om jag har tur så har jag en ny header då, håll utkik! Och som ni märker har jag ändrat mycket i bloggen på sistone, men snart är den klar.
Idag vaknade jag av att jag fick ett sms från mamma där hon skrev; "Nej se det snöar, nej se det snöar...", hon är uppe i fjällstugan, tydligen hade det snöat under morgonen.
Sen har jag jobbat. Jag har målat hela dagen, vilket inte var alltför jobbigt. Solen sken så då blev det roligare att vara utomhus.
Vid ett tillfälle behövde jag en hink, men jag fick inte upp dörren till förrådet som hinkarna låg i. Så jag gick till kontoret för att fråga pappa.
- Pappa, du vet den där, ehm, stora, blå saken med hinkar i?
- Vad då för nåt?
- Ja, den där stora, fyrkantiga saken med dörr som ni förvarar hinkar och andra saker i? (gestulerar med armarna)
- Containern menar du?
- Ja, så kanske den heter..
Pappa försöker dölja sitt flin, och fortsätter;
- Ja, vad är det med den blå containern?
- Jag får inte upp dörren.
- Får du inte upp dörren till den stora, blå saken som vi förvarar hinkar i?
Jag kollar surt på honom.
- Exakt.
- Prova en gång till, annars kommer jag och hjälper dig.

Hur som helst, jag fick upp dörren till containern tillslut. Sen kunde jag fortsätta arbeta.

Äntligen lite sol!

Under eftermiddagen kikade solen äntligen fram! Wiie. Det gjorde min kvällspromenad ännu mer härlig. Var ute och gick i en timme ungefär.
På vägen hem passerade jag en syrén, och blommorna luktar så fantastiskt gott! Skulle vara perfekt om man hade ett syrénträd utanför fönstret, så kunde man öppna och släppa in doften när man vill.. Underbar tanke..
Nu sitter jag och glor ut genom fönstret, solen har precis gömt sig bakom alla träd. I mina hörlurar poppar jag Robert Miles - Children.
Börjar bli lite trött faktiskt.. promenaden tog på krafterna. Ett bra tips till er som har svårt att bli trött på kvällen, ta på gympaskorna, sätt i hörlurarna och poppa musik medan ni går en rask promenad. När man är hemma igen känns det som om att man kan somna när som helst! Eller ja, så blir det för mig i allafall.
Men det är lite drygt, jag är trött.. Men vill inte alls sova. Hm, jobbigt. Vi får väl se när jag somnar helt enkelt.
Nu blev jag lite törstig, ska hämta ett glas vatten.

Cistern, bitum, lacknafta och en pensel!

Hej och hå.
Nu har jag nyss varit nere på stan och kikat på mobiler, men de hade tyvärr inte den mobilen som jag vill köpa, den skulle komma ut i affärer ungefär den 9:e juli.
Annars idag har jag jobbat. Har rengjort några cisterner från bitum med hjälp av lacknafta och en pensel... Det var lika tråkigt som det låter.
Om det är bra väder i morgon ska jag börja måla, men jag har för mig att det skulle vara monligt i morgon... Aja, det visar sig!
Snart ska jag göra lite mat, det börjar kurra i magen nu... Sen ska jag ut på en promenad! Ska bli härligt. Kommer säkert spela lite The Sims också, haha.
Man orkar inte göra så mycket när man har jobbat halva dagen, är helt slut när jag kommer hem. Men det är skönt att ta det lugnt ibland också.
Nä, nu ska jag göra mat. Antingen gör jag en riktig måltid, eller så blir det gröt med mackor. Om jag känner mig själv så blir det troligtvis gröt med mackor.


Krångel...

Ja, förut när jag var inne på min blogg och försökte ändra lite saker fungerade nästan ingenting.. jag fick nästan ett vredesutbrott, men tog ljupa andetag. Men jag kan fortfarande inte fixa så jag har en profilbild, vet inte varför. Sen är det ju som sagt headern kvar och typsnittet på texten, men det får jag fixa i veckan.

