ÄÄÄÄNTLIGEN

så har jag fixat internet till min egen dator! Så nu kommer det bli mer uppdatering här på bloggen :) dock inte nu för jag är huur trött som helst, ska börja jobba sju i morgon, så det gäller att bädda ner sig i sängen snart om jag ska orka upp!
Jobbade sju till fem idag, var hyfsat utmattad när jag kom hem, men det hindrade inte mig från att städa, diska, laga mat och ta en promenad!
Så det blir faktiskt inte så mycket mer skrivande ikväll, men jag kommer skriva mer nu, tack och lov!
Kom på att det var nästan exakt ett år sedan som jag bestämde mig att bli brunett, haha... ser jag ett mönster kanske?






Och nu känner jag mig som jag är på bilden, trött och utmattad på alla sätt och vis, god natt!

No more blonde moments!

Fyfaaan vad jag är utmattad. Har jobbat en vecka på ett nytt projekt som inte alls var lätt att lära sig, så all energi lades ner på det, tror jag aldrig har somnat så tidigt om kvällarna som jag har gjort under jobbveckan. Hoppas det blir bättre till nästa vecka!
Men idag har jag faktiskt shoppat! Gick upp tidigt och tog tåget till Gävle, sen kom Emma dit också. Vi kikade runt i affärer, träffade på Rolf Lassgård som jag tyckte var supercoolt! Haha, och åt god mat. Den bästa kebaben finns på Buddys i Gävle, utan tvekan! 


Hahaha, alltså... jag kan inte sluta skratta åt den här bilden, vet inte alls vad jag lyckas göra för min... men man måste ju kunna bjuda på lite mindre smickrande bilder på sig själv också!


Sen så mötte vi upp Sarah och Maria, de flesta kände sig kaffesugna så vi tog en varsin kaffe på waynes. Jag hade ett så kallat "blonde moment" då när vi satt och diskuterade hur länge Marias astmaallergi räcker.
Maria: Om man räknar ihop det så räcker den ungefär i femtio dagar
Jag: Va?!? Femtio dagar bara?? Det är ju inte ens en månad!
Alla kollar på mig med frågande blickar, sen när jag inser hur fel allting blev började alla skratta. Ja, så det kan gå. Men tur att jag inte är blondin längre! Sarah färgade mitt hår idag, this is the result:







Skönt att vara brunett igen faktiskt, får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar igen...
Aja, det jag hittade under shoppingdagen var;

*Strumpbyxor
* Jeansleggins
* Vit skjorta
* Stövlar
* 3 förpackningar hårfärg

Och jag är suuuupernöjd! Men just nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, har alldeles för ont i ryggen och är alldeles för trött.
I morgon ska jag sova uuuuut, sen ser det ut som att jag ska fixa klart mitt gamla rum hos pappa senare på dagen. Bara jag får sova riktigt länge är jag nöjd!

Valdagen

Goder afton gött folk!
Har nyss rensat igenom hela min garderob här hemma hos pappa, och snacka om att det fanns kläääder. Fy fan... Två stora sopsäckar med kläder jag inte ens vill ha, så den som känner att de kanske vill ha lite kläder, hojta till!
Men skönt att gå igenom allt, ska hit nån dag till veckan igen och bli helt klar.

Igår så kom Sarah till mig på kvällen, vi kikade på lite film och så, sen gick vi ut på en promenad runt tolv på natten. Flummade runt och skrattade som vanligt, de som passerade läre ha trott att vi var höga på något.
Vi svängde förbi statiol och köpte en varsin dricka, sen gick vi hem till mig och fortsatte titta på film. Sarah somnade före mig, jag låg vaken ett bra tag, men somnade runt tre i allafall.
Sarah väckte mig klockan halv tio tror jag det var, för hennes mamma ville komma förbi och snacka, vilket hon gjorde. Jag snackade inte så mycket, nyvaken som jag var.
Sen drog Sarah iväg till vallokalen där hon skulle spendera dagen. Jag gjorde i ordning mig, och gick över till Madde. Var där ett tag, vi skulle dra iväg och rösta. När vi väl kommer fram till lokalen får jag reda på att jag var i fel lokal, så jag fick gåååå till en annan lokal istället, men det var mest nedförsbackar så jag överlevde! När jag hade gjort min plikt som medborgare gick jag och handlade lite föda. Och ni som har gått i Österbackarna, alltså uppför dem, vet hur fruktansvärt jobbigt det är, och tro mig, det blir inte mindre jobbigt med två tunga matkassar i händerna. Men jag överlevde!
I morgon väntar jobb, 12:15 till 20:00, ska till stan tidigare på morgonen och uträtta lite ärenden. Hoppas allt går bra på jobbet och att det INTE går som i fredags. Men jag orkar inte oroa mig, whatever happens, happens. Tur att jag har underbara jobbarkompisar!
Nu ska jag hemåt, laga lite mat och hålla mig uppdaterad gällande valet. Vi får se om jag orkar sitta uppe hela natten, om jag känner mig rätt kommer jag nog somna runt tio eller nåt, haha.


