Känslan

Jag älskar känslan jag får när:

- Jag är på bio, helst om det är en såndär "feel good"-film, då man några timmar efter filmen känner sig on top of the world
- Jag myser ner sig i en nybäddad säng
- Jag köper ett nytt klädesplagg (speciellt skor)
- Jag får äta chokladglass
- Jag vaknar på morgonen och inser att jag kan ligga och dra mig hur länge jag vill
- Jag åker bil en lång sträcka när det är mörkt ute
- Jag knäpper på musik på högsta volym och får sjunga tills rösten knappt håller
- Jag har varit hos frisören och håret är perfekt
- Jag hittar gamla snygga klädesplagg jag inte ens visste jag hade kvar


Jag hatar känslan jag får när:

- Halebops reklamer rullar igång på tv:n
- Jag kliver ut ur duschen och det är överdrivet kallt överallt
- Det är kallare ute än vad jag trodde
- Min dator är seg
- Någon ringer riktigt tidigt på morgonen och sen lyckas man inte somna om
- Jag har haft på läppglans och håret fastnar varje sekund
- Ett popcornskal fastnar i halsen
- Jag precis sätter mig ner framför tv:n och ska äta och det är reklam på varje kanal
- Jag handdiskar
- Jag hackar lök


Smörgåstårta, mmhm.

Idag har jag varit hemma hos min moster som fyllde år i fredags och fikade lite. Det bjöds på hemmagjord smörgåstårta, som var underbar! Sen till efterätt blev det chokladglass med rån. Mumma!
Fyfan vad jag har varit onyttig den här helgen, men som pappa sa, det får man vara ibland, annars skulle väl livet inte vara så roligt, och han har alldeles rätt! Ska ut på en promenad senare så kanske tränar bort lite i allafall ;)
Annars har jag varit hemma hos mamma en sväng, hämtade lite kläder som jag hade tvättat och lekte lite med Buster och hans älskade tennisboll.
Nu ska jag kika på Solsidan, sedan blir det som sagt en promenad! Tjohej!






En riktigt trevlig kväll!

Hur ska vi sammanfatta denna kväll?

- Catrine har panik i bilen påväg till Gävle, för att vi var sena
- Jag snubblar på en tant när jag försökte ta mig till toaletten, tjejerna garvade högt i hela biografen (tanten blev inte skadad!)
- Filmen var riktigt bra, kommer inte ihåg vad den hette, men Christina Aguilera är med i den
- Skrattfest i bilen påväg hem, tack vare min vurpa och lite andra tokerier
- Chill på donken med massa snack
- En korv med bröd på Statiol
- En timmes promenad

Ja, det är väl min kväll, hade riktigt trevligt!
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och sneglar på tv:n då och då, ska väl försöka somna snart. I morgon ska jag hem till min moster som har fyllt år, då bjuds det på smörgåstårta och mer, ska bli riktigt trevligt!
Hoppas ni har haft en bra lördag gott folk! :)


Bytte ut de klackade stövlarna mot mina kära uggs för en långpromenad!



Och såhär ser jag ut nu, trött efter kvällens bravader!




Virrig brud

Jag måste varje morgon kolla min inkorg på sms, för även om det inte syns att jag har fått ett, så har mina vänner en tendens att skicka sms när jag ligger och sover, och av någon anledning har jag sett sms:et men kommer inte ihåg att jag ens har fått något. Men tur att jag bara kollar på dem i sömnen, skulle vara värre om jag svarade också, för jag är alldeles borta i skallen när jag är nyvaken, minst sagt. Vi kan ju ta ett exempel, mamma ringde en gång klockan elva på kvällen, och av en mikarulös anledning sov jag, jag svarade och det enda jag sa var:



- Jag är vaken! Det är lugnt mamma, jag har inte försovit mig till jobbet, jag ska gå upp nu!
- Vad pratar du om Christine?
- Men mamma, lyssna, jag är vaken!
- ..... Är du full Christine?
- Vad säger du?! Men alltså mamma, jag måste upp nu, om jag ska hinna göra frukost.
- Klockan är elva på kvällen Christine, jag tänkte bara ringa och fråga hur det var med dig.
- ..... Är klockan elva?! Då har jag ju verkligen försovit mig,  jag måste lägga på, helvete också!
*klick*



Ja, det var ett typiskt exempel, stackars lilla mamma, hon berättade för mig vad jag hade sagt, dock var detta kanske två månader sedan, men jag är lika virrig nu!