En positiv grej är i allafall att jag har tillfrisknat! Mådde inte alls bra under morgonen/förmiddagen i fredags, så jag ringde sjukhusets rådgivning. De sa att jag skulle ta mig till sjukhuset. Så jag gjorde det. Tydligen hade jag fått någon slags allergisk reaktion av antibiotikan, så det var därför jag mådde så dåligt. De sa att jag kunde gå hem igen och vila, och vänta tills all antibiotika hade lämnat kroppen. Jag mådde bättre redan på kvällen. Agnes hörde av sig och ville dra ner på stan och kika på Dead By April, så jag mötte upp henne nere på stan. Dom var faktiskt väldigt bra live, vi stod och väntade på att de skulle spela låten som spelas på radio - Losing You. Men den kom aldrig, så vi trodde att de inte skulle spela den. Sen när vi är en bit bort från scenen hör vi att de börjar spela just den låten. Men vi gick inte tillbaka och lyssnade, för det regnade och var kallt.
Annars i helgen har jag varit med Sarah.
I morgon ska jag jobba.. Hoppas att det inte regnar så jag kan cykla dit.

Letar för fullt i mobil-ljungeln..

Jag har fördrivit denna kväll åt att kika på mobiler runt om på internet. Har hittat många snygga, många fula, många dyra, många prisvärda, många svarta, många vita, många grå... Hur som helst! Här är några mobiler jag valde ut ur den så kallade mobil-ljungeln.













Regn, regn och åter regn!

Nu sitter jag hemma hos Sarah, vaknade för typ fyrtio minuter sedan..
Ute regnar det på bra, inte roligt.. speciellt inte roligt om jag måste gå till bussen sen.
Igår vaknade jag runt halv fyra på eftermiddagen, åkte senare under dagen hem till Sarah. Vi gjorde chili corncarne till middag med vitt bröd till. Efter det satte vi oss vid våra datorer ett tag, ungefär till klockan tio. Då ringde vi Emelie och frågade vad hon och Elin gjorde, de hade inte så mycket för sig, så vi åkte dit och spelade kort med dem till cirka klockan kvart över ett på natten. Vi spelade först Kneckt, jag förlorade! Sen spelade vi Enköping, jag förlorade! Haha, aja, men vi spelade i allafall inte om något, eller jo, äran såklart!

Omgjord blogg

Nu har jag gjort om lite i bloggen, hoppas ni tyckte det blev bättre, för det tycker jag!
Det enda jag har kvar att fixa är headern och typsnittet på min text.

Idag...

* Har jag insett att världen är liten
* Irriterat nästan ihjäl mig på vissa saker, usch, fy och allt därtill! (försöker nu ta ljupa andetag)
* Vaknat alldeles för sent
* Haft en skrattattack

Orkar inte skriva något mer för tillfället. Ska ut och ta en cigg nu.
..............................

Fredag

Idag mår jag lite bättre.. Men mår fortfarande dåligt.. 
Inte har jag sovit så bra heller, p.g.a febern.. Det känns dock lite bättre nu. Jag läste igår på pappret från tabletterna att om man fick feber skulle man kontakta läkare och avsluta behandlingen omedelbart.
Ska ringa sjukhusrådgivningen nu snart, sen får vi se vad som händer. Hoppas jag slipper åka till sjukhuset..

Summer of 69

Den låten vaknade jag till i morse, nån granne strömmade ut den låten ur sina högtalare klockan två på dagen och sjöng med, så jag vaknade. Var väl lika bra, så jag inte sov bort hela dagen.. Inte för att jag ska göra något speciellt idag, för jag har feber.. tänker inte klaga över saken, bara att bita ihop och försöka bli frisk!
I morse, klockan nio gick jag upp för att kissa, när jag kom tillbaka i sängen var jag lite klantig och slängde mig och mitt huvud ner i sängen... eller ja, kroppen träffade sängen, men inte mitt huvud, det träffade väggen med en väldans fart. Så nu är jag lite röd och svullen över ögat, på sidan av pannan liksom. Är jag förvånad? Inte ett dugg.
Jag ska försöka vila så mycket som möjligt idag, så jag förhoppningsvis kan jobba i morgon.
Ute är det regnigt och ruskigt.. tråkigt värre. Men ska nog försöka mig på en promenad senare.

