One day in Bollnäs

Goder afton!
Denna dag har jag spenderat i småstaden Bollnäs. Emma har precis börjat samma skrivarkurs som jag gick på för två år sedan. Var väldigt roligt att se skolan igen och träffa mina gamla lärare!
Jag fick följa med dem när de hade en slags rundvandring i staden, för dom som inte kommer därifrån. När alla var hyfsat bekanta med Bollnäs slog vi oss alla ner på ett fik. Jag beställde kanske vääärldens godaste sallad, jag älskar när man får bestämma själv hur salladen ska vara. Slog till på hårt och hade både kyckling och räkor i, haha.
När de var klara med skolan för dagen gick jag och Emma runt och kikade i alla affärer. Jag gjorde bort mig totalt när vi gick in i en liten klädaffär, som tydligen var jävligt lyhörd utan att jag visste om det.
Jag stod och kikade på en spetsklänning, försökte sedan hitta prislappen. Så jag slängde ur mig (faktiskt inte ens högt) till Emma:
- Vart fan är prislappen? Jag hatar när dom inte sätter ut prislappar på varorna!
Sen hör jag en kvinnoröst:
- Prislappen sitter ovanför alla klänningar, du ser, den där stora lappen?
Jag tittar förvirrat åt röstens håll, och det var kvinnan som jobbade där, sedan kollade jag upp på en stor lapp där det stod tydligt "200 kr" på.
Jag handlade ingenting där inne...
En sak däremot som jag hittade var en väldigt söt skjorta inne på JC!


Love it!


Annars köpte jag bara en massa småsaker. Emma hittade ingenting, men hon hängde inte läpp för det inte!

När vi kom tillbaka till Emmas studentrum kände vi oss lite flummiga och satte igång hennes webcam.

(Varning för töntiga bilder)

                                  

Sedan hann vi inte med så mycket mer, Emma följde med mig en bit till bussen. Även där kände vi oss lite flummiga, vi har ju faktiskt inte träffats på ett bra tag, haha.



Grrr...


Jag försöker... Hoppa? Eller nåt.


Haha, ja... vet inte ens varför jag lägger upp denna, jag ser hyfsat borta ut i blicken, men vafan!


:)


Nä, nu har jag uppdaterat nog för idag. Ska snart fixa i ordning matlåda tills i morgon, för då börjar jobbet igen! Har nu varit ledig i två dagar, känns nästan som att jag har haft min helg för den här veckan, eftersom jag nu jobbar heeeeela helgen. Kul? Nä.

 

 

 


Christine, eller ska vi säga sumobrottare?

Nu sitter jag äntligen vid en dator med internet! Fast dock inte min egen, buhuu..
Aja, idag hörrni, har jag varit extremt produktiv!
Var ledig idag MEN hade bokat tvättid klockan åtta. Så jag gick upp, trött som ett as, gick ner till tvättstugan och hävde i all tvätt.
När jag kom tillbaka till lägenheten ringde Helene och sa att hon var klar på stan och var påväg hem till mig. Jag hade då börjat städa lägenheten, när jag ändå var uppe i varv. Helene ville inte bara titta på, så efter många protester av mig diskade hon lite, haha. Men det var trevligt, jag gick runt och städade och hon diskade, också pratade vi emellanåt.
När lägenheten såg ut som en lägenhet igen, gick vi ner för att hänga upp min tvätt. Sedan bar vi iväg för att storhandla! Men till min fasa hade inte min lön kommit in på kontot, som den skulle ha gjort. Jag fick panik och ringde mamma, som självklart inte kunde göra något åt saken. Så jag och Helene brummade iväg till mitt jobb, där fick jag reda på att lönerna var försenade i Söderhamn, eller vad dom sa. Så jag ringde mamma, som förde över pengar, för jag ville verkligen inte vänta med att storhandla, när jag hade möjligheten att åka till E-center samt ha en bil att lasta i alla varor.
Så till E-center we went, och handlade. Helene handlade ingridienser till hennes tårta vi skulle baka till hennes mormor, och jag själv handlade föda.
När vi var klar och fattigare, åkte vi hem till mig, Helene var så snäll och lastade in mina varor och jag sprang till tvättstugan och fixade klart tvätten.
Tio minuter senare var vi i bilen påväg till Tommy, när vi kom fram slängde vi i oss frukost/lunch eftersom ingen av oss hade ätit nåt och var hungriga som svin!
Med ett mer balanserat blodsocker satte vi igång med tårtan, när den var klar fick den heta "Den gröna faran". Hahha, bara för att det var vindruvor och kiwi på den.
Jag fick uppgiften att hålla i tårtan medan vi återigen satte oss i bilen och for till hennes mormor. Där bjöds det på saft, och såklart Den gröna faran.
När vi var klara där skjutsade Helene hem mig igen. Sen dess har jag städat lite till hemma och fixat mat.