Facelook


Dagens oooutfit



I sure hope so.

Do you really think
that love is gonna save the world?
Well, I don't think so
Do you really think
that love is gonna save your soul?
Well I sure hope so
I really hope so
But I don't think so

Saturday

Då var det Lördag. Sitter hemma hos pappa och ska snart ta och röja igenom mitt gamla rum. Mycket som ska slängas! Sen ska jag packa ner lite saker som ska hem till lägenheten, behövs det!
Vaknade klockan ett idag, kanske var huur skönt som helst att få sova ut. Känner mig som en helt annan människa! haha.
Cricke sitter i hans rum med sina kompisar och spelar tv-spel, jag får höra allt från skrik till sång om jultomar.
"Men Maaagnus, vi skulle ju inte skjuta varandra!!"
"Det finns ingen kärlek i spel, moahahahah"


Ja, jag säger då det...
Ikväll ska jag leka med Sarah, vi får se vad vi hittar på. Men när man umgås med Sarah har man aldrig tråkigt, I´m just sayin!
Så det blir en lugn och trevlig kväll!
För övrigt vill jag ha lön nu, dock får jag bara en halv lön då jag inte hade betald semester. Men bara det klirrar in lite mer i kassan blir jag nöjd!
Jag behöver en jacka, stövlar, fixa håret, smink... Ja, listan är lång!



Sååå snygga, gillar nog de till vänster mest...



En festklänning skulle inte heller sitta fel.



Eller den här gööörsnygga jackan.


Jaja, men det är mindre än en vecka kvar till lön. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Nu ska jag kila ner till mitt rum och städa, och låta grabbarna sitta och spela ifred. Adios!



Facelook







Hahahhaha.
Precis när jag skulle publicera inlägget kommer pappa upp på övervåningen med en gosedjurshaj och börjar prata med grabbarna.
- Hej, jag är hajen Arne och jag kan pissa i kors!
Sen fick faktiskt grabbarna lite skäll, pappa tyckte de var galna som satt inne i ett litet rum och spelade xbox när det är kanonväder ute, pappa tyckte det var en bättre idé att de drog iväg och cruisade med Mustangen istället.
Ja, om jag hade körkort skulle jag göra det i allafall.

Fredagsmyyys

Hejsan Hej.
Sitter för tillfället hos pappsen. Har ätit middag här idag, Beef Wellington, klyftpotatis och rödvinssås. Var jääävligt gott må jag säga! Till efterrätt bjöds det på rivet kaffe och Ben and Jerrys. När vi dukade av och så gick jag och pappa runt och skrek Småstadslivscitat till varandra. Som vanligt då. Pappas kompis kom förbi och han sa att vi hördes ända ut på gatan, haha. Men det är så det ska vara!
Annars har jag tagit det lugnt, kikat på Idol och så. Väldigt trevligt med en lugn fredag, kommer inte ihåg när jag hade det sist.
Idag var det sista dagen på utbildningen genom jobbet, känns tråkigt faktiskt, har haft kanonkul under de senaste veckorna, men så blir det väl när man har underbara kamrater! Har nästan träningsvärk i käkarna för jag har skrattat så mycket!
Så på måndag dras man tillbaka till verkligheten igen, men arbetskamraterna finns ju kvar, tur det säger jag bara. Jag känner mig faktiskt inte alls redo för vad komma skall, vi får helt enkelt se hur det går.

Och vart man än går är politik på allas läppar, känns som att jag är den enda som egentligen inte bryr mig så värst mycket och är extremt dåligt insatt. Egentligen borde man väl vara det, för det är ju faktiskt viktigt. Men man kan ju inte rå för vad man tycker är ointressant, som i mitt fall är politik. Det är ett sådant hetsigt ämne, debatter hit och debatter dit, folk som börjar bråka och skrika. Nja, inget för mig i allafall.
Snart ska jag bege mig hemåt, ska försöka hinna med en promenad sen, med betoning på FÖRSÖKA. Sen blir det någon bra film och sen soooova, och jag får sova ut i morgon, så himla gött!
Jag drömde faktiskt en mardröm inatt, helt sjuk var den, men jag hatar känslan man har i kroppen när man vaknar upp ur en mardröm, hjärtat bultar, svetten rinner och man tycks höra läskiga ljud i rummet. Men det tog inte så lång tid innan jag lyckades somna om igen. Men usch för mardrömmar säger jag bara! Det är nog värre att ha sådana än att behöva titta på Mårran från Mumin... Eller vänta, det där tar jag tillbaka.