Dumma och snälla antibiotika!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera, men jag har inte mått bra alls plus att jag har jobbat. Går fortfarande på antibiotika, den hjälper ju mot infektionen men får mig att må dåligt. Inte så roligt. Men jag kommer ju inte äta tabletterna så länge, har fem stycken kvar nu.. så om fem dagar är det över, då är jag förhoppningsvis infektionsfri!
Idag har jag som sagt jobbat, gick väl bra. När jag kom hem tog jag det lugnt. Åt lite mat och så. Sen har det inte hänt mycket alls, har bara legat och vilat.. gick en liten promenad, men mer än så orkade inte kroppen med. Pratade med mamma också, hon tyckte att jag skulle ringa rådgivningen på sjukhuset, vilket jag gjorde. De sa att om det blev värre skulle jag ringa igen.
I morgon får vi se om jag jobbar eller inte, det beror på hur jag mår.
Pratade nyss med Daniel, han och Johan var påväg hem från Östersund nu.. de har väl kanske femtio mil kvar, så de är typ framme klockan sex på morgonen.
Jag har faktiskt inte ätit något onyttigt denna vecka, är stolt över mig själv! Det är svårt att motstå sötsaker på jobbet, eftersom det finns jämt något sött där, tårta, bullar, chokladbollar, varm choklad m.m. Men jag har inte fallit för frestelsen!
Nu hade jag tänkt att försöka sova.. Ska bli härligt med sömn.
God natt!


Måndag kväll

Ja, nu när jag börjar sommarjobba kan jag väl lika gärna börja äta nyttigt och röra på mig mer? Idag mådde jag inte bra, men det hindrade mig inte från en cykeltur, och oj så jobbigt det var! Det var mest nedförsbackar första biten, men sen blev det baaara uppförsbackar! Jag som hade min Mp3 med mig spelade lite Britney i ena luren och envisades med att jag skulle kunna klara av att sjunga med i alla uppförsbackar. Hur det gick ska vi inte gå in på!
Annars har jag bara tagit det lugnt, spelat lite The Sims, mycket roligt! Man blir nästan beroende av det spelet.. Sen har jag kikat på en massa avsnitt av The Hills från första säsongen, också ett härligt tidsfördriv!
Jag har även varit duktig med att städa rummet... Just ja! Mamma tog fram en stor svart säck med kläder hon hade hittat i pappas garage, och hälften av de kläderna har jag saknat! Då blev jag glad. Ännu mer påfyllning i garderoben!
Har även upptäckt att "leave in" balsam eller vad det nu heter fungerar mycket bättre än vanligt balsam! Efter man har duschat, drar man igenom balsam med fingrarna i hela håret och låter det vara. Det blir mycket mjukare än med vanligt balsam.
I morgon är det jobb som gäller.. ska börja cykla härifrån runt halv åtta på morgonen. Ska bli härligt med lite morgonträning!
Jag mår fortfarande dåligt, men det är väl bara att bita ihop, har sex stycken mer antibiotikatabletter kvar att ta..
Nu ska jag nog kika lite på TV, hoppas Daniel ringer snart...

The Sims

Snacka om att jag är bättre på att uppdatera i min blogg, med det här inlägget har jag lagt upp tre inlägg idag!
Nu skriver jag för jag måste dela med mig av min lycka, för jag hittade The Sims skivan! Den låg tillsammans med en filmskiva i ett filmfodral, så nu hittade jag sims-spelet och en bra film (She´s the man). Trevligt!
Har hunnit med att äta lunch också, två knäckemackor med makrill, champinjoner, äggplanta och squasch. Med ett glas mjölk till, mums!
Men nu tycker jag att jag har varit inomhus alldeles för länge, jag har ju i och för sig mått dåligt, så det är ju faktiskt förståeligt. Men nu känner jag mig lite bättre, ska nog ta en cykeltur.
Vi får se om jag uppdaterar senare.

It´s the climb

There's always going to be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm gonna have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong, just keep pushing on.
Hold my head up high.