Sååå, lite update! Nu tänkte jag slänga in lite bilder, en är ifrån när jag tatuerade mig, som jag fick av Madde häromdan,  Sen är det mest från festen i Lördags.


När jag ser den här bilden får jag verkligen lust att färga håret mörkt igen, pallar inte med utväxt hela tiiiden.


Sandra, Jag och Jenny :)


Folk :)


Haha, käre värld...


Jag, Sandra och Ellen :)


Och till sist en bild på mig när jag tatuerar mig, jag påminner faktiskt om en sumobrottare, med frillan och ja... resten!

Nu ska jag fixa lite till här hemma hos mamma, sen ska jag ut på en promenix! I morgon ska jag upp tidigt igen för att hälsa på Emma som har flyttat från Västra Götaland till Bollnäs! Haha, ska bli roligt att se skolan igen också, eftersom jag själv gick på samma kurs som henne, fast för två år sedan.

Saknar att ha en bra dator!

Eftersom jag inte har fixat mitt internet till min supersega dåliga skitdator, så skriver jag ett inlägg från mobilen. Idag har det jobbats. Gick till affären i det hemska regnvädret, eller ska vi säga stormen och handlade lunch. Kan vara dagens misstag. Kom tillbaka till jobbet hur blöt och frusen som helst! Blä. Aja, efter jobbet fixade jag mat och bokade en tvättid i morgon, klockan åtta på morgonen! Vad fan är det för fel på mig egentligen? Typ min enda lediga dag och jag tvingar mig upp tidigt. Sen nu senare på kvällen var jag över till Madde en sväng, trevligt var det! I morgon ska jag också åka och handla med helene, sen ska jag hjälpa henne att baka lite. En promenad ska det bli också har jag bestämt! Måste också städa lägenheten, men det kanske får bli på torsdag istället. Nä, nu ska jag försöka sova. Försökte även att ladda upp lite bilder på bloggen, men antingen är jag efterbliven, eller så är min mobil dum i huvudet. Eller så är det båda. Får försöka fixa det när jag får tillgång till en dator med fungerande internet. Godnatt på er gott folk! :)

Wild horses

Kan vara en av de finaste låttexterna någonsin.

Childhood living,
is easy to do
The things you wanted,
I brought them for you

Graceless lady,

you know who I am
You know I can't let you,
slide through my hands


Wild Horses,

couldn't drag me away
Wild, wild horses,
couldn't drag me away

I watched you suffer,

a dull, aching pain
Now you decided,
to show me the same

No sweeping exits,

or off-stage lines
Can make me feel bitter,
or treat you unkind



I know I dreamed you,

a sin and a lie
I have my freedom,
but I don't have much time

Faith has been broken,

tears must be cried
Let's do some living,
after we die


Wild, wild horses,

we'll ride them someday
Wild, wild horses,
We'll ride them someday


Saker som Christine...

Inte tycker om sådär väldans mycket:

* Clowner
Fattar inte... vad är det som är så roligt med dom? En massa smink, stor dräkt och fult hår. Också kan de tydligen inte prata heller utan bara gör en massa läskiga ljud.

