Stress!

Nu blir det att packa ner alla sista sakerna, sen duscha och fixa i ordning mig. Efter det ska vi brumma och hämta Daniels kompisar som ska åka med oss, sen upp till Östersund. Det är lite krångel, för vi har inte direkt någonstans att sova ännu, ett alternativ är min fjällstuga, vi får se!
Hur som helst, jag har nu köpt en ny mobil, det blev Samsung Touchwiz!



Är nöjd med den, ska bara lära mig touchfunktionen, men det ska nog gå bra!
Vill skriva mer om vad vi har gjort, men nu är jag alldeles för stressad, hoppas ni har det bra!


Shopping

Det har blivit en hel del shopping nu efter att min lön rullade in på kontot. Det här har jag handlat hittils;


Ett par svarta pumps 350:-


Ett par svarta sandaletter 250:-


En plattång 1000:-

Sen har jag handlat lite grejer som jag inte har bilder på;

En svart body från Gina Tricot 200:-
En svart tröja från Gina Tricot 200:-
Ett par svarta jeansleggins från Gricot 200:-
Leggins från H&M 100:-
Armband från H&M
60:-

Vi ska åka upp till Östersund på onsdag, jag har ju klurat på en ny mobil länge nu. Jag har väntat på att en Sony Ericsson ska komma ut i butikerna, men den gör ju aldrig det.. Idag när jag och Daniel var inne på Mediamarket hittade jag en cool Samsung i samma prisklass. Funderar nu på om jag ska ta och köpa den istället..


Antingen Sony Ericsson C903...


Eller en Samsung F480 Touchwiz



BESLUTSÅNGEST.SE/SANT!

Liseberg

Jag tänkte skriva lite om våran tripp till Liseberg som vi tog i Lördags. Det var jag, Daniel och hans kompis Mattias.
Vi kom iväg runt nio på morgonen och åkte in till Skövde för att handla frukost. När vi var mätta och belåtna åkte vi och hämtade upp Mattias, som var lite bitter för att vi var sena. Han fick köra, eftersom Daniel ville sova på vägen dit, vilket inte blev så lyckat, Mattias körde minst sagt, lite vilt.
Vi kom fram till Göteborg vid ett-tiden och kikade runt lite på stan innan vi for vidare till Liseberg. Det var väldigt mycket folk, när vi tänkte efter, så var det inte så konstigt, eftersom det var Lördag, fint väder, löningshelg och semester.. Så vi fick stå i kö i cirka fyrtio minuter till varje attraktion. Men det var roligt ändå. Mitt misstag var nog att använda mina skor med elva centimeters klack under hela dagen.


På väg ut från Forsvik


Jag skulle försöka se lite stekig ut


Solen sken, mitt humör sken!

Grabbarna bestämde sig för att åka Kanonen, jag avstod. Så jag köpte mig en glass och kollade på allt folk.


Två fångar på flykt! Senare kom polisen och jagade dem.


Efter mycket tjat, satte jag mig i Balder, och den var faktiskt rolig, åkte den två gånger till och med!


Daniel med min väska och mina brillor, vi hade lite tråkigt i kön.


En dålig bild, men Mattias tjatade med sig Daniel att åka Uppskjutet.


Vi åkte Colorado, där Daniel var den som blev mest blöt av alla!


Som sagt, blötast av alla.

Nu är det slut på bilder, men vi kom hem runt halv två på natten. Jag sov femton timmar den natten.

Konstiga drömmar

Jag har kommit in i någon slags drömperiod där jag drömmer sjukt mycket och sjukt konstiga saker.. Inatt drömde jag till exempel att jag färdades tillbaka till 1993, fast jag var lika gammal som jag var nu. Hur som helst, ingen trodde på mig att jag kom från framtiden, så för att övertyga alla om att jag var från framtiden, så skrev jag hela berättelsen om Lejonkungen, eftersom den kom ut på bio 1994. Haha, helt sjukt.

Aja, nu duschar Daniel, jag är redan klar. Vi ska snart åka in till Skövde, staden som ingen behövde. Nä, skojar bara. Där ska vi försöka fixa pass, sen ska jag shoppa lite. Efter det ska vi käka något och avsluta dagen med bio. Trevligt värre.
I morgon åker jag, Daniel och Mattias till Liseberg. Tidigt på morgon, så jag ska inte vara vaken länge ikväll. Men det ska bli roligt med Liseberg, vi får se vad jag vågar åka..