Måndag

Då har jag nyss ätit lite frukost, soppa och knäckemackor. Jag cyklade till sjukhuset vid åtta, fick sitta och vänta i en timme typ, lika drygt varje gång. Men tillslut var det min tur. Tydligen hade jag en kraftig infektion, så nu ska jag gå på antibiotika i en vecka ungefär. Sen blir jag frisk förhoppningsvis. Ska iväg till apoteket senare och hämta ut medicinen.
Ringde pappa och berättade också, han sa att jag skulle stanna hemma idag och börja jobba i morgon istället.
Så idag ska jag bara vara hemma och vila, kanske ska ta en promenad eller en cykeltur senare. Jag vill så gärna hitta min The Sims skiva så jag kan sitta och nörda det ett tag! Men såklart hittar jag den inte någonstans.. Ska försöka leta en sista gång nu snart. Annars får jag väl sitta här vid datorn och snegla på TV:n då och då. Kanske ska ta en tupplur nu snart också..

Promoe

"Sjung för allt du är värd, du vet väl att du är värd det? Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret. Ta reda på vem du är, ja, något du kallar ditt verk, det kommer alltid vara med dig. Och sjung för att du är kär, du vet väl att du är värd det? Sjung om allt som du bär inom och utom din själ. Jag tycker det klär dig."

Söndag

Jag orkar inte försöka komma på en passande rubrk just nu. För jag mår dååligt! Usch, dålig tajming. Jag som ska jobba i morgon. Men jag ska först till sjukhuset klockan åtta och undersöka mig. Hoppas det går bra!
Jag ska faktiskt cykla till och från jobbet i morgon, om jag mår bättre. Ska fråga min moster om jag får låna hennes cykel mer, så jag kan cykla till jobbet så ofta som det går. Blir väl cirka två mils cyklande varje dag i fem veckor typ. Det måste ge resultat! Jag ska också sluta äta sötsaker och onyttigheter, endast en gång i veckan. Ska bli skönt att leva nyttigt.

Idag vaknade jag vid halv ett av att jag hade ont, usch. Jag kikade lite på TV, sedan fixade jag i ordning frukost. MTV visade ett till The Hills maraton så jag vilade och kollade på det ett tag. Sedan ringde jag rådgivningen, fick som sagt en tid klockan åtta på morgonen i morgon.
När det var avklarat gick jag hem till pappa en snabbis, försökte städa lite, men jag mådde för dåligt. Så jag skyndade mig ner på stan och röstade, sedan gick jag hem igen och fixade i ordning lite mat och såg på TV.
Nu ligger jag i sängen, ska snart upp för att ta en alvedon. Det kanske blir en promenad senare, vi får se hur jag mår, men det skulle vara skönt.

Ändring!

Jajjemen! Nu har jag fått nog! Jag orkar allvarligt inte vara orolig och rädd för vad framtiden har att erbjuda. Visst, det kan hända negativa saker, men det kan ju samtidigt hända positiva saker?
Och om jag går runt och oroar mig konstant blir det ju troligtvis aldrig bättre, det blir bättre om jag tänker positivt. Ser allt ur en positiv synvinkel, eller hur?
Jag kan inte ens komma ihåg när jag var riktigt avslappnad sist, när jag inte grubblade, oroade mig eller var rädd. Och tro mig, det tär på en så fruktansvärt. Visst, det kan vara svårt att sluta helt, men att försöka är ju ett steg på vägen.
Man lever ju bara en gång. Trots allt. Och jag har ingen aning om vad resten av min tid här i livet har att erbjuda, det går inte att veta. Men jag får ta en dag i taget och se vad som händer. What happens, happens. Det kan jag inte förändra, det kan jag inte veta. Så jag ska sluta oroa mig så mycket. Jag ska njuta så mycket som möjligt. För jag vet ju inte när min tid tar slut. Så nu ni, nu ska jag börja tänka så positivt som möjligt!