 

Igår var jag först hos frisören, sedan besökte jag sjukhuset ännu en gång, var en sväng på jobbet sen drog jag hem till pappa och åt mat samt godis, jag snodde godis av Elias med andra ord, men han har faktiskt ett överflöde av det, så han brydde sig inte så mycket. Pratade med Natalie en sväng och hon och Louise skulle åka in till stan för att kika på innebandy, det slutade med att jag följde med. Matchen var inte så spännande, söderhamnslaget vann rätt så överlägset mot Bollnäs. När matchen var slut åkte vi runt i bilen en sväng, stannade en sväng hos Natalie, och slutligen tillbaka till Söderhamn där jag hoppade av för kvällen. En lugn och skön fredag!

Nu ska jag göra i ordning mig, om en timme ungefär ska jag och några tjejer från jobbet åka till Gävle för att gå på bio, ska bli trevligt att slippa Söderhamn ett tag, även om det bara är några timmar, haha. Såhär blev håret iaf

 





Ljusare blev det allt, så nu är jag ett steg närmre att bli blond!


Feels like

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like. And right now there's a steel knife in my windpipe, I can't breathe, But I still fight, While I can fight.
As long as the wrong feels right, It's like I'm in flight
High of a love

Less

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ibland blir jag så less, men varför skriver jag i min privata blogg, som den faktiskt är till för.
Det enda som får mig att bli måttligt glad nu är att jag ska till frisören i morgon, resten av dagen är typ, blä.
Och jag är beroende av Jersey Shore... jag måste seriöst kolla på det varje kväll annars blir jag ledsen att jag missade det, och vad har den serien för djup egentligen? Inte ett skit, men det kanske är därför jag tycker om att kolla på det, för att slippa det djupa... Kan fanimej vara en funderare.
Vettigt inlägg, nja...



Mmm, ge mig ljust hår nuu! Mjau.

Rockmusik = bra medicin!

Vet ni vad som hjälper när man är arg? Rockmusik, på högsta volym.
Härlig känsla faktiskt.
Har äntligen skrivit av mig lite i den privata bloggen, var ett tag sedan nu. Nu ska jag ta en promenad.

Trevlig Lördag

Denna händelserika lördag började med att jag drog ner på staden och fikade med Sarah och Kim. Det var riktigt trevligt, Kim har man inte träffat på ett tag så det var roligt.
Sen så gick jag hem till pappa en sväng och pratade, kändes riktigt bra att få prata ut lite och få goda tips och råd.
Magen började kurra efter ett tag så jag drog hem och käkade lite föda, sen när jag satt och smälte maten hörde Sandra av sig och undrade om jag ville hänga med till gymmet med henne och Crippe. Även fast jag var trött så följde jag med, jag måste ju hålla mig i form! Så vi spenderade en timme på gymmet, Crippe sprang ca en mil på löpbandet och jag och Sandra testade alla möjliga maskiner. Hade minst sagt ont i kroppen när vi var klar, men då hade jag träningsvärk sen tidigare också. Men jag ser det bara positivt, då har kroppen riktigt jobbat! Senare på kvällen var vi hemma hos dem, åt lite kvällsfika och kollade på film, Batman Begins.
När jag var påväg hem, precis innan alla jobbiga uppförsbackar börjar, det var kallt och jag var riktigt trött hör jag någon en bit bort:
- CHRISTIIIIINE!!
Kollar bakåt och det är någon tjej i en bil som skriker.
- Jaaa...? (lite osäkert)
- Ska du ha skjuts hem?!
- Vem är det??
- Det är Linda!