* Dockor i alla former och färger
De ser allmänt creepy ut, speciellt skyltdockor. Var på Team Sportia här i stan förut, där hade de en manlig skyltdocka gjord av SKUMGUMMI. Kom igen?!?! Och den var alldeles sliten och förstörd. Man får ju mardrömmar för fan...

* När man vaknar före alarmet
Man vaknar av sig själv, ligger och önskar i cirka en minut att det är långt kvar tills alarmet på morgonen ska gå. Man tittar på klockan och det är typ två minuter innan det ska ringa.

* Disktrasor
Jag vill inte veta hur mycket bakterier det samlas i en sådan... och när man har torkat upp en massa matrester och ska skölja ur det fastnar det i händerna.. eeeeuh. Ryser bara av tanken.

* När det är dålig mottagning på radion
Man sitter där i bilen och en bra låt spelas på radion, glädjen sprids i kroppen och man höjer volymen och precis när man precis har kommit in i låten börjar det spraka och knastra. Det är nästan så jag får panikångest när det händer.

* När det småregnar ute
Haha, det låter sjukt. Men när det kommer sådana där små regndroppar som egentligen bara flygger runt i luften och träffar ens ansikte, jag tål det inte! Det känns som att det skulle kunna vara någon som nyser på mig.


Ja, jag har lite tråkigt. Men jag har en bra dag framför mig! Nu ska jag hem och fixa till mig lite. Efter det blir det båtåkning till Albertina för en glassig middag med pappa och Cricke. Hanna och co kanske skulle följa med. Sen ikväll blir det festligheter för fulla muggar!



En del av detta lag blir det festligheter med ikväll, GILLAS!


Hon som är på bra humör idag :)


Lite update

Nu uppdaterar jag lite, det har inte varit fattigt med bloggning för att jag har varit lat, det har varit så på grund av att jag inte har något internet hemma (URK). För det är något fel. Men jag försöker lösa det.
Hur som haver!
Nu är det helg och en veckas arbete har passerat, lite chockerande fort faktiskt. Var allmänt förvirrad när jag kom tillbaka från semestern, men det tog ungefär en dag sen var man på banan igen. Sen hjälper det extremt att man har så underbara jobbarkompisar! Speciellt Anneli. Fy så vi skrattade igår när båda jobbade kväll. Och vi spårade... verkligen! Haha, men men.. Det är så det ska vara.
Vad har annars hänt? Jag festade ju med brudarna förra helgen, det var verkligen roligt! Här är lite bilder som jag har skrapat ihop


Jag lyckades med en hyfsat bra frisyr, för en gångs skull


Louise, Natalie och Jag :)


Jag och min tremänning och kära vän Nathalie :)


Marie och Anna :)


Jag och Nathalie :)

Har fler bilder, men det krånglade när jag skulle ladda upp dem. Kan försöka sen någon gång, men en litet smakprov fick ni!

Har även, efter många försökt, fått en hyfsad bild på min nya tatuering också, kan ju lika gärna slänga upp en bild på den när jag håller på.


Nu när jag tittar på den så var den inte alls bra, men ni får titta noga!

Ja... Annars då? Inatt sover jag hos pappsen. Hoppas man kan sova ut lite i morgon, Elias har ju en tendens att vakna tidigt.
På tal om Elias btw, han yttrade ett extremt fint citat idag!
"Du är smal, men du har blivit tjockare"
Visste inte hur jag skulle reagera... Inte för att jag tycker jag har blivit större?! OMG. Nu kommer jag haka upp mig på det där i evigheter. Bröd och vatten för mig i fortsättningen, bantning hösten 2010 is ON.

I morgon ska jag träffa Hanna på dagen, sen på kvällen är det festligheter hemma hos Sandra med underbart folk, kommer bli awesome!
På Söndag ska jag och Anneli ut och cykla, bassar ju bra nu när jag måste gå ner i vikt. Och på måndag börjar jobbet igen.