Daniel och Mattias

Schnitzel, ris, sås och sallad!

Ska jag äta snart!
Daniel får laga maten, så ska jag göra en sallad som innehåller; tomat, gurka, isbergssallad, svarta oliver, fetaost och majs.
Idag har vi varit inne i Skövde igen, jag hittade ett par skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitsnygga skor på Skopunkten som jag ska köpa.
Jag ville kolla på The Hills medan vi åt, men det ville inte Daniel.. Hur kan man inte vilja kolla på den serien?! Aja..
Nu ska jag börja förbereda salladen, är mycket hungrig. Bloggar kanske senare om vad vi har planerat veckorna framöver, och jag SKA verkligen försöka lägga in fler bilder, och då måste jag ju såklart bli bättre på att ta bilder..
Här är i allafall en bild på mig, om ni har glömt hur jag ser ut...
Ciaaaao!

Vänt på dygnen...

Ja, det var ju bara en tidsfråga innan jag skulle lyckas med att vända på dygnen.
Nu är klockan snart tre på natten, är jag trött? Nej.. Är Daniel trött? Nej..
Vi ska snart fortsätta att kika på film, Final Destination 3. Men efter det blir det nog sängen.
Jag vaknade idag runt ett, väckte Daniel som hade bestämt att vi skulle komma upp i tid, men det gick inte så bra.. Istället kom han upp vid halv fyra.
Vi kollade på The Hills och chillade lite, sen gjorde vi i ordning oss för att åka till hans syster. Sen blev det en sväng till Skövde och tillbaka. Vi har hunnit med att planera lite saker nu framöver, som Liseberg och en kryssning. Sen kanske vi tar en tripp till mig om en vecka, vi får se!
Nu blir det att kolla klart på filmen, sen ska jag försöka få båda oss i säng, så vi inte sover bort morgondagen totalt.






Huuuungrig

Tjollahopp!
Nu sitter jag här vid datorn, Daniel duschar. Tydligen fick han för sig att han skulle använda schampo och balsam.

Daniel: Vilket ska man ha i först?
Jag: Schampo
Daniel: Vilken är det, den gröna eller vita?
Jag: Gröna
Daniel: Vad händer om man har i balsamet för länge?
Jag: Då ramlar håret av.
Daniel: Säger du det?
Några minuter senare...
Daniel: Nu är ju mitt hår alldeles tjejigt!

Vi ska röja upp lite här hemma nu, sen ska vi åka och handla mat, Tacos (Hallelujah!!). Sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, borde egentligen röja upp lite här hemma. Men vi får se helt enkelt. Förlåt för en dålig uppdatering, ska försöka skärpa mig nu och blogga lite idag om vad vi har gjort och så.
Ciao!

Äntligen framme!

Nu har jag äntligen kommit fram till Daniel! Fy vad drygt det var att åka buss på sju timmar, men det var värt det :)
Daniel hoppade nyss in i duschen, jag sitter här och roar mig.
Senare ska vi åka och äta nånstans, efter det blir det film, jag kommer nog somna tidigt känner jag på mig, har ju varit vaken sen åtta i morse.
Vi hörs vidare! Ciao!

Trivselkväll

Hej hopp!
Har nu tagit en paus från mitt packande, klockan kvart i två på natten.. heh. Aja, jag höll faktiskt på att packa tidigare under eftermiddagen, men Emma hade tråkigt och ville hitta på något. Så vi drog iväg till Trivselkvällen. Andreas Johnsson uppträdde, Jag och Emma satt och myste på en bänk och pratade om allt mellan himmel och gjord. Även fast de har börjat tagit inträde så var det hyfsat mycket folk ändå.
När det var slut gick vi hem till mig där Kricke, Linus och Magnus satt och snackade i hallen. Vi bestämde oss för att åka till McDonalds, sagt och gjort! Jag köpe mig en cheeseburgare och en liten dricka, de andra tog milkshake. Där satt vi ett tag, sen åkte vi vidare.

