paus

Har tappat motivationen att blogga som ni kanske har märkt, tänkte bara informera om det i allafall.
Vi får se när jag börjar skriva igen.

Headpaaaiiin

En sån jääääävla huvudvärk jag har fått... Nu är det synd om mig.. typ.
Jag har aldrig huvudvärk, och jag är inte van med det heller, så det blir bara värre. Uschabuscha.
Kan det vara för att jag tog en promenad med halvblött hår och kylde ner hela skallen igår?....
Whatever. Snart kommer Emma hit, ska bli trevlans. Det är meningen att vi ska gå och handla mat, sedan gå hem, laga maten (och då måste jag diska först)... Och jag har ingen energi för fem öre att tänka logiskt i en mataffär om vad man kan koka ihop för gott. Ska nog övertala henne med att vi beställer pizza istället.
Det kan väl inte vara så svårt? Vem tackar nej till pizza liksom?
Alltså, jag har sån huvudvärk så jag orkar inte skriva något mer nu, faktiskt. Så vi hörs, hej.



Typ såhär känner jag mig nu...

Kvällspromenad med halvblött hår!

Denna vinterdag började med att Natalie ringde runt två (väckte mig) och sa att hon skulle in till stan. Så jag rullade ur sängen och gjorde i ordning mig lite snabbt tills hon kom och hämtade upp mig. Vi drog en fika på Waynes som vanligt. Satt och pratade ett bra tag, kändes som att vi båda behövde lätta på våra hjärtan. Efter fikan gick vi till Expert för Natalie skulle köpa en iPhone, vilket hon gjorde, jag gick mest runt och kollade på alla tv-apparater som fanns och tyckte som så många gånger förr att tekniken går sjukt fort fram!
Och nu under kvällen tog jag en långpromenad med Arvid, runt hela söderhamn nästan, haha. Men det var trevligt! Madde ringde under promenaden och undrade om jag ville sova hemma hos henne, så när jag var hemma från promenaden igen var det bara att packa ihop lite snabbt och kila över till henne (tack och lov så bor hon bara hundra meter ifrån mig).
Och nu ligger jag här, med datorn i knät och försöker bli trött, dock har magen börjat kurra lite... Blir nog något att äta innan sovdags.
Slog mig nyss att jag har rätt så mycket att hinna med i morgon, klockan ett blir det en promenad med Sandra, sen måste jag hinna på stan lite, sen vid fyra ska jag möta upp Fia och ta en till promenad med henne eftersom hon flyttar nu i helgen, buhu... Men roligt för henne faktiskt! Jag vill också flytta... Aja, sen vid klockan sex kommer Emma och ska bo hos mig hela helgen. Vi får se vad vi hittar på i morgon kväll, något roligt hoppas jag allt på!
Och slutligen ett tips, ta inte en lång promenad på vintern med halvblött hår! Men det är kanske bara jag som inte tänker så långt och gör det...





Köpte en fin kort, svart jacka här om dagen, plus scarfen, kommer bli snyggt till våren!

*uppdatering* skrev först alla namn med fet text, lite förändring i bloggen tänkte jag, men ångrade mig dock sen. Men jag såg nu att vissa namn står fortfarande i fet text fastän jag tog bort det?! Aaaargh, antingen är det blogg.se som inte fungerar som det ska, eller så är det min dator, eller båda två... Men så intresseklubben vet, så ska inga namn stå i fet text, PUNKT, over and out. God natt.


Alla hjärtansskitdag!

Alla hjärtansskitdag!
Snart kommer Sarah hit, hon ska hjälpa mig att rensa min garderob, ska försöka sälja lite kläder som bara hänger där och tar plats.
Tycker för övrigt inte om den här dagen, det enda den gör är att påminna mig om tre år sedan av olika anledningar.. Och det känns inte som tre år.. Jävlar vad tiden går fort, läskigt. Vad annorlunda jag var då, jag vill vara sådan igen. Den tjejen. Jag vill ha den personligheten tillbaka. Men det vet jag att jag kommer att få.
Ibland är det bra att höra brutala sanningar från folk, brutala åsikter... Det hugger först och man tänker "men hur kan den säga så", men sen så inser man att det stämmer ju.
Nä, borde fixa i ordning mig innan Sarah hinner komma hit.

En kämpe

Om du väljer att kämpa, blir du en kämpe.
Starkare, klokare och självständig.