Haha, hon skrämde skiten ur mig, eftersom klockan var halv ett ungefär. Men det var alldeles underbart att få skjuts hem. Vi satt och pratade lite i bilen innan vi sa hejdå, kändes också bra.
Och nu sitter jag här, lite småtrött och seg. I morgon ska jag verkligen sova ut, och passa på att bara ta det lugnt. Fast jag ska hem till mamma under dagen någon gång eftersom hon fyller år. Fika lite och träffa lite släktingar, så det kommer nog bli en trevlig söndag.
Och tidigare idag hade jag kanske en aning för tråkigt, som resulterade i detta:




Hittade en rolig hemsida där man kunde göra om sina bilder


Gammal bild på mig och Sandra

 


Liite nyare bild, haha, det här var i somras :)

Nä, om man kanske skulle ta och försöka bli trött? Hm... ja.


Ännu mer träning!

Jag vill INTE veta hur min kropp kommer att kännas i morgon. Jag och Anneli var på ett träningspass nu under kvällen, och fanimej vad jobbigt det var! Under ett träningsmoment trodde jag seriöst att magmusklerna skulle gå av, haha! Då sneglade jag på Anneli och gissade på att hon kände ungefär samma sak :P Men jag älskar känslan efter ett träningspass, då kroppen är alldeles utmattad, för då vet man att den har fått jobbat! Så även om jag vaknar upp i morgon och inte kan ta mig ur sängen så kommer det inte göra så mycket ändå! Eller jo, jag måste uträtta ett viktigt ärende, så någon gång under dagen måste jag kliva upp.
Åh. Jag vill ha sommar och det är NU! Sol, bad, värme, grilla, chilla och leeeva livet! Jag tror seriöst att jag aldrig har längtat såhär mycket till sommaren någon gång. Men vädret nu är ju bara skit och elände! Plus att man mår så mycket bättre inombords under våren och sommaren, då finns det nästan inga bekymmer.
Jag sitter och dagdrömmer om olika outfits man kan ha på sig, hahah, men då blir det ju lite lättare att shoppa inför sommaren när man vet vad man är ute efter!
Jag har även snackat med Sandra och det ser ut som att jag kanske kan få följa med henne ut på en ridtur under nästa vecka eller så, jag tror det var två år sedan jag satt på en häst. Men det ska bli roligt!
Nä nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, är så jävla trött på alla sätt och vis. Så nu ska jag äta en pizzabulle och sen försöka sova.
Ciao!



Och snaaart snart snart får jag färga mitt hår ljusare, som jag längtar! Nu vill jag bli blondin igen, Christine som brunett passar bara på hösten och vintern, men jag känner att blond är mer jag i helhet, sådeså! Onödiginfo.se/sant


Nattuggla

Ja det här med att vända på dygnen är jävligt lätt. Fyfan...
Men nu ska jag ta och sova snart, har skrivit i min privata blogg lite grann, kände att jag behövde lätta på hjärtat.
Annars idag har jag varit på jobbet och lämnat lite papper, sen gick jag på stan och kollade upp lite tider och priser hos frisörerna, vart jag än gick låg priset ungefär på samma 1200 kr. För slingning och klippning. Ja, det var ju roligt. Ibland är det inte lätt att ha långt och tjockt hår, inte ekonomiskt heller för den delen.
Jag har faktiskt varit duktig och städat idag, sen så belönade jag mig med en tripp till solariumet för att steka en sväng, sen avslutade jag dagen med en timmes promenad. Det var riktigt skönt! Dock sitter träningsvärken kvar än (!?). Aja, men i morgon ska jag och Anneli på ett till träningspass, motionsgympa, vet inte riktigt vad det går ut på men det får vi se!
När man är såhär hemma mycket som jag är det lätt att fastna för tvprogram, just nu är jag smått besatt av Jersey Shore, haha. Det är väl Kungarna av Tylösand fast amerikanskt. Riktigt underhållande ibland!



Fina Anneli och jag :)

Bra kondition? Njae, tror inte det.

