Sommar och sol = höga skor!

Då har man nyss kommit hem från en helg i Gävle. Har varit hemma hos Sarah sen i Fredags. Då hade jag skolavslutning under dagen. Det gick bra, vi samlades i klassrummet först och pratade och fick intyg. Vissa blev rörda och fällde en tår. Vissa som hade hoppat av skolan kom dit, så det var trevligt att träffa dem, eftersom det var ett tag sedan.
Efter det fikade vi lite tårta, mumsigt värre! När det var avklarat gick vi till aulan, där uppträdde lite folk från musiklinjerna och några i min klass läste upp lite texter. Sen pratade rektorn lite och vissa elever fick stipendier. Även då i aulan satt tre stycken från min klass och grät. Hur som helst, när vi var klar där gick vi en sista gång till klassrummet och sa hejdå.
Helena och Anna frågade mig om jag ville följa ner på stan och fika på ett nytt fik som hade öppnat, jag hade lite tid på mig innan mitt tåg till Gävle skulle gå, så jag följde glatt med!
Det blev en kycklingsallad, den var helt okej, förutom att de hade öst ner mandel i den, vilket jag troligtvis inte kan äta.
Sen fick jag lite småbråttom till tåget, men jag hann med det!
Väl framme i Gävle hade jag lite tid över innan Sarah skulle sluta skolan, så jag gick runt i affärerna och shoppade som ett (underbart) tidsfördriv. Jag hittade en snygg korallfärgad klänning från Gina Tricot, har inte tagit något kort på den, och hittade ingen bild på deras hemsida.. så jag kan tyvärr inte lägga upp en bild. Kanske i framtiden.
Däremot hittade jag ett par snygga sandaletter från DinSko som jag faktiskt har en bild på!


Skyhöga klackar är högsta mode på sandaletterna i vår och sommar! Klackarna får gärna vara i trä för att få fram en skön retrokänsla. Både svart och naturfärger är helt rätt. - Din Sko´s hemsida.

Och jag håller glatt med! Alla mina klackskor som samlar damm i garderoben ska nu verkligen komma till användning i sommar! Och de här nya skorna kommer nog användas flitigt!

Annars hittade jag inte så mycket mer, sprang in på Kicks en snabbis och köpte foundation.
Sen promenerade jag hem till Sarah. Hälsade på hennes hamster Elvon också, som är huur söt som helst! Fick lust att ta med honom hem.
Vi käkade lite mat till att börja med. Sen på kvällen tog vi en härlig promenad på cirka en timme runt i Gävle. Det finns mycket mysiga skogstigar där och fina parker. Man fick verkligen sommarkänslor!
När vi kom hem igen pustade vi ut och kikade på film, Constantine.
Nästa dag drog vi ner på stan. för jag skulle hjälpa Sarah att shoppa lite, och det gick bra! Hon kom hem med tre tunikor, ett linne, två leggins, ett par shorts och lite annat smått och gott. Så det har blivit shopping för båda oss nu i helgen.
Väl hemma hos Sarah igen gjorde vi mat och tog det lugnt.
Idag vaknade vi runt tolv och käkade lite frukost, sen var det solande som gällde! Vi solade i cirka två timmar, så jag hoppas att man har fått en bränna. Allt solande gjorde oss hungriga, så vi gick till affären och handlade lite. Jag käkade äppel, kanel och vanilj yoghurt med havrefras och en ostfralla med paprika och lök mjukost på, väldigt gott!
Sen glodde vi lite på TV, städade upp lite. Mamma ringde och sa att de snart var i Gävle, så jag packade ihop mina saker, sa hejdå till Sarah och började gå mot tågstationen. Där mötte jag upp Kickan som skulle åka med oss hem.
När jag kom hem satte jag igång att städa mitt rum och garderob. Så nu är det ordning och reda!
Efter det ringde Daniel och berättade att han troligtvis kommer på tisdag. Så det ska bli trevligt!
Han ringde mig nyss och jag snackar med honom nu för tillfället.
För övrigt är jag stolt över min köra vän Marina för att hon är så duktig på att rita. Här kommer en bild.


Nu ska jag fortsätta snacka med Daniel, sen blir det duschen! Adjö!

Torsdag

Jag har hur ont i magen som helst.. det bara krampar och krampar. Usch!
Så nu ska jag nog värma en vetekudde och försöka vila.

Onsdag

Sitter och sneglar på TV:n som visar The Hills just nu medan jag nyss har kikat igenom lite skor från Jimmy Choo. Snacka om snygga skor! Sitter typ och dreglar framför datorn. Jag väntar på maten som alldeles strax är klar, fisk tror jag att det blir.
Senare ska jag ut på en promenad, ska bli härligt. Efter det ska jag fixa lite skolsaker som ska göras, eftersom det är min sista skoldag på fredag.
Nä, nu är maten klar.