Efter vi hade släppt av Linus skjutsade de hem mig. Sen dess har jag mest packat och virrat runt i lägenheten. Har skrivit en lång lista på vad jag ska ha med mig, annars får jag panik. Men det är smart att skriva en packningslista, då behöver man inte oroa sig för att ha glömt något! Sitter även och kikar på busstider inför morgondagen.. Känner på mig att jag inte kommer sova så mycket inatt alltså.. Men jag har ju cirka sju timmar på mig i morgon att sova.
Nä, nu ska jag fortsätta virra runt! Sorry att jag aldrig la upp bilderna på det jag köpte, men ni överlever :)

Oväntad inkomst

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag hade nyss skrivit värsta långa inlägget, och vad råkar jag göra?! Radera allt, SKIT. Aja, jag får väl helt enkelt börja om från början..Grr.

Idag vaknade jag av att grannen spelade hög musik, som vanligt. Blev sur på en gång. Plötsligt började det regna, åska och blixtra, mitt humör blev inte precis bättre. Försökte kolla på TV, men det gick inte på grund av vädret.
Gick upp och knäppte på radion på högsta volym och gick runt och dansade i köket medan jag försökte hitta något ätbart, men jag hittade ingenting, så jag sket i det.
Senare kom mamma hem med grillad kyckling, mimosasallad och grillpotatissallad. I samma veva kom Helene hit också. När jag hade ätit upp gick vi ner på stan för att kika lite. Jag hittade en söt, hög svart kjol på JC. Vi gick senare upp till bankomaten för att kolla hur mycket pengar vi hade, jag hade tydligen fått halva studiebidraget in på mitt konto.. så, tack för det!
Efter det kilade vi ner till Kappahl, jag köpte en BH och tre trosor. När vi skulle betala ringde Tommy och berättade att han var påväg in till stan, så när vi var klara gick vi ut och mötte upp honom. Helene skulle övningsköra till affären, men de släppte av mig hemma först, för jag kunde inte gå på grund av två feta skavsår, hatar skavsår alltså..
Nu sitter jag hemma, ska snart börja att packa, i morgon åker jag till Daniel, vet inte hur länge jag blir borta. Men det ska bli roligt att träffa honom.
Nu kurrar magen lite faktiskt, ska se om det finns något gott att mumsa på, jag lägger ut bilder på sakerna jag shoppade idag senare, håll utkik!


Söderhamn - snart Stockholm!

God afton!
La precis på telefonen med Helene. Hon kom hem från Stockholm idag och ville hitta på något i morgon, så vi ska ta oss en liten fika på Waynes Coffee som nyss har öppnat i Söderhamn, Helene blev imponerad!
Helene: Uuuh, har ni fått Waynes Coffee till Söderhamn? Jag är imponerad!
Jag: Ja, visst är det coolt? Ännu ett steg närmre att bli nästa Stockholm liksom.
Helene: Jaa precis!
Jag: Snart kommer vi skaffa en lika stor T-central som er, och sen kommer vi skapa ett eget Stureplan.
Helene: Det har jag inga tvivel om, när ska detta ske då? När jag är tjugo?
Jag: Ja, typ...

Denna dag har jag spenderat med Sandra. Hon ringde mig i morse och undrade om vi skulle ta oss en springtur idag. Så jag gjorde mig i ordning och cyklade hem till henne. Först tog vi det lugnt och stekte lite i solen och pratade. När det blev för varmt hängde vi för handdukar för överkroppen så bara benen fick sol på sig, haha. Men mina ben behöver lite mer färg..
När det blev för varmt gick vi in igen och fortsatte att prata i hennes (svalare) vardagsrum. Efter många utbytta ord cyklade vi till en bra skogsstig, mycket bra för att ta sig en springtur i. Vi varvade med att gå och springa, man ska ju inte börja för hårt! Sen cyklade vi tillbaka hem till henne och gjorde i ordning lite mat. Vi kikade på The Hills medan och jag fick spendera nästan all tid för att förklara programmet för Sandra, men nu hänger hon med i serien.
Sandra: Det där är Lauren, eller hur? Men vem är den där blonda bredvid?
Jag: Det är Stephanie, Spencers syster.
Sandra: Vem var Spencer nu igen?
Jag: Det är ju Heidis pojkvän, Heidi och Lauren är ju ovänner vet du.
Sandra: Just det. Men vem är det där nudå, som sitter med dom i baren?
Jag: Det är Lo, en barndomskompis till Lauren.
Sandra: Jag förstår, och den där mörkhåriga killen som sitter bredvid Lauren, var det Spencer?
Jag: Nej, det är Brody, han var bästa kompis med Spencer, men de blev typ ovänner i samma veva som Heidi och Lauren, så de pratar inte med varandra längre.
Sandra: Okej, men varför gillar han inte den där Stephanie?
Jag: För att han har känt Stephanie ett tag, eftersom hon är ju Spencers syster. Och han tror att hon bara är vän med Lauren för att såra henne, och tycker inte att Lauren ska lita på henne. Så han typ förolämpade henne en gång, och nu är de ovänner.
Sandra: Shit vad drama.. Men du! Nu är det ju ännu en kille med dom där i baren?
Jag: Ja, det är Stephanies pojkvän.
Sandra: Jaha..