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad jag är otränad! Drog iväg på ett gympapass med Natalie och hennes kompis nu under kvällen, funktionell träning var det. Allt från att träna armar, mage, rygg och ben. Man fick använda sig av en stepbräda, gummisnodd runt benen, vikter och hantlar. 50 minuter var passet på och jag är fortfarande alldeles mör i kroppen! Men det var riktigt härligt faktiskt. Jag är ju rätt så bra på att ta promenader under en vecka, men det känns bra att träna så man verkligen känner av det i kroppen. Så i morgon ska nog jag och Natalie testa vattenaerobics, som jag också tror är roligt och bra!
Tidigare idag tog jag en fika med Sandra, pratade en hel del, var skönt att få prata av sig lite, det behövdes. Och skrattade gjorde vi såklart, och drog brutala skämt, men det är vi två i ett nötskal!
I morgon ska jag till jobbet en sväng, sen ska jag även försöka få lite ordning här i hemmet.
Nu ska jag bo i sängen till jag somnar, kanske tar en tur till köket senare och ser vad kylskåpet har att erbjuda, köpte Provivas fruktdryck med smak av jordgubb, mmm, hur god som helst!

Som ett djur

Var nog ingen bra idé att börja jobba såhär tidigt, kunde inte jobba idag av olika anledningar. Så jag var tvungen att gå till jourmottagningen och få ett läkarintyg, läkaren tyckte inte att jag skulle jobba i morgon heller. Så nu i veckan ska jag ner med intygen. Sen får vi se, jag vill ju kunna jobba, det är inte alls kul att vara sjukskriven, men jag vet ju att det är för mitt eget bästa. Aja...

Gårdagen var bra i allafall. Pappa bjöd på mat som jag ville, kött, potatisgratäng med rödvinssås, mums! Han hade även en vän där, de satt och lyssnade på musik och drack vin. Till efterrätt gjorde de en fruktsallad med mintchoklad i, och vaniljgrädde till. Jag tog till och med två portioner, haha!
Alltså, nu för tiden blir jag helt konstig när jag får min mens. Förut så var jag i princip mig själv även fast jag hade mens, kände mig väl kanske lite tjockare än vanligt, normalt ändå om jag frågar vilken kvinna som helst. Men igår var jag sugen på allt och hela tiden! När jag kom hem till Anneli på kvällen fick jag smaka en chokladkaka, urgod! Sen lagade de mat, korv med mos. Då blev jag sugen på något salt och proppade i mig falukorv, sen var jag tvungen att ta en portion. Jag var inte direkt hungrig, men så jävla sugen på det! Sen åt vi choklad, min bästa vän när jag har mens, och popcorn, sen tog jag en till bit av chokladkakan och avslutade med lite mer popcorn. Jag blir som ett djur, det finns verkligen inga gränser! Idag känns det bättre, visst skulle jag väl lätt kunna äta choklad, men har inte lika stor abstinens som igår. Mår nästan lite dåligt nu när jag tänker på hur mycket jag åt, haha. Men när man har mens så får man faktiskt vara som ett djur!

Idag regnar det ute också, kändes lite konstigt att få regndroppar i huvudet istället för en massa snö. Men jag tycker bara att det är bra, bort med snöskiten så det blir vår snart!
Nu ska jag laga lite kyckling och wokgrönsaker, nyttigare mat idag än igår, minst sagt.
Just ja! Jag skulle ju lägga in en bild på min nya klänning, here it comes:



Ursnygg om ni frågar mig!


Avslutar inlägget med en bild på mig och Emma från i fredags, hon kommer nog strypa mig om hon ser att jag har lagt upp den, men jag tycker hon är fin :) Sen tyckte jag också det var extremt snyggt att tyget på mitt linne veckade till sig så det ser ut som att jag har en miinimini kulmage, haha!


Myyslördag

Ligger i sängen för tillfället, ska snart fixa ihop något att äta, om inte min käre fader känner för att bjuda mig på mat idag, höhö. Ska ringa honom snart. Det är faktiskt lördag och jag har noll energi till att laga mat.
Jobbade idag för första gången på flera veckor kändes det som, men det gick bra faktiskt. Fick inga svåra ärenden och allt flöt på bra!
Sen råkade jag kika förbi stan på vägen hem och råkade prova en ursnygg svart klänning som jag sedan råkade köpa. Oops! Aja, men den satt så jävla bra så jag kunde inte låta bli, lägger in en bild på den sen.