Jag menar, titta bara på bilden? Fyfan jag ryser, mina barn ska ALDRIG få titta på Mumin.

Aja, nog om mina fobier.

Min brorsa har faktiskt fått mig att gilla en låt från The Cardigans, den heter Do you belive. Sen hörde jag en cover på den som Deftones har gjort. Båda låtarna är väldigt bra på olika sätt, men jag tror nog att The Cardigans tar hem vinsten.

Funderar faktiskt på att kanske låta mitt hår vara naturligt lockigt om dagarna, vilket det är, men jag plattar det hela tiden. Men mitt hår är hyfsat slitet så det ser inte så bra ut med lockarna, men det är verkligen jobbigt och tidskrävande att platta det dag ut och dag in.


Platt, som jag oftast har


Lockigt, som jag aldrig har.

Det är något jag ska fundera vidare på!
Nu ska jag ta den sista Ben And Jerrys-glassen. Sen blir det tamefan en promenad, måste ju tänka på figuren!

Klaga inte, jag är sjuk.

Blääääääääää. Sjuk och jävlig, så roligt så jag dör typ.
Förkyld, feber, hosta och ont i hela kroppen. Men som tur är mår jag bättre idag än igår. Så i morgon ska jag tillbaka till utbildningen.
Sarahs födelsedagsfest var rolig, det bjöds på mycket skratt, god mat och tårta. Vi åkte limosin, drack champagne och lyssnade på Lady gaga på högsta volym.
Pratade med pappsen häromdagen, han var i Ö-sund och höll på att köpa en ny bil. En Ford Mustang Cab, svart. Kanske huuur snygg som helst. Försökte hitta en bra bild, men hittade inte exakt den, får ta bild på den och lägga upp sen! Den låter så härligt när man gasar på, looovely!
Aja, vad har annars hänt? Inte mycket, för jag har varit sjuk. Och snacka om att man gräver igenom bilder, tänker en massa och filosiferar när man är sjuk, och tycker synd om en själv såklart.
Kollade igenom bilder jag har tagit på mig själv, måste verkligen skaffa en helkroppsspegel till min lägenhet, för varje gång jag ska ta en helkroppsbild måste jag ta den i spegeln jag har på toaletten, och hur lyckade blir de egentligen? Haha, look for yourself:



Jag måste liksom huka mig ner, plus att det ser ut som att jag är förlamad i min ena arm..



HAHA, samma pose. Och förlamad arm...


Och om jag ska ta en bild i spegeln jag har i hallen kapas jag av på halva kroppen...

Tänk om man skulle ha en spegel över en heeel vägg.. Man kan ju alltid drömma...

I morgon ska jag som sagt gå på utbildningen, sen på kvällen ska jag ha svullokväll med brudarna, hoppas jag kan känna smaken på något av det goda vi kommer proppa i oss, haha.
På lördag ska jag träffa Emma, sen på kvällen ser det ut som att det blir middag med Agnes och Natalie. För Agnes åker snart tillbaka till England :(
Emma ska i allafall sova över hos mig, vi kommer säkert fjanta runt på stan och sånt som vanligt. Thats us in a nutshell!



Soooplslut

Hejsan hopp!
Dålig uppdatering, I know. Men som sagt, om jag hade tillgång till en dator och en mobil som inte la upp 30 likadana inlägg så skulle jag skriva varje dag. Så det får bli lite såhär, for now.
Har börjat på ett nytt projekt genom jobbet, det är rätt så roligt, men jag är så jäkla ovan med att sitta och lyssna och ta in ny information. Är jättetrött när jag kommer hem om dagarna. Men det är skönt att inte jobba kväll på ett tag, man får lite mer att göra om dagarna om man säger såå.
I morgon är det sista dagen för den här veckan, sen är det heeeeelg. I morgon ska jag ner på s-leken och kika lite med Sandra och Crippe ser det ut som, kaaaaaaaanske, med betoning på kanske, blir det ett glas vin. Men jag vet inte, Sarah har ju sin födelsedagsfest på Lördagen och man vill ju vara hyfsat pigg till det.
Annars har väl inte nåt speciellt hänt... försöker faktiskt få igång mitt mobila bredband, men jag fattar ingenting, kommer nog sluta med att jag ringer kundservice, haha.
Aja, det får räcka för denna gången, eftersom det blev kebabtallrik med Angelica och Mia på lunchen, och Mats hade med sig godis, så ska jag ut på en hurtig promenad nu! Sen blir det sova för fulla muggar.


RSS 2.0