Kan slutligen slänga upp lite bilder från fjällstugan, fyfan vad jag saknar att vara där. Jag mådde verkligen hur bra som helst, FRIHET säger jag bara. Ta mig tillbaka dit fort som fasiken.


Jag och Buster på toppen av fjället, extremt jobbig vandring för övrigt, tog väl cirka 3 timmar. Jag diggar min outfit också, snacka om vildmarksliv.


Haha, ja... såhär slut var man efter vandringen.. vackert? Nej...


Buster under fjällvandringen! Så fin så

Om ni undrar varför jag inte har lagt upp nån bild på mamma är för att hon protesterar mot det..

Nä, nu ska jag försöka bli trött, har en fullspäckad underbar dag att ta i tu med.




Jajjamen!



Natalie tycker det är roligt att ta kort när jag dammsuger, vilket inte alls syns på denna bild. Jag ser nästan galen ut...
Men skitsamma! Nu ska jag hem och städa och dona, sedan blir det partaj och utgång med bästa vännerna! Hoppas och tror på en bra kväll! :) Ha det underbart, im signing out.
/ Christine

Hejdå vildmarken!

Försöker mig på ett mobil inlägg. Nu sitter jag och mamma i bilen på väg hem, känns lite tråkigt för jag trivdes så bra i stugan. Men det ska bli kul att komma hem och träffa alla vänner igen :) ikväll ska jag och hanna hitta på något skoj! Sen ska jag försöka träffa så många folk som möjligt innan jag börjar jobba igen på måndag. På lördag blir det partaj med nathalie, anna och marie ser det ut som. Det är ju cruising, vi får se vad vi hittar på och vart vi tar vägen, men hur som helst tvekar jag inte på att vi kommer ha det roligt! Lite lustigt var det idag, jag satt i bilen och sa till mamma att jag tyckte det var tråkigt att jag inte har sett något vilddjur på den här veckan, sen när vi åker en bit så ser vi en älg! Ja, plötsligt händer det! Nu ska vi stanna och äta lite, min mage kurrar!

Just gonna stand there?

You ever love somebody so much,
you could barely breathe when you with 'em?

Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we falled back into the same patterns, same routines
But your temper's was just as bad as mine
You're the same as me
When it comes to love you was just as blinded


Just gonna stand there and watch me burn?
Well that's alright because I like the way it hurts


Blondin eller Brunett?

GAH!
Jag är verkligen en sån person som tröttnar på sin hårfärg väldigt snabbt, och det är varken roligt eller ekonomiskt..
Just nu sitter jag och funderar på att göra något impulsivt.. typ färga håret svart, nej men nära inpå.

Vi kan ju lägga in lite bilder så kanske det klarnar upp även för mig hur jag vill ha min hårfärg (shit vad jag verkligen beter mig som en brud nu, men whatever)

Brunett




(jag till vänster, men det förstod nog ni redan)


Blondin/Brunett


Blondin



Ja, jag blev i allafall inte klokare.. De enda färgerna mitt hår inte har haft är svart eller rött.. och då känns ju faktiskt svart mer lockande, men det blir inte så lätt om man ångrar sig sen och vill ha det ljusare, som jag säkert kommer göra. Men snart är sommaren över och hösten faller in, kanske blir det mer passande med mörk hårfärg då?
Vi får väl helt enkelt se vad det blir för färg. Just ja, jag har även tröttnat på min ögonfärg, vill inte ha bruna, jag vill ha blåååå ögon. Får väl kanske ta och införskaffa ett par linser.. Alltid roligt att variera sig lite!´


Hur många vågar säga till?