Sen kollade vi på Scrubs och Two and a half men tills det var dags för mig att cykla hemåt igen.
Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag försöka komma i säng i tid, för jag ska upp tidigt i morgon har jag bestämt! Men vi får väl se hur det går med det..


Sandra

Inga fallna träd stoppar mig!

Jag tänkte blogga lite mer, men gör det i ett nytt inlägg, det andra inlägget blev hyfsat långt.
Idag jobbade jag som sagt min sista dag, underbaaart! Haha, nu har jag nog uttryckt min glädje nog.

Cyklade den gamla vanliga vägen till jobbet, men tror ni inte att flera träd hade fallit ner och blockerat vägen? En smart person skulle nog cykla tillbaka och ta en annan väg, men inte jag! Jag hoppade av cyklen och bar den över träden som blockerade min väg. Tog lite längre tid än vanligt att komma fram, men fram kom jag i allafall!

Senare ikväll ska jag nog ut och promenera lite, kan ju inte springa längre, eftersom vägen där jag springer är som sagt blockerad av träd.. Men om jag kunde ta mig framåt på den vägen med en cykel, borde jag i och försig kunna springa där.. Aja, vi får se!

I morgon ska jag sova ut, sen ska jag ner på stan och kika på mobiler, hoppas mobilen som jag vill ha har kommit ut i butik, så jag kan få kika på den.
Sen får vi se vad resten av morgondagen har att erbjuda!


Inga fallna träd stoppar mig!

Min helg

Hallå! Jag har inte skrivit på ett tag nu, I know, jag ber om ursäkt. Jag ska berätta om min helg och lägga upp bilder nu hade jag tänkt, men först måste jag bara få skriva ut min lycka! Jag jobbade min sista dag idag! WOHO! Så inget mer jobb nu under sommaren, härligt värre! Nu väntar jag bara på att lönen ska rulla in..
Nuså, min helg;

Fredags: Jag åt middag hemma med familjen och släktingarna från Danmark. Sen på kvällen gick jag hem till Agnes och kikade på film (Hairspray) och drack lite öl. Det var riktigt trevligt. Sen när jag gick hemåt stannade jag till på muskan för att hälsa på en glad (och troligtvis inte nykter) Malin. Vi pratade lite, bestämde att vi skulle ta en fika nu i veckan, mysigt! Sen när jag fortsatte min promenad hemåt ringde jag Daniel som låg och sov. Kändes lite taskigt, för sen när vi hade lagt på somnade han klockan åtta på morgonen ungefär..