Tisdag

HejHopp!
Just nu sitter jag och kikar igenom lite bilder som har tagits under veckan. Grabbarna är ute och målar för tillfället.
Idag vaknade man sent, som vanligt.. men vi gick ju och la oss sent också.. (som vanligt).
Igår åkte vi in till soptippen i Karlsborg en sväng för att dumpa lite skit, sen åkte vi och handlade mat. Det blev potatismos, korv med tillbehör, som rostad lök, räksallad (MUMS), ketchup, senap och mer. Väldigt gott! Vi kikade på Söndagsparty med Filip och Fredrik medan. När vi var mättna och belåtna bestämde vi oss för att spela lite kort och dricka lite alkohol. Vi orkade dock inte hålla på lika länge som förra gången. Men vi somnade fortfarande rätt så sent.
I morgon beger jag mig till Dalarna för att besöka Hanna. Ska bo där tills på fredag. Ska bli roligt! Vi håller fortfarande på och kikar och klurar på tågtider. Men jag håller tummarna för tåget som går 15:29.
Här kommer lite bilder, enjoy!













Jag har tyvärr ingen bra bild på mig själv.. så vi får ta en gammal där jag är lika glad som grabbarna på de senaste bilderna :)


Lördag

Hallå!
Just nu gör jag inte mycket, Daniel och Johan sprang nyss ut och målade lite. Så jag blev kvar här. Ska försöka att röja upp lite här i lägenheten, plus packa ihop mina saker.
Jag kom hit i Onsdags, bussresan tog v'äl cirka sju timmar, inte så roligt.. men det gick! Blev fast på T-centralen i två timmar, men det behövdes nog. Köpte nåt att mumsa på och gick runt och letade vart jag skulle kliva på Skövdebussen. Så hellre två timmar än några minuter. Så jag slapp stressa.
Vad har vi gjort denna vecka då? Grabbarna har jobbat lite.. Sen har vi ju såklart vänt på dygnen.. Har väl gått och lagt oss vid två eller fyra varje dag (på morgonen) och vaknat vid två typ.
Vi hyrde film i förrgår också, Twilight, den var helt okej. Men både jag och Daniel tyckte att det kunde ha varit lite mer action, haha.
Igår åkte jag och Daniel in till Mariestad för att äta mat med bror min och hans flickvän Emma. Det blev pizza, mums! Men jag orkade bara halva.. Vet inte vad som har hänt med min aptit..
Sen gick vi och kikade på Vänern och tjötade. På vägen hem stannade vi till på en pizzeria i Karlsborg för att handla mat åt Johan. När vi precis skulle svänga in till Forsvik så kom en grabb joggandes, jag kikade lite noga, och såg att det var Johan. Vi frågade vad han höll på med, han hade tydligen bestämt sig för att ta en joggingtur, haha.
Väl hemma igen började jag spela ett dataspel som jag nötte sönder som barn, Red Alert, haha. Ett slags krigsspel, men roligt. Sen fick Daniel ta över och det gick betydligt bättre för vårat lag. Sen skulle han och Johan spela nåt annat spel, så jag la mig i sängen och lyssnade på musik vid tolv typ. Alla lugna låtarna jag spelade gjorde mig sömnig så jag somnade rätt så fort. Sen kom Daniel och väckte mig vid fem på morgonen ungefär, så hade de spelat klart. Då blev jag pigg igen.. Somnade runt sju på morgonen. Vaknade vid ett av min hemska dröm att Sarah dog, jag grinade som tusan i drömmen och vaknade av att jag grinade som tusan! Blev tvungen att ringa henne. Daniel undrade vad som stod på och jag förklarade. Usch, jag drömmer inte ofta hemska drömmar, men när jag väl gör det blir de så intensiva.. Hur som helst, jag kunde inte somna om och gick upp. Försökte få liv i Daniel, men det var nära inpå omöjligt. Så jag gick ut och solade en stund. När det blev för varmt gick jag in igen och fick äntligen liv i mannen!
Senare ska vi åka och äta nåt, vet inte vart ännu, men det visar sig.. Jag har fått någon slags abstinens för räksallad! Fantiserar om en grillad med mos, ketchup och massa räksallad.. Nu blev jag hungrig.. ska nog ta och koka lite makaroner eller så.
Daniel kom nyss in och sa att vi hade öl till ikväll, och sa att vi skulle fundera över en eventuell utgång, men vi får se med det, ska ju upp tidigt i morgon och sitta på en buss.
Nä, nu ska jag byta kläder, packa ihop mina saker, röja upp lite här, ta kort på grabbarna sedan kanske göra lite makaroner. Men helst vill jag ha räksallad!