Jag har tänkt på en sak på sistone.. Hur många vågar säga till om den maten de blir serverad på resturang eller liknande, om de är missnöjda?
Jag åt på en resturang för inte så längesedan, och beställde en köttbit.. Och den smakade verkligen inte bra! Jag är inte kräsen av mig när det kommer till mat, men det smakade tändvätska av köttbiten. Gick jag och sa till de som hade serverat den? Nej. Varför? Jag vågade inte och hade inte ork.
Hur många har ork och vågar egentligen? Jag tror inte det är så många som säger till om de blir missnöjda utan bara sitter där och klagar inför personerna vid samma bord, vilket även jag gjorde.
Men egentligen, varför säger man bara inte till? Man behöver ju inte precis gå fram och vara spydig, men gå fram och säga lugnt att man är missnöjd. Vad ska de i personalen göra egentligen? Börja skrika på en och kasta ut en från resturangen? Tror jag knappast, om man nu tog sig i kragen och sa till tror jag utan tvekan att man skulle få ny mat.
Säger du till om du är missnöjd med det du har serverats?

Utslagen på alla sätt och vis!

Innan jag kom hit trodde jag att dagarna skulle vara väldigt låååånga, eftersom det inte finns någon TV. Men dagarna bara flyger förbi!
Igår fjällvandrade mamma och jag, det tog cirka tre timmar. Vi åt färska hjortron som växte längs vägen och drack källvatten som rann nedför fjället, kan vara det godaste vattnet jag någonsin har druckit. Och snacka om utslagen man var efter vandringen! Men härligt var det och kalorier brändes. Lika bra det, med tanke på allt onyttigt jag har ätit.. Men det får man faktikst göra när man har semester!

Idag har vi varit i Östersund och shoppat lite. Men mitt shoppinghumör stannade kvar hemma, kände inte alls för att prova en massa kläder och trängas med människor. Men jag köpte lite saker i allafall;

* En svingod Adidasparfym
* En sminkborste
* Bronze-puder
* En film (Zodiac)

Så helt fy skam var det inte!
Ska ladda in bilder lite senare ikväll, är alldeles för hungrig nu. Måste få liv i bloggen igen känner jag.. Men hungern ska snart stillas, mamma håller på att göra lite soppa, och till det ska vi äta färskt bröd, muuuummmma!
Ikväll ska jag även blogga om ett ämne, alltså får ni läsa nåt annat än mina fantasilösa inlägg, kul va?
Hörs senare, Ciao!


Såhär ser jag ut just nu, trött och hungrig.. Men nu ropar mamma att maten är klar, wiiie!


I´m not gonna live forever

Jaaa, jag vet att jag lovade att skriva om Älgnäs, men jag vill inte skriva om det nu faktiskt. Har så mycket annat i skallen som jag vill skriva av mig först.
Sitter för tillfället i fjällstugan, det är alldeles mörkt i rummet, det enda ljuset kommer från datorskärmen.
Jag älskar verkligen att vara här, det här kallar jag frihet! Det är alldeles tyst, inga ljud från bilar eller människor. Det enda ljudet man hör är vinden i trädens grenar utanför. Har gått mycket skogspromenader också, skådat fjället som jag och mamma ska ta oss uppför snart. Ska bli grymt roligt att stå på toppen!
Och sover, sover gör jag som en gnu! Jag tror jag aldrig har sovit så bra förut... Och drömmer som en tok. Om allt och ingenting.
Jag har fått mycket tid för att tänka, på livet och så. Jaaa, jag vet jag bloggar ofta om det, men det är min blogg och mina tankar.
Jag tror att vi bara lever en gång, sen är det slut. Jag tror också på att man ska leva livet medan man är i liv. På sistone har jag varit så less på min tillvaro, och vill bara bryta mig loss och vara galen. Se saker, uppleva saker, bra som dåliga. Se alla sidor av världen och all dess erbjudanden. Jag vill inte bli gammal och ångra mig, vilja spola tillbaka tiden. Nej nej, och tro mig, så kommer det inte bli heller. Jag vägrar vara en fånge i mitt eget liv, jag ska bryta mig loss och kasta mig ut i det okända, det verkliga.
Vänta och se, det säger jag bara.

RSS 2.0