Sverige vs Danmark

Idag vaknade jag runt tio på morgonen. Sarah skulle iväg med sin farmor, så de skjutsade hem mig. När jag kom hem gjorde jag i ordning lite knäckemackor och soppa. Efter det knäppte jag på TV:n som visade maraton av The Hills (yippie!!)
Så jag la mig under täcket och såg på all drama som serien har att erbjuda.
Några timmar senare frågade mamma om jag ville ha lunch, så jag slet mig från TV:n och åt kyckling med squasch och arbeguine (vet inte hur det stavas), mums! Sandra ringde när jag nästan hade ätit klart och frågade om jag ville följa med och kika på fotboll uppe på berget senare. Jag hinner inte träffa henne så ofta nu för tiden så jag sa att det skulle vara roligt. Vi ska börja gå dit vid klockan sex. Hoppas Sverige vinner! Jag och Sandra kommer nog sitta och skrika som galningar, haha. Efter fotbollen ska jag hem och sova! Är otroligt trött idag. I morgon ska jag hem till pappa och städa, sen ska jag iväg och rösta också!

Igår var jag med Sarah. Vi kikade lite på TV och pratade. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad hem till John för att hälsa på honom. När vi kom dit var han inte hemma, typiskt! Vi ringde och frågade vart han var, han skulle inte komma hem på hela kvällen. Det var så kallt ute, så jag och Sarah stannade där ett tag. När vi skulle gå hem igen var det någon som hade låst dörren utifrån. Så vi var inlåsta. Haha. Ingen av oss vågade hoppa ut från fönstret, så vi ringde Sarahs mamma som kom och hjälpte oss ut. Tur i oturen, eller hur?
När vi kom hem kikade vi på film. Sen ringde jag Daniel och pratade lite. Efter det gick jag och la mig, eller ja, jag försökte vara vaken för Daniel sa att han skulle ringa upp igen. Men det gick inte så bra för mig. så jag somnade vid kvart i två eller så. Vaknade igen vid fyra och såg att Daniel hade skickat ett sms om att hans kompisar hade tvingat ut honom på sjön, så han hade inte hunnit ringa. Men vi skulle höras idag istället.
Nu ska jag äta lite jordgubbar och fortsätta kolla på The Hills. Hoppas ni får en bra Lördag!

Fredag

Då är klockan snart två.. Daniel åkte för cirka en timme sedan. Tråkigt.. Men vi ses snart igen!
Vad har hänt denna vecka då?
Han kom hit i Tisdags runt sju tiden på kvällen. Vi fikade lite hemma hos mamma, jag packade ihop lite saker medan Daniel lekte med Buster. Sen for vi hem till pappa. Där installerade vi oss lite. Natalie hörde av sig och ville ses, så vi åkte hem till henne och spelade Chicago. Daniel vann. Sen satt vi bara och snackade lite om allt möjligt. När klockan närmade sig ett på natten drog jag och Daniel hem igen.
Vi hade tänkt att åka till Gävle på Onsdagen, men det blev aldrig av. Istället tog vi det lugnt här hemma. Vi snackade lite med Natalie, och vi bestämde oss för att dricka lite alkohol under kvällen. Så jag och Daniel åkte ner på stan och handlade lite nödvändiga saker. Mat till exempel, korv, mos, majs, rostad lök och det absolut godaste - räksallad!
När vi var mätta och belåtna åkte vi och hämtade Natalie. Vi bestämde oss för att lira chicago, igen. Det var lite svårt, för vi satt ute på min veranda och spelade, och det blåste en aning. Men vi gav inte upp!
När klockan närmade sig elva förflyttade vi oss inomhus istället. Där satt vi ett tag, sen promenerade vi ner på staden för att ta oss an muskan!
Jag blev tvungen att springa och ta ut lite pengar. När jag kom tillbaka så hade Natalie och Daniel bestämt sig för att sjunga kareoke. Och visst gjorde dom det! Haha. De gick upp på scenen och höjde stämman till Carolas - främling. Jag höll på att garva ihjäl mig, Natalie sjöng på för fullt, Daniel.. Han skrek mest "Kom igen nu Söderhamn! Wohoo, kom igen nu allihopa, wihooo".
Klockan kvart i två drog vi till Sibylla för att fyllekäka. Och oj så gott det var! Det tyckte Daniel också.
Dagen efter mådde man som man förtjänade. Vi hade då igen bestämt oss för att dra till Gävle, men vi orkade aldrig. Istället tog vi det lugnt här hemma. Drog iväg och käkade lite pizza. Sen låg vi i sängen och kikade på film hela kvällen, Detroit Rock City och Låt Den Rätte Komma in. Båda var bra. Sen orkade vi inte så mycket mer, så vi somnade.
Jag vaknade klockan åtta av att Daniel pratade i sömnen - "pliing pling pliing - såld!" Haha, jag fattade ingenting. Jag somnade om igen men en stund senare vaknade jag av att han ligger och vrider och vänder på sig i sängen. Han hade väldigt ont i armen. Så jag gick upp och hämtade lite smärtstillande. Sen somnade vi om. Vaknade igen runt tolv. Vi käkade lite frukost och såg på TV, Daniel packade sedan ihop sina saker. Sen sa vi hejdå för den här gången och bestämde oss för att ses snart igen. Nu är han påväg till Östersund. Jag sitter här. Ska snart äta något. Ikväll kanske jag ska vara med Madde.
Adjö!
p.s bilder från veckan kommer i nästa inlägg!