Varm choklad

Ligger och funderar på om jag ska göra mig lite varm choklad.. Jag kommer inte ihåg när jag drack det förut.. Och det är ju faktiskt fredag, right? Fredagsmys liksom? Hm.. Skulle ju sitta fint, och vara tröstande då det typ har kommit en meter snö på ett dygn! Jävla skitvinter, ska du aldrig försvinna!? Det känns seriöst som att den här vintern har pågått i flera år.
I morgon ska jag ner och kika på stan under dagen och förhoppningsvis hitta något skoj. På kvällen bär det hemåt till Anneli där jag och fler är bjuden på middag, kommer bli mysigt och trevligt!
Förresten, att flytta till Thailand skulle väl inte sitta helt fel? Nä, det tycker jag inte.




Ta mig tillbaka till paradiset. Där inga bekymmer existerar, där man är ett med naturen, där man kan andas, där man kan tänka klart, där man kan vara sig själv.

Motgångar efter motgångar

Trött och ont i huvudet... Blä!
Den här dagen har varit helt okej, var nere vid stan runt tre och uträttade lite ärenden, sen mötte jag upp Sarah och vi satte oss på Waynes ett tag. Sen förflyttade vi oss till Furan och blev där ett tag också.
Kim fyller 18 år idag, så vi drog hem till Ulrica och fikade, jag och Sarah hade köpt ett lottpaket åt honom, jag personligen hatar att köpa lotter till andra personer, för jag menar, hur skulle man må om den personen vann en miljon eller liknande? Ja...
Men han vann inget, lite tråkigt, han kunde väl i allafall ha vunnit en tia eller något? Men icke.
Annars har jag inte gjort mycket, fick hem ett ovälkommet brev från sjukhuset, suck... Ska det aldrig sluta komma motgångar? Tur jag har en privat blogg att skriva av mig i lite grann.
Aja, bara att bita ihop och vara stark.
I morgon ska jag träffa Sandra, känns behövligt just nu.
Aj fan vad huvudet värker, inge alvedon har jag heller :( stackars mig, ska nog bädda ner mig i sängen och kika på TV en sväng, även fast det bara är skit. Jag har ju massa bra DVD-filmer och serier, men min ena DVD kan inte läsa av skivor längre, den andra saknar fjärrkontroll och min dator kan inte ens spela upp en DVD-skiva. Inte kan jag lyssna på musik heller för min Mp3 och mina hörlurar är trasiga. Alltså... Har jag gjort teknikguden förbannad eller? Man kan ju tro det.



Tjejen som inte är nöjd just nu.

Promenader är bra!

Det var mycket trevligt att umgås med Sandra, vi har verkligen minst sagt roligt tillsammans! Skrattar så tårarna sprutar nästan, haha.
Hon och Crippe bjöd på middag, stekt kyckling, pommes och vitlökssås, uuuunderbart gott! Sen delade jag och Sandra på en semla som efterrätt. Eftersom jag faktiskt har varit duktig och tagit minst en timmes promenad varje dag sen i Lördags. Så då kände jag att jag med gott samvete kunde unna mig lite gotta! Jag är en sådan människa som bara måste röra på mig varje dag på något sätt, annars har jag svårt att unna mig saker då och då. Vet inte riktigt om det är jättebra att tänka så, men jag mår bra av att röra på mig.
På tal om promenader så tog jag och Sandra en med hennes hund Sota. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, kändes bra att få prata av sig.
Sen chillade vi lite hemma hos dem tills det var dags för mig att röra mig hemåt.
Och nu sitter jag här, känner mig lite sömnig faktiskt, vilket känns bra då jag inte har gjort det vid den här tiden på senaste veckan, vända på dygnen är icke kul! Men förhoppningsvis kommer jag lyckas att vända tillbaka dem nu.
I morgon ska jag gå på stan med Natalie och kika lite, ska hinna med en fika också ser det ut som med Emelie. Och jag ska verkligen inte sova bort halva dagen! Jag märkte bara idag när jag var vaken tidigt hur man blir på ett bättre humör.



Jag och Sandra

Slänger in en bild på mina converse som jag nämnde i mitt tidigare inlägg:

 


De är mina små älsklingar, och jag har faktiskt inte sett någon med liknande mönster eller färg


Sol, sol, strålande soool!

I morse ringde klockan på åtta, var måttligt trött när jag vaknade då jag somnade runt tretiden inatt. Men som sagt hade jag tid på sjukhuset för att ta ett blodprov i armen. Första gången jag fick kallelsen förstod jag inte riktigt varför, eftersom jag tog ett likadant prov för ca 2 veckor sedan, som jag inte hade fått ett svar på. Hur som helst så kom jag dit, fick sitta och vänta bland alla pensionärer.
Jag har tagit så många blodprover i mitt liv så jag blir inte nervös eller tycker det är läskigt. Dock när sköterskan skulle sticka första gången så stack hon fel, vet inte alls vad hon kom åt, men ont som fan gjorde det i allafall, och jag kunde inte hålla käften.
- Ja, hoppsan. Det är inte så lätt att hitta rätt ibland.
Och det förstår jag faktiskt, kan inte vara lätt att hitta rätt hela tiden, plus att mina blodådror inte sitter ytligt, de syns knappt på armen.
Andra försöket gick det bättre med, och hon fick sig en tub med blod. Jag kommer nog då aldrig kunna lära mig att titta på blod utan att bli illamående, plus att man blir lite yr efteråt.
Jag nämnde för henne om min tidigare provtagning, och hon precis som jag tyckte det var märkligt att jag hade blivit kallad igen. Så hon knappade lite på sin dator och utbrister:
- Men du Christiiiiiine, jag ser ju här ditt tidigare provresultat, allt ser bra ut... Varför blev du kallad hit igen för?
- Ehm... Jag vet inte?