Igår spenderade jag dagen i Bollnäs med västgöten Emma. Hälsade även på mina gamla lärare på skolan och sådär, kom dit när de hade en timme kvar på skoldagen. De hade en skrivuppgift på slutet, de fick tre bilder och skulle skriva en dikt av en eller fler av bilderna. Och till och med jag fick göra övningen och läsa upp för de andra i klassen. Fick nästan lite nostalgikänslor, kan inte fatta att det snart är tre år sedan jag gick där! Shit vad tiden går fort!
Aja, sen kikade vi lite på stan, jag handlade lite smycken och ett par jeans. Emma hittade en söt klänning :)
Jag kom hem vid åtta ungefär, fick stressa och byta kläder och fräscha till mig lite grann innan Mickis och Nina kom och hämtade mig. Då åkte vi hem till Arvid som fyllde år och hade lite festligheter hemma hos sig. Jag var nykter hela kvällen men hade roligt ändå, jag och Sandra satt mest och skrattade och åt chokladbollar. När de andra var redo att gå på krogen så fick jag skjuts hem av Mickis och Nina som skulle hämta upp Emelie. Jag kom hem runt halv tolv, somnade nog vid ett tror jag. Men det var en mycket trevlig dag/kväll!
Nä, kom på att jag måste hem till mamma och slänga in en tvätt (nej jag har inte hittat nyckeln än). Sen måste jag även äta något, det kuuurrar i magen!
Ikväll drar jag hem till Anneli och har en riktig myskväll med film och popcorn! Så idag blir det myskläder för hela slanten!
Hoppas ni får en härlig lördag!



Såhär ser jag ut idag, älska Ed Hardy alltså, mums!

Morgonpromenix!

Väcktes av ett sms klockan halv elva, det var Jenny som undrade om jag ville följa med på en promenad. Och inte tackade jag nej! Så drog mig upp ur sängen, fixade i ordning mig snabbt och drog iväg och mötte upp henne. Fick en liten chock när jag klev utanför dörren, kyla säger jag bara, kyla! Usch. Men solen sken i allafall.
Vi gick en sväng och pratade om allt mellan himmelen och jord. Vi konstaterade i allafall att båda vill ha sommar. Sen när vi hade gått en sväng avslutade vi med en fika på stan. Mysigt! Vi pratade om hur härligt det skulle vara med ett jobb utomlands, dra ifrån den här hålan.
Jag har målat upp en liten fantasi, att jag och en vän får jobb på en liten strandkiosk eller café utomlands, i något varmt land. Hyfsat bra jobb, bra väder och får möta mycket folk under dagarna. Åh, jag vill!!
Aja.. Sen sa vi hejdå och jag uträttade lite ärenden på staden innan jag gick hem igen. Sen dess har jag inte gjort mycket, ska nog ta och köra en tvätt nu. Har mycket som ska göras, städa, diska, blablabla. Så det är väl bara att sätta igång antar jag.
I morgon drar jag till Bollnäs för att umgås med Emma, vi får se vad vi hittar på, men skoj kommer vi nog ha :)
Ha det gött, gå försiktigt!



En... Inte så ny bild på mig och Jenny, men den är för klockren! haha

Den lilla vita

Hittade för övrigt en jättesöt blus idag när jag var på stan. Var tvungen att testa den med mina svarta shorts för att se hur det såg ut, och riktigt bra faktiskt!






Ge mig sommar nu för fan, orkar inte med det här blasksmältabortsenblikallareochsnöapåsådetblirishaltattbarataettstegochmycketstorriskattramlapåarslet-vädret.


