Bitter

Usch vad jag känner mig bitter alltså.
Är så jävla trött på vissa äckliga människor så jag vill spy dem rakt i ansiktet! Nej men typ...
Och vissa tjejer alltså, ja jag är tjej men beter mig inte så mycket som en. Jag hatar hur de flesta tjejer beter sig, snackar skit för att få lite mer vänner och uppmärksamhet, för de är så jävla osäkra på sig själv. Tjejer som provoserar för de vet att andra ser det och tar illa upp. Eller hela den här grejen "undrar om hon är sur på mig, undrar om jag har gjort något?" Men hallå! Borde man inte veta det själv? Eller om man inte vet det, är det så jävla svårt att ta det med den personen på en gång istället för att försöka få fram information från hundra andra människor innan?
Jag är inte riktigt en sådan som blir sur på folk, men ibland orkar jag inte med vissa beteenden så jag drar mig hellre undan än att försöka göra något åt saken.
Jag är så frukansvärt jävla skitless på det mesta nu, vill bara sova hela tiden och vara själv. Och trött! Trött som fan, hela tiden. Vet inte vad det är med mig, jag vill åka bort. Vilket jag troligtvis kommer att få göra nästa helg, bort mitt ute i ingenstans, där inga bilar kan köra, där det inte finns någon elektricitet, där det inte finns rinnande vatten, där det inte finns element, där det inte ens finns en toalett, bara ett utedass. Men för mig kommer det bli en frihet för en helg. Bara sitta där på en sten och höra vågorna slå mot land.
Jag vill bara sova i ett helt dygn nu känner jag, jag mår verkligen inte bra, men jag vet inte vad som är fel. Jag är nog bara väldigt utmattad.
Men nu ska jag i allafall sova, i några timmar innan det är dags för jobb. Tänkte bara dela med mig av min positiva energi först, varsågod!... Och god natt.

Sjukhusvistelse

Hej hallå tjena!
Kikar på tv och äter godis, hm.. ingen bra kombo men jag ska ju faktiskt gymma idag.
Dock har jag fortfarande ont i magen, hoppas det blir bättre för jag vill inte behöva kontakta läkaren igen.
För er som inte har läst på facebook åkte jag in på akuten i måndags, fick lite ont i magen runt två tiden, sen blev det bara värre under dagen, det var liksom inte magsjukont, utan mer runt tarmarna. Var iväg och gymmade med Anne men klarade inte så länge för det gjorde ont, sen åkte vi och handlade, då började den riktiga smärtan kännas. Jag var tvungen att sätta mig på huk. Anne skjutsade hem mig, sen ringde jag mamma som blev orolig och ville att jag skulle kontakta sjukrådgivningen, vilket jag gjorde. Då smärtan började bli olidlig. De tyckte att jag skulle infinna mig på en akutmottagning så fort som möjligt. Så mamma fick skjutsa mig till Gävle-akuten, och fanimej vad ont jag hade på väg dit. Satt och försökte fokusera på andningen.
När vi väl kom fram fick jag lämna lite prover och så, låg i en sjuksäng och väntade på läkaren då jag verkligen inte kunde hantera smärtan längre, låg och grät och vred mig i sängen. Så jag tryckte på larmknappen och berättade att jag inte klarade av smärtan längre, så då fick jag två morfinsprutor, dämpade inte riktigt smärtan men jag blev lugnare. Sen kom läkaren och gav mig inte mycket till svar, han sa att det inte var något typiskt för min ålder och att proverna såg bra ut. Och att jag skulle avvakta under natten och om smärtan var kvar dagen efter så skulle de utreda mer. Jag valde att åka hem igen för jag gillar verkligen inte sjukhus.
Att ställa sig på benen var inte lätt, de kändes som de skulle vikas, men jag klarade mig ut till bilen.
När vi närmade oss söderhamn, jag kanske var lite hög, sa jag till mamma att jag ville ha godis, så vi stannade på statoil. Mådde piss men skulle tydligen verkligen ha godis, så jag stapplade in och öste på med godis.
Såklart skulle det vara en massa andra fulla folk där och jag fick stå i kö, kände verkligen av allt, smärtan, morfinet och tröttheten. Så jag kommer ihåg att jag halvt la mig på myntatomaten tills det var min tur, någon bakom mig sa "hon ser lite trött ut där framme".
Sen fick jag åka hem och sova, fast jag sov inte bra alls, vaknade, somnade, vaknade, somnade... Ja.
Så igår blev det inge jobb, utan jag var hemma och vilade.
Jag hoppas att jag aldrig behöver ha en sådan smärta igen, fy fan! Det var en sådan smärta som man känner att man bara vill bli medvetslös för man kan inte uthärda. Usch!
Synd bara att de inte kunde se vad det var för fel.
Nä, nu ska jag äta lite mer godis sen blir det att gymma!

Min tillfälliga utelista

Detta så kallade "träsko-modet". Seriöst, varje gång jag ser träskor eller mordernare varianter av dem vill jag bara spy. Jo jag vill verkligen dra på mig en sådan sko och känna mig som Ulla 90-år strosar runt i sommastugeidyllen på 1800-talet, eller inte! Fy och blä, bort märt!

Tonårsbarn (typ trettonåringar)
Satt på McDonalds med Anne idag, vi satt ute i solen och hade det trevligt tills tre barn satte sig bredvid på en annan bänk och var allmänt dryga och högljudda. Satt där med sin jävla soft arigan (vet inte hur det stavas, men ni vet en fejkpistol med plastkulor) Efter ett tag går en av dem fram med oss med några sketna kronor och frågade " Eeeh, typ kan jag få köpa tre cigg av er? Ni får en tjuga!
Hade lust att ta ifrån dem pistoljäveln, ta pengarna och gå därifrån.

Duvor
Som vissa vet har vi ett litet duvproblem här där jag bor, de skiter överallt och sitter och låter efterblivna.
Råttgift, pistol och sådana saker har rört sig i mina tankar, eller varför inte duvstek for dinner?

Skavsår
Som alltid är lika trevligt under sommaren, jag har lyckats fått på hälen, på tårna, sidan av lilltårna, well you name it. Snart finns det inga skor jag kan gå i längre! Träskor då kanske, heh, humor.

iPhoneäventyr

Snart måste jag skicka tillbaka min stackars iPhone, men de sa på kundservicen att det skulle ta en vecka, så det överlever jag! Lite tråkigt bara att behöva använda min gamla mobil samt ett kontantkort med ett annat nummer...
Idag började jag jobba klockan nio, ungefär 45 minuter senare fick jag gå hem för det var så lugnt, haha, kanske gött som helst! Och inte har jag gjort någon nytta sen dess heller, har bara degat i sängen. Ska laga lite mat snart, sen får vi se vad som händer, skickade ett sms till Anne om hon ville ta en kaffe, men hon har säkert inte vaknat än :) Haha. Annars blir det att umgås med Anneli senare ikväll.
Aja, tänkte lägga upp lite bilder jag har hunnit tagit hittils, innan jag skeppar iväg iPhonen.






























Ja, som ni ser, lite seriösa, oseriösa, fula, fina, och faktiskt kändisbilder! Om ni kikar på dem där Emma sitter och fikar så sitter två skådespelare från Småstadsliv, Agneta Patrull och Johanna!
Nu ska jag ta och fixa lite krubb, hörs!


RSS 2.0