Måndag

Dagen började med att jag vaknade klockan halv ett, av att jag hörde att vi hade besök. Jag klev upp, klädde på mig och försökte se så pigg ut som möjligt, sen gick jag ut till köket. Där satt mamma, peter och mammas kompis christina och fikade.
Jag gjorde i ordning mig en snabbis, sen började jag gå ner mot staden. Kikade hur mycket pengar jag hade kvar på mitt konto, hade hyfsat okej med pengar, så det var skönt. Sen promenerade jag upp till pappa och började röja lite. Hittade lite kläder och skor som jag inte har sett på ett tag. Sen satte jag mig och åt lite mellanmål och kikade på Top Model medan. Cirka halv fem kom pappa och elias hem, jag stod då i köket, när pappa kom in (han nynnade glatt på en melodi och la inte först märke till mig) och blev vettskrämd. Sen hälsade jag på Elias som på en gång ville hoppa studsmatta med mig. Så vi var ute och hoppade ett tag. Sedan åt vi lite. När magen var full så började jag göra mig i ordning för hemfärd till mamma igen. Så jag packade ihop mina saker och gick ut mot vägen, när jag känner att halva jag blir blöt. Pratade med Daniel samtidigt i telefonen. Jag ser upp mot verandan och där står pappa med ett stort leende på läpparna och vattenslangen i handen. Jag skrek åt honom, men det hjälpte inte, jag fick återigen en kall dusch över mig. Daniel funderade varför jag gormade så mycket i telefonen, så jag förklarade, han tyckte det var roligt, men jag tyckte inte alls det var roligt! Men som tur var så soltorkade jag på vägen hem till mamma.
Väl hemma hos mamma så hann jag äta en gång till (har börjat med att äta mindre, men oftare), sen sprang jag till bussen för att åka till Malin.
När jag kom dit höll hon på att färga håret på Jossan, en brun nyans. Jag satte mig ner vid köksbordet och kollade på. När de var klar gick jag och Malin ut till tvättstugan och tvättade, eller ja, Malin tvättade, jag satt där som moraliskt stöd. Vilket nog var bäst, för jag skulle nog inte kunna lyckas tvätta med de där komplicerade tvättmaskinerna i allafall!
När vi kom tillbaka satte vi oss vid köksbordet och pratade och skrattade. Sedan sköljde vi ut Jossans hårfärg, vilket var mycket mer komplicerat än vad man kan tro, för hon hade lagt ur några slingor som skulle bli blonda, som vi fick vara lite noga med.
Efter det var det dags för mig att bleka slingor på damen. Det gick väldigt bra, kände mig nästan som en frisör för en stund.
Hur som helst, det färdiga resultatet blev bra, Jossan blev mycket nöjd.
Mer hann jag inte med, för jag blev tvungen att rusa till bussen. Precis innan jag gick ut ur lägenheten ringde Daniel. Han berättade att han kommer i morgon. Trevligt värre! Vi planerade lite vad vi ska hitta på nu i veckan.
Nu har jag nyss kikat lite på The Hills. Ska försöka sova nu, så jag inte sover bort halva dagen i morgon! Så.. God natt då!


RSS 2.0