Jaja. Annars nu under kvällen hann jag med att sola, träffade även på Angelica och Jenny på stan och pratade lite med dem. Sen tog jag bussen till Natalie och umgicks. Blev en del skratt, som jag verkligen behöver nu.
Och nu sitter jag här, fantiserar om hur Sarah och Madde har det i Teneriffa de små skitungarna... Men de hade tydligen 27 grader varmt där. Avundsjuk? Nä inte ett dugg, varför skulle jag vara det? Nä, men de förtjänar att koppla av och ha det bra, så hoppas de har en kanonsemester!
Nu ska jag äta en knäckemacka eller två, sen skriva lite i den privata bloggen som jag nämnde förut.

Stekigt

Dagen hittils har varit lugn. Var nere på staden förut och shoppade lite grann. Ska snart fixa lite middag, lax med wokgrönsaker, mums! Måste diska också, lika tråkigt och hemskt varje gång.
Sen ska jag dra iväg och sola lite grann, så tråkigt att vara blek! Nä, lite bränna säger jag! Och efter det blir det kanske att åka iväg till Natalie och umgås lite.
I morgon måste jag ner på stan för att uträtta lite ärenden, ett är jag jääääkligt nervös över, men det måste göras. Buhu :( Aja.

Nä, nu ska laxen stekas på, sen är det även min tur!
Kommer skriva ett inlägg i min privata blogg ikväll/natt också så ni som läser den vet!
Ciao


Vill...inte...gå.

Sitter och gruvar mig för min kvällspromenad snart. Det är inte så att jag är lat, men det är isigt med stort i ute och jag är inte den smidigaste människan i Sverige. Plus att min Mp3 är trasig, så ljudet hackar om jag inte håller Mp3:n i en speciell vinkel. Måste köpa en ny, I know.
Aja, slänger in lite bilder så länge, sen SKA jag ta en promenad.. kanske.. kanske väntar till efter Jersey Shore istället.



Jag med min favoritoversize t-shirt





Natalie :)

Ge mig sommar, sommar, sommaaaar

Jag hatar det här skitvädret! Ett plus i kanten är i allafall att snön håller på att smälta och det är lite plusgrader. Men jag tror inte att snön kommer försvinna helt nu, det känns lite för tidigt. Men man kan ju alltid hoppas.
Nu när jag kollar runt på kläder online eller i butiker kollar jag inte på kläder som passar nu, i januari och i detta väder, nä jag kollar på kläder till sommaren och drömmer bort. Och det finns så mycket snyggt jag vill ha till sommaren, tubtoppar i alla färger, jeansshorts, kjolar, bälten, brillor, sandaler, väskor, smycken... Ja, listan är lång. Men jag googlade nyss på lite saker jag ska skaffa till sommaren. Och en kändis som har den fräschaste stilen och det snyggaste håret är Lauren Conrad, nej jag är inte kär i henne, bara hennes stil!





Ja men är det inte klockrent så säg?! Henne ska jag verkligen ta inspiration från till sommaren.
Sen hittade jag lite småbilder som får mig att vilja ha sommaren ännu mer...




 

 

MUMS!


Just ja, man måste ju vara fit till sommaren också. Träffade som sagt Natalie idag över en fika och så, och hon föreslog att vi skulle gå på idrottspass tillsammans som börjar till veckan. Låter kanon tycker jag faktiskt! 650 kr kostade det för en termin och då är det olika pass varje dag i veckan. Plus att det är roligare att träna med någon än själv!

Annars fattar jag inte JC:s storlekar, köpte ett par leggins i storlek XSMALL-SMALL, och de sitter inte alls bra, inte sådär tajt som jag ville och tyget bara korvar sig på benen. Och normalt sätt köper jag small, oftast från gina, och de sitter skitbra, men inte de från JC. Buhu. I-landsproplem, jag ska hålla käften.

Nu ska jag tillaga lite mat och drömma mig bort, där det finns sol och värme.