Lördags: Gick upp runt elva på morgonen och började fixa i ordning mig. Sen mötte jag upp de andra på parkeringen, jag, Emma och Kricke åkte i en bil till Peters systers stuga och de andra i en annan bil. På vägen dit sjöng vi på Kelly - Shoes. När vi kom fram höll mina släktingar på att fixa lunch. För mig blev det frukost. När vi hade ätit upp spelade jag och Emma lite badminton, haha, ingen var speciellt duktig på det, men det var roligt ändå! Efter ett tag tröttnade vi så jag, Kricke och Emma gick ner mot vattnet för att kika. Kricke gick först, sen Emma och sist jag. När vi hade kommit en bit på skogsvägen stannar Kricke upp och säger med en lugn ton; Orm! Och bredvid honom rasslade det till i gräset och världens längsta och feta huggorm slingrade sig. Jag och Emma skrek för allt vi var värda och sprang tillbaka. Kricke tog det en aning lugnare.
När vi kom tillbaka till stugan bestämde vi oss för att skjuta lite luftgevär istället, det gick inte alls bra för mig och Emma, men för Kricke. Så vi tog oss an nästa utomhusaktivitet; pilkastning! Äntligen något jag var relativt duktig på. Men även det tröttnade vi på efter en stund. Jag och Emma försökte spela lite volleyboll, som sen blev bollkastning och till sist fotboll, men Buster jagade bollen hela tiden och förstörde vårat spel.
Innan middagen åkte vi iväg till en badplats, Emma, Kricke, Moa, Peter ocn Nils badade, vi andra avstod. Jag gick runt och fotograferade lite grann med Buster hack i häl tills det var dags att åka tillbaka till stugan.
Väl framme hade de börjat med grillningen - fläskfilé! Jag hjälpte Lotte att skära potatisen som skulle bli potatisklyftor, höll på att hacka av mig fingret vid ett tillfälle, men jag är inte förvånad.
Middagen var väldigt god, fläskfilé, hemmagjorda klyftpotatisar, sallad och sås, muuuums! Jag fick gå iväg från matbordet ett antal gånger på grund av min dryga allergi mot gräs, vilket var tråkigt, men det var bara att bita ihop.
När det blev för kallt för mig gick jag inomhus och kikade lite på TV, efter ett tag kom lite folk in för att spela singstar. Så det blev allsång med Abba i hela stugan. Efter en timme tröttnade folket och gick ut och satte sig och sjöng lite svenska och danska folkvisor istället, jag och Kricke stannade inomhus och kikade på Ondskan istället tills det var dags att åka hem.
Jag blev avsläppt hemma hos Madde, för hon var själv hemma och ville inte sova ensam. Vi låg och pratade till klockan fyra på morgonen ungefär, om allt och ingenting. Men vi hade mycket att diskutera, haha.

Söndag: Jag och Madde vaknade runt fyra och klev upp och gjorde i ordning frukost. Sen följde jag med henne till affären innan jag gick hem. Och ungefär en halvtimme efter att jag hade kommit hem började det åska och blixtra ute, och spöregna till och med. Elen gick vid ett tillfälle, och åskan skrämde mig så jag ringde till Daniel så han fick lugna ner mig lite, haha.
Senare under dagen kom Emma och Kricke förbi och åt middag med oss. Sen slingade jag Emmas hår ljusare, med en sån där mössa, och gissa om det var jobbigt att dra ut alla slingor? JA! Men reslutadet blev bra, och Emma blev nöjd. Som tur var.

Här kommer lite bilder från Lördagen;

   
Okej, nu ska vi se så normala ut som möjligt! ;)


Buster njuter av sommarvädret.


Jag, Leffe och Mamma


Lotte, Fredrik, Gunhild och Nils


Liss och Moa


Kricke hälper Emma med att sikta.


Jag har läst Gaybloggen alltför mycket, så jag tar efter hans posér :P haha


Badning, jag badade som sagt inte, utan...


Gick mest runt och...


Fotograferade och...


Hade Buster som sällskap!


Badning


Sen satt jag och myste lite i solen innan vi åkte tillbaka till stugan


Kvällen slutade med singstar och folkvisor!

Dåligt väder i repris

Idag är det dåligt väder - Igen! Suck.. Så jag kunde inte jobba idag igen. Vilket inte heller är så bra, eftersom jag har bara en dag kvar att jobba, och det blir på måndag nu.
Jag vaknade runt halv två tror jag.. kommer inte ihåg. Gick upp och åt lite frukost och kikade på TV. Efter det knäppte jag igång radion på högsta volym (nja, kanske inte högsta) och försökte vakna till lite medan jag plockade undan här hemma. De andra kommer hem ikväll, så det läre ju se städat ut när de kommer. Pratade med Sandra i telefon i en timme också, om allt och ingenting. Har lite mer att plocka undan, ska göra det alldeles strax. Sen ska jag måla om mina naglar också..

Telefonsamtal

Christine: Heej, vad gör du för något?
Helene: Tjaa, inte mycket, kollar på TV just nu, dudå?
Christine: Ja, typ samma här, skäms lite för att jag inte är ute i det fina vädret denna dag..
Helene: Ja, men eller hur? Helt underbart fint väder ute ju!
Christine: Jag tänkte cykla över till dig nu, sen kanske vi kan dra till stranden en sväng?
Helene: Det låter som en kanonidé! Så kan vi ligga och sola.
Christine: Och svalka oss med ett dopp!
Helene: Vi gört!
Christine: Men jag tar nog med mig solskyddslotion, det är nog viktigt en dag som denna.
Helene: Ja, gör det, man vill ju inte bränna sig liksom.
Christine. Nej fy!