- Aja, men nu är det gjort i allafall, nu är vi ju i allafall dubbelt så säkra på att det inte är något fel!
- Hehe, ja.. Jo, precis.
Så jag gick hemåt, lite halvgroggy med ett snyggt plåster på armen, helt i onödan.
Men faktiskt så är jag glad att jag klev upp tidigt, kommer nog lyckas att vända på dygnen nu, och somna innan ett på natten i allafall!
Nu har jag precis ätit lite lunch, ska fixa och dona lite här hemma hade jag tänkt. Senare idag ska jag umgås med Sandra. Ska bli sköj!
Slänger upp en dagens outfit, btw så är det kanonväder ute idag, soooligt! Underbart!




(Och mina älskade converse hade jag på mig också, slänger upp en bild på dem senare för de är lite speciella)

Sådan far, sådan dotter

Mina sms-koversationer med min pappa skiljer sig lite mot dem med min mamma. När jag skriver till mamma, spelar ingen roll om jag skriver värsta bibeln med massa smilegubbar och skriver kram på slutet, det enda jag oftast får tillbaka som svar är: Ok. Haha.
Men vi kan ju ta min sms-konverastion med min pappa som vi hade nyss:

Jag: Är du at home? :)
Pappa: Att hömm, jawohl
Jag: Då kommer jag snart. Ahrnnuuuld!
Pappa: Ahha, aahaha!

Lite internskämt, tror bara att pappa och Cricke fattar... Men som sagt, jag och pappa är lika barnsliga båda två :)



Tappa aldrig humorn!

Benrangel till människa = fet?!

Det kan då inte vara lätt att vara kändis i dagens samhälle, snacka om att bli bevakad gällande vilken minsta sak som helst! Och av någon anledning när en kändis lägger på sig lite extra kilon blir det en världsnyhet. Det står om det på nätet och varje skvallerblaska. Jag blir lika irriterad varje gång. Samhället där borta i Hollywood är ju sjukt! Om en kändis går från benrangel till vanlig människa är dom plötsligt fet. Jag kommer ihåg för inte så länge sedan när det kom en våg med bilder på Jessica Simpson när hon hade lagt på sig lite kilon, det var rena rama hysterin! "Jessica Simpson har blivit fet" "Kolla Jessica simpsons nya stora kropp" och mer, det var nästan bara negativa kommentarer och skriverier. Jag sökte på bilder på Jessica Simpson på google, vet ni vad det näst populäraste sökordet var? "Jessica Simpson fat". Det är sorgligt. För när jag såg bilderna fattade jag ingenting, hon var ju inte fet? Jag tyckte hon var mycket finare då än när hon var riktigt smal och vältränad.



Jag menar... Vart är kvinnan fet? Jag tycker hon bara ser ut som en kvinna ska göra.
Och jag älskar hennes program som går på mtv där hon och två till åker till olika länder för att se vad som är typiskt vackert för en kvinna. Och hon tar även upp mycket om vikt och uppmuntrar till att älska sig själv, med eller utan extra kilon. Jag tycker hon gjorde en riktigt bra grej, istället för att bryta ihop av alla skriverier, så vände hon det till något positivt som säkert har och kommer hjälpa många unga tjejer.


Sen för någon vecka sedan stod det ännu en gång om viktuppgång gällande en kändis, denna gång var det Christina Aguilera. Jag såg en film på bio som hon var med i förra helgen, i den var hon riktigt smal och vältränad, och jag tänker inte ljuga, man satt väl lite och önskade att man hade en liknande kropp. Men sanningen är att kändisar får träna arslet av sig för att hålla en sådan kropp, de senaste bilderna på henne från Golden Globe tyckte jag var riktigt vackra!





Kurvor och former, precis som en kvinna ska se ut!

Jag hoppas mer kändisar vågar släppa lite på kontrollen och slappna av, tillåta sig själv att gå upp lite i vikt, för det klär dem mycket bättre, plus att de ser så mycket gladare och friskare ut.


Out from under


I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under



RSS 2.0