Oväntad vändning

Klev upp vid åtta i morse, trött som ett as och bitter för att jag inte fick sova något mer. Åt frukost, i slow motion för jag var för trött för att engarera mig. Klädde på mig det första bästa jag hittade, var alldeles för trött för att tänka, borstade tänderna sakta, för det var jobbigt. Slutligen suckade jag hela tiden jag sminkade mig och satte upp håret. Gick utanför dörren och fick faktiskt gå på ca en meter asfalt, då kändes det lite bättre.
Gick in på jobbet, satte mig vid datorn, hejade på Mia, såg sedan att jag inte alls skulle jobba idag. Utan börjar jobba på lördag. Kände en lättnad i kroppen, gick runt lite på staden och begav mig sedan hem.
Okej, lite bitter var jag för att jag hade gjort min morgonritual i slow motion när jag egentligen kunde ligga och sova.
Annars idag har jag tagit det lugnt, lagat mat och har en matlåda nu till och med, inte illa pinkat Christine! Och ska snart hem till mamma och hämta min tvätt (har tappat bort nyckeln till min tvättstuga)
Sitter nu och sneglar på tv:n medan jag proppar i mig halstabletter med tuttifruttismak, är så jävla sötsugen!! Sjukt. Kanske för att jag under nästan hela förra veckan åt något onyttigt varje dag? Ska ner på macken sen och köpa en Loka eller något, kaaaanske en Coca Cola zero.
Sen ska jag skriva ett ytterligare inlägg i min andra halvhemliga blogg.
I morgon väntas fika och umgänge med Natalie, var allt för längesen nu!


Jag hemma hos mamma



Hur man ser ut just nu, sliten med myskläder


Ja men hejdåra.


Ett stycke...


Stekare


Plansch med en liten Christine VS Christine som Tomb Raider, men de bestämde i sista sekund för att ge den rollen till Angelina Jolie...




Klocka som jag köpte i Italien


Goda vänner


Nördar


Saknad lila tröja


Pälsmössa

 


Hopp


Sommarmänniskor


Måste ha något positivt att falla tillbaka på

Har tänkt igenom, och har jobbat på den andra bloggen. Men jag känner nu att jag behöver den här bloggen också, i den andra bloggen skriver jag mycket om hur jag mår, mina åsikter och tankar. Den är rätt så dyster på ett sätt, så jag insåg att jag måste ha den här bloggen att falla tillbaka på ibland för att behålla lite glädje i mitt skrivande. Kommer inte uppdatera varje dag i den här bloggen, utan när jag känner för det.


På senaste har jag känt att jag vill göra någon slags makeover. Tänker väl mest på mitt hår. Just nu är det mörkbrunt, var inne ett tag på att färga det svart, men nu när jag har tänkt lite noggrannare är det inte en sådan bra idé då det inte är så lätt att färga om det.
Det jag vill göra nu är att lägga i ljusare slingor i mitt hår, inte så det blir blont, utan en slags mitt emellan färg, ungefär som Lauren Conrad. Sen vill jag klippa en snelugg och klippa upp håret lite grann runt om, så det blir lite färgskiftningar och volym. Ska nog ta och göra det till nästa löning, då jag har tjockt och långt hår, vilket brukar resultera i en stor summa pengar. Plus att sist jag gjorde om mitt hår var jag hos frisören i ungefär i fyra timmar. Så jag måste förbereda mig mentalt och pengarmässigt.
Sen har jag tänkt på lite annat gällande makeover, utöver mitt hår, men det får vi ta någon annan gång.
Då har jag skrivit lite för idag, ska äta något nu, sen skriva ett inlägg i min andra blogg. Det kräver lite mer energi till att skriva i den, eftersom jag skriver direkt ur hjärtat och ibland kan det bli lite för intensivt.
Adjö







Hejdå för nu

Tänker inte blogga något mer i denna blogg på ett bra tag. Av olika anledningar.
Däremot har jag startat upp en ny blogg. Där kommer jag dela med mig av några av mina innersta tankar och funderingar. Dock kommer inte alla som läser denna blogg ha tillgång till den, för den bloggen kommer bli betydligt mer personlig. Så om ni vill veta mer info om den nya bloggen, eller är intresserad av att läsa den, skicka ett mail till mig, eller lämna en kommentar här, eller informera mig på något annat sätt ni tycker är passande.
Tack och adjö för mig ett tag, vi hörs väl.... Ja, någongång i framtiden!

RSS 2.0