Ironi i dess högsta grad!

Dagens; regn och rusk!

Vi kör en dagens med lite bilder tills vidare;

Dagens;

Humör:
Helt okej, vädret har lite med det att göra..
Klädsel: Myskläder och slarvigt uppsatt hår (varför göra sig fin när man inte ens kan gå utanför dörren?)
Väder: Kallt, regn och blåst. Stod i Aftonbladet att vårat område i Sverige skulle drabbas hårt idag..
Händelse: Eftersom vädret är så dåligt, kunde jag inte jobba = sova ut! Plus två fina sms från Daniel och Emma
Låt: Andreas Johnsson - Glorious
Mat: Två mackor och yoghurt med flingor

Idag ser jag inte riktigt ut såhär..


Utan mer såhär.. Eftersom..


Vädret ser ut såhär..

Chooooklad

Sitter hemma hos Madde nu och umgås med henne och Sarah. Vi har inte gjort något speciellt, pratat, skrattat och kikat på TV. När jag kom hit fick jag värsta chokladbegäret, så vi gick till macken så jag fick köpa lite choklad, och OJ så gott det var! Känns som jag får ta en springtur i morgon..
Det gick bra på jobbet idag, dagen gick faktiskt ganska fort. Vädret har dock inte varit det bästa - gråmulet och regn. Men det är skönare att jobba i sådant väder än sol och hetta. Det vädret får gärna komma när jag har slutat jobba, vilket blir i morgon, min sista dag! Jippie! Snacka om att det kommer bli härligt att få sova ut om dagarna, om jag vänder på dygnen blir jag inte så förvånad...
Jag ska väl snart ta och  cykla hemåt, har en tvätt som inte hänger sig själv!


Mer frukost åt mig!

Såg nyss klart på begravningen av Michael Jackson på TV:n, började grina när de anhöriga höll sina tal..

Annars har jag inte gjort så mycket sen sist jag skrev, kilade ner på stan och köpte refillkort. Sen när jag kom hem hade jag så fruktansvärt tråkigt så jag knäppte en massa kort på mig själv, inte så seriösa bilder precis. Haha, snacka om att ha tråkigt.. Jaja, struntsamma. Men jag har inte orkat göra någonting speciellt idag, är alldeles för trött! Man måste ju få ha sådana dagar också, eller hur? Och det är ju rätt så kul att knäppa kort på sig själv..
Vad ska jag hitta på nudå? Hm... Ska nog äta lite jordgubbar och kika på TV. Sen blir det sängen, måste sova mer om nätterna, så jag inte är så trött om dagarna. Och jag ska börja äta frukost oftare också, jag märker vilken skillnad det gör, man blir mer piggare och orkar mer.
Anyway, nog babblat från min sida. Godnatt!



Såhär ser jag ut nu, typ den enda seriösa bilden jag tog på mig :P

Zombie-Christine

Idag har jag varit sjukt trött.. Har bara gått runt som en zombie på jobbet, och hemma. Men jag tror jag vet varför jag är så trött, för att jag dricker alldeles för lite. Igår drack jag två glas vatten, på hela dagen. Idag har jag druckit två koppar te och ett glas juice, lite bättre. Så ja, jag får väl skärpa till mig och dricka mer, det är ju faktiskt väldigt viktigt när man jobbar, speciellt när det är varmt ute.
Vad har jag gjort mer idag då? Hm, kom hem och gjorde mat - Lax, potatis, romsås och avocado. Ska snart ner till stan och köpa refillkort till mobilen. Det är nog den enda motionen jag orkar med idag känner jag..
Om ungefär tio dagar får jag träffa Daniel igen, jippie! Saknar honom väldigt mycket...
Nä, nu ska jag pallra mig ner till staden, uppdaterar kanske senare. Ciao!