Kanske sant

På sista tiden har jag fått hört att jag ser ledsen eller verkar vara deprimerad. Och vad sjutton, jag kanske är det?
Vad vet jag. För om jag känner att jag skulle kunna gråta nu om jag ville, då är det väl något som är fel?

Be yourself

Jag har fått frågan "om du bara kunde få lyssna på en enda låt hela livet ut, vilken låt skulle det då vara?"
Och det skulle nog vara Audioslave - Be yourself, det har varit en favoritlåt länge. Och texten är väldigt bra också, så ja, kanske det är låten jag skulle lyssna på resten av mitt liv.

Someone falls to pieces
Sleeping all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
She finally drifts away
Someone gets excited
In a chapel yard
And catches a bouquet
Another lays a dozen
White roses on a grave
Yeah...

And to be yourself is all that you can do
Hey...
To be yourself is all that you can do

Someone finds salvation in everyone
Another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Until the end of time
Another runs away
Separate or united
Healthy or insane

And to be yourself is all that you can do(all that you can do)
Yeah..
To be yourself is all that you can do(all that you can do)

To be yourself is all that you can do(all that you can do)
Hey...
Be yourself is all that you can do

even when you've paid enough
been put upon or been held up
with every single memory of
the good or bad, faces of luck
don't lose any sleep tonight
i'm sure everything will end up alright
you may win or lose

But to be yourself is all that you can do
Yeah...
To be yourself is all that you can do

Ohhh...
To be yourself is all that you can do(all that you can do)
Ohhh...
To be yourself is all that you can do(all that you can do)
To be yourself is all that you can--
Be yourself is all that you can--
Be yourself is all that you can dooooooohoooo

:)

För övrigt så gillar jag Daniel väldigt mycket. Han får mig att le. Plus att han är väldigt fin.

Måndag

Denna dag började med att jag åkte till skolan vid tio. Helena hoppade på samma buss som mig, så vi gick tillsammans till skolan. Jag handlade en macka till lunch på vägen. Sedan mötte vi upp Anna en bit ifrån skolan. Väl i skolan började vi jobba med myter. Vi fick läsa lite mytologier och välja ut en och sedan skriva en dikt. Tills i morgon ska vi ha valt ännu en som vi ska berätta inför klassen.
När jag kom hem la jag mig i sängen och kikade på Top Model. Sedan slängde jag in en tvätt i tvättmaskinen och åt mat (fläskkotlett och broccoli). Sen upptäckte jag och mamma varför internet inte fungerade till min dator, för modemkortet var inte insatt i modemet. Så nu är det problemet löst!
Sen promenerade jag till pappa för att hämta min dator och min kamera. Pratade lite med farsgubben om sommarjobb och så. Efter det skulle han åka till donken och köpa mat, så han skjutsade hem mig till mamma igen. Jag hade tänkt att gå ut och gå, men jag har så ont i kroppen av träningen i helgen och jag hade även ont i huvudet, så jag struntade i det.
Daniel ringde och jag pratade med honom medan jag hängde tvätten. Sen nu sitter jag här igen och väntar på att Ballar av stål ska börja på TV.
Tror jag ska ta mig en morot innan det börjar..


Lördag

God afton!
Idag började jag dagen med poweryoga tillsammans med Sarah klockan nio. Det var rätt så jobbigt, men det kändes härligt efteråt. Man kände sig mjukare i kroppen på något sätt.
Efter det så drog jag hem och duschade och bytte kläder, sminkade mig och så. Sen ringde pappa och sa att vi snart skulle åka iväg till farmor eftersom hon fyller år i morgon. Vi kom fram dit runt tre (jag, pappa och Elias). Då åt vi kinamat med farmor, min faster och farmors man. Maten smakade mycket bra. Sen blev det lite tårta till efterrätt, också mycket gott!
Vi åkte hem vid sex ungefär, kom hem runt halv åtta. Sandra kom klockan åtta typ. Vi pratade och skrattade (som vanligt) och kikade lite på Ballar av stål. Sen skulle hon hem för att släppa in hästarna. Och nu sitter jag här, en aning uttråkad. Har blivit erbjuden utgång och så, men jag stannar hemma. Är rätt så trött, yogan tog på krafterna må jag säga!
Nu ska jag ta något och äta, sedan kika om det visas något bra på TV.



Sometimes this life can get you down
Its so confusing
Theres so many rules to follow
And I feel it
cause I just run away in my mind
I want to run through the jungle
The wind in my hair and the sand at my feet

Torsdag

Jag ska upptadera er om vad som har hänt på sistone, ska bara försöka göra det när jag kan ha datorn i fred. Vilket troligtvis blir i morgon när jag är ensam hemma. Då ska jag försöka hinna blogga mer.
Nu ska jag ta en kopp te och hoppas att regnet snart upphör så jag kan ta en promenad!

RSS 2.0