Ingen bryr sig



Stranden, kanske den mest skrämmande offentliga platsen under sommaren. När man ska gå runt där, i badkläder. Hur många av er har inte en noja när ni går där på stranden eller svalkar er i vattnet att alla andra glor på er, och granskar er topp till tå? Många gissar jag på. Jag var en av dem. Jag hatade att befinna mig på stranden ibland på grund av att jag trodde att alla andra skaulle tycka att jag såg ut som en flodhäst eller liknande, vilket jag inte gjorde, men tanken gled motvilligt runt i min hjärna ändå. Men nu på senaste tiden har jag bättrat mig själv och mitt självförtroende, och har börjat struntat i vad andra tycker och tänker om mig. Andras tankar stör inte mig. Det är nog inte så att när man går runt där i bikini på stranden så reser sig en person plötsligt upp och gormar;
- Kolla flodhästen! Fettvalkarna hänger ju ner till knäskålarna, och checka fejset, inget smink! hahahahaha.
Nej, det är ingen som gör det, varför? För ingen bryr sig. Ett tips till er som känner att ni bryr er alldeles för mycket på vad andra tycker om er, släpp den nojan. För hur mycket bryr ni egentligen er om folket på stranden?
 Eller om man inte har sminkat sig, och måste gå runt på stan. Då kan man känna exakt samma sak, att alla kollar på en och tänker dumma saker. Förut kunde jag knappt gå utan smink på stan, men nu gör jag det lite då och då. De där onda tankarna bubblar runt i huvudet, att folk glor på en, och tycker att man ser hemsk ut, det stämmer inte. Om jag går på stan, och ser en tjej utan smink, så tänker jag ingenting speciellt alls. Varför skulle jag? 
Jag är väldigt glad att jag nästan har kommit över den här nojan, om vad andra tycker och tänker. Nu när jag sommarjobbar sminkar jag mig inte om dagarna, jag klär mig inte i snygga kläder, och i början kändes det lite obehagligt, men nu har jag släppt den känslan helt. Det känns befriande.
Det betyder ju inte att jag inte gillar att klä upp mig eller sminka mig längre, för det gillar jag. Men jag har slutat fixa mig till perfektion varje gång jag ska utanför dörren.
En viktig sak är att vara nöjd med sig själv, inte kritisera sig själv dag ut och dag in, hitta småfel i sitt utseende och må dåligt av det. Fokusera på era fina drag, insida som utsida, och framhäv dem istället. Sluta bry er så mycket om vad andra ska tycka om er, våga vara er själva. Bra självkänsla är ingenting som kommer på en gång, det vet jag, men med hårt arbete och positiv inställning kommer den fram, sakta men säkert.
Älska er själva, var nöjd med er själva, det kommer att lysa igenom, tro mig!

Typsik måndag

Dagen började med att jag råkade sova liite för länge och fick stressa under morgonen. På jobbet gick det ungefär lika bra;
* Jag råkade sätta mig ner på en ståltrappa för snabbt och har nu ett stort blåmärke på mitt knä
* Jag slog i benet på cykeln när jag skulle cykla till affären under lunchen och har nu ett sår (samma knä som jag  fick   blåmärket på)
* Jag bet mig i läppen när jag åt lunch och har nu även ett sår där
* Jag fick målarfärg (svart!!) i mitt hår cirka fem gånger
* Jag blev attackerad av en geting på min väg hem, fick lämna ifrån mig cykeln och springa ett par meter och vänta tills den ilskna insekten hade flugit iväg.

För övrigt har vi fått besök av Peters danska släktingar. Dom är snälla och så, men jag förstår nästan ingenting av vad de säger, man får verkligen fokusera sin hörsel när de pratar för att kunna urskilja några få ord som man känner igen. Men de har nästan inga problem att förstå oss, varför är det så egentligen? Norskar och danskar förstår oss svenskar bra, men vi förstår inte dem lika bra.. Aja, i morgon åker de till fjällstugan och blir borta tills på fredag, ska bli skönt att få vara hemma själv faktiskt.
Nu ska jag försöka hitta min Mp3, sen ska jag ut och springa! Ska nog käka lite jordgubbar innan tror jag..


Bättre sent än aldrig

Nu sitter jag och pratar med käraste Daniel i telefon och sneglar på TV:n som visar en skräckfilm, ska lägga upp bilderna från i fredags nu hade jag tänkt. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig!












<3


Daniel

Är en väldigt fin människa. Han får mig att må bra och jag saknar honom väldigt mycket. Han är väldigt snygg och har en väldigt snygg rumpa! Tyvärr ska han sova nu, så jag får inte höra hans ljuva stämma i telefonen längre :( Det är synd. För jag skulle kunna prata med honom hur länge som helst!
Nu kom jag på att jag inte har sparat någon bild på honom här på blogg.se, så en bild på honom får ni se i nästa inlägg, håll ut!


Lördag

Idag vaknade jag först halv elva ungefär, av att mamma och Moa åkte iväg och Buster började skälla. Sen såg jag att mobilen hade lagt av under natten, suck.. Den gör så ibland nu, eftersom jag tappade den i toan (nej, jag hade inte suttit på toaletten innan) förut. Så jag knäppte på den, svarade på ett sms jag hade fått av Daniel och somnade sedan om. Sen vaknade jag av att Helene ringde vid ett tror jag det var, och frågade om jag ville komma dit och käka middag med henne senare. Så jag ska snart ta och cykla dit.
Jag tar med mig datorn till Helene, så jag bloggar mer sen, ni ska ju få bilder från igår när jag var hemma hos Alice. Och gissa om chokladfonduen var god? Doppade en massa frukt i den, helt underbart gott! Haha. Så kika in senare, då har jag troligtvis lagt upp bilder och skrivit lite om gårdagen.


Sol, regn och sol

Så har vädret varit idag. Tråkigt med regn, men bra för alla växter :)
Nu ska jag snart iväg till Alice där hon ska bjuda mig och andra folk på chokladfondue (vet inte hur det stavas) med frukt. Sen kommer vi spela Twister, kubb och sällskapsspel. Ska bli riktigt roligt. Jag har med mig kameran och ska försöka dokumentera kvällen så gott det går.
Nä, nu kommer Sofia snart och hämtar upp mig, måste kila!


Hann inte ta nå kort nu på min outfit innan jag drar, men såhär ser jag ungefär ut nu.

40 grader...

Har det varit ute idag, sjukt varmt! Det var inte roligt att jobba kan jag meddela er! Det enda positiva under min arbetsdag var att jag fick plantera lite blommor innan jag cyklade hemåt, eller ja, det var väl rätt så kul, förutom att jag grävde i ett myrbo och blev attackerad av de små aggresiva insekterna. Fick ett och annat bett.
Igår efter jobbet cyklade jag till Sarah som var hemma hos John. Båda tyckte att det var så varmt ute så vi slängde oss ( snarare krypte ner, eftersom vattnet var så kallt ) i poolen, men vi doppade oss! När det blev alltför kallt gick vi upp. Sen bjöd Johns mamma på milkshake. Efter den sockerbomben blev vi ju tvungna att motionera! Men Sarah hade ingen cykel, så hon fick sitta på min pakethållare. Och det var inte alls lätt att balansera kan jag säga, vinglade fram på vägen, men vi gjorde ingen vurpa, utan kom hem helskinnade! Tack och lov. Senare på kvällen kikade vi på en komedi på TV:n, "Min stora kärlek", har sett den många gånger förut, men den är bra.
Jag sov över hos Sarah inatt, så jag behövde inte cykla långt till jobbet, det var skönt. Men hade väldigt svårt att komma upp ur sängen i morse alltså, kära nån.. Men igår innan jag skulle sova hade jag ungefär 38 graders feber. Det kanske inte låter så mycket, men jag har i vanliga fall 36 grader i kroppstemperatur. Hade frossa, sen blev det varm, sen kallt, varmt, kallt.. ja, ni förstår nog.
Efter jobbet idag lagade jag i ordning en sallad med fetaost, muuuums! Sen lite senare när maten hade smällt lite grann i magen drog jag ut och cyklade en sväng, skulle cykla till en skogstig där man kan jogga, men Sandra hann ringa mig innan jag kom fram och frågade om vi skulle ses en sväng, så jag vände på cykeln och drog dit.
Där bjöds det på jordgubbar, mycket gott! Vi pratade ikapp lite, eftersom vi inte har setts på ett tag, sen kikade vi på ett TV-program på trean, "supersize vs superskinny".
När det var slut cyklade jag hem igen, och slängde mig in i duschen. Nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jacksson - Earth song, väldigt bra låt!
Nu ska jag antingen kika på The Hills eller se efter om TV:n visar något bra.
God natt!

Ha tålamod

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på sistone. Ska snart ta mig i kragen och börja skriva igen, men inte idag. Troligtvis i morgon, så kika in då!

RSS 2.0