Positivt väger mer än negativt

Dagen började väl i princip med att jag upptäckte att någon på mitt jobb har stulit en påse jag glömde kvar där igår med en massa smink, småprylar och kläder från Italien. Blev lagomt förbannad men mest bara ledsen, vem fan gör något sådant egentligen? Jävla förlorare. Aja.. Orkar inte lägga ner energi på det då det inte finns något att göra åt saken. Lite bitter dock då jag fick inhandla nytt smink... Men shit the same!
Hur botade jag deppigheten? Lite shopping såklart!




Uggs har alltid varit ett måste för mig på vintern, likaså i år!

Myysiga vantar

En vanlig med ändå snygg tröja


Nytt smink (som dock ligger i necesären of course)


Så dagen har inte varit så dålig ändå.

Fia ville ta en kvällspromenad så vi trotsade kylan och tog oss en prommis. Pratade om allt och ingenting, som vanligt. Tappade känseln i låren, dags för långkallingar tror jag!

Ligger och smälter middagen just nu framför en film.. Idag blev det stekt lax med sallad, mycket gott, och nyttigt såklart! Nu har jag startat mitt nya nyttiga liv, och hittils går det bra. Trots att jag blev bestulen så är jag faktiskt glad!


You cant take away the smile of my face


Juleemyys

Idag är det första advent och julen närmar sig med stormsteg. Och jag har ovanligt mycket julkänsla i år jämfört med förra året. Kan vara för att jag har en egen lägenhet som jag kan pynta och inreda mysigt med julsaker. Tur att juletider finns, annars skulle jag vara deppig all the time på grund av snön och kylan. Men julen räddar det! Jag längtar tills att få äta god julmat med släkt och vänner (Janssons frestelse och drömsill ftw!). Jag längtar till att få stå och göra julgodis och baka i mammas kök. Jag längtar till att få slå in julklappar. Jag längtar till att få sitta med en varm kopp glögg och lyssna på julmusik. Jag längtar till att få klä julgranen... Åh vad myyysigt!
I veckan ska jag ta mig ut i affärerna och handla. Julklappar, dekoration till hemmet, ingridienser till julbak, glögg, ja you name it. Fick en julstjärna i födelsedagspresent, passar utmärkt i mitt fönster! Så jag har i allafall lite julfeeling här i hemmet.
Här kommer lite bilder för er som kanske inte riktigt än har någon julekänsla i kroppen ännu!














Ja men är det inte underbart och mysigt så säg?



Hon som har julkänsla i hela kroppen


Jag kom, jag såg, jag åt, jag upplevde!

Okej, en sak kan vi konstatera, Italien var grrrrymt! Jag kom, jag såg, jag åt, jag skrattade, jag upplevde! Det var en underbar vecka. Vädret var mestadels bra, 20 plusgrader och sol. Maten var underbar och det fanns verkligen hur mycket som helst att se!
En av de bästa sakerna med resan var att jag äntligen fick träffa Marina efter fem års vänskap i två olika länder. Det var hur kul som helst och Marina var jättetrevlig. Jag drog och käkade pizza med hennes vänner och hon visade mig havssidan i Neapel, och det var så vackert! Jag åkte hem med ett löfte att komma tillbaka till sommaren, och sen ska hon komma hit till Sverige.
Jag har lite bilder från resan, har inte några på denna datorn utan bara några som jag tog från facebook, där alla andra bilder är btw. Försökte nyss ladda upp lite bilder men min dator är störd! Så ni får helt enkelt kolla på facebook!
Hur som helst, här kommer LITE bilder från Italien:

 





Kul att dessa två bilderna var det enda jag kunde ladda upp, så ni behöver inte sucka och tänka "ego" för tro mig, jag har massa bilder på sevärdigheter som jag vill ha upp här i bloggen, men min jävla dator vill inte det.

Aja, nu ska egoisten laga sig lite mat, om magen tillåter. Ciao Bella!


Goodbye

doppidoppidoo...
Har massa olika känslor i kroppen just nu, nervositet, glädje, saknad, frustration, orolig... Ja men typ hela köret!
Har jag packat? Nej. Hm...
Slappna av var det ja, hitta sitt inre lugn. Som verkar ha övergett mig idag. Kom igen nu, ett djupt andetag!
.
........
............
...................

Nä, funkade inte.
Aja, det här ska ju i allafall föreställa mitt sista blogginlägg innan jag åker. Har så mycket jag vill skriva men ändå inte. Lite smådrygt.
Äsch, nu ska jag ta mig i kragen, äta en kaka, krama lillebrorsan, dra hem till mamma, dra hem till mig, dra en packning, dra en duschning... Stavas det så? Ser så konstigt ut.. duchning, dushning.. nä det såg ännu konstigare ut, aja, nu drar jag helt enkelt!
Ha det gött allesammans!
Ciao!

Papercut

I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces

I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now
I can't pretend now that night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....
I can't go on
Cause now, you're not, where I want you to be

Written in the stars

Lördag kväll... 70% av Söderhamns befolkning är berusade just nu, jag tillhör de resterande 30% (okej, ungefär siffror).
Ni förstår, det är inte ofta Statt har öppet här i Söderhamn, så när det väl slår upp dörrarna är det som att verkligen ALLA ungdomar flockas där. Jag förstår dem, jag älskar att gå på Statt, man träffar väldigt mycket folk och det är en mycket större yta att röra sig på.
Varför är inte jag ute ikväll då? Magkatarr... Okej, inte bara det, jag ska ju utomlands till veckan och då vill jag gärna ha lite slantar över. Så jag får bita i det sura äpplet och sitta hemma ikväll.. När alla andra är utklädda till allt möjligt och röjer loss på Statt, skulle ha varit roligt att få spöka ut sig lite för en gångs skull... Men en positiv sak finns ju, jag slipper ju vara bakfull i morgon!
Inatt vaknade jag av att mitt alarm slog på, klockan halv fem. Tv:n var på och Mtv spelade kanske en huuur bra låt som helst! Jisses alltså, jag somnade om gott efter ha lyssnat på den.

Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars


Lyssna och njut!

oh written in the stars
a million miles away
a message to the main
ooooh
seasons come and go
but I will never change
and I’m on my way




Magkatarr

Oooh yeah vilken rolig vecka jag har haft! Eller inte...
Har åkt på magkatarr.. Usch! Det är jättejobbigt, kan knappt äta något och när jag väl gör det får jag jätteont i magen. Men har fått medicin för det nu, så det är på bättringsvägen.
Det måste gå över tills jag åker till Italien, annars blir jag ledsen... men det gäller att tänka positivt!
Aja, idag vaknade jag sent.. Kunde sova rätt så bra för en gångs skull. Sov hemma hos mamma inatt, var så trött på min egen lägenhet.
Satt och bläddrade igenom gamla bilder på hennes dator, var rätt så kul att se hur man har förändrats genom åren. Tänkte visa lite bilder, och nu kanske ni tänker "ännu fler egobilder.. suck", men det skiter jag i. Jag lägger inte upp dom för att vara ego, utan när jag ser dessa bilder kommer minnen fram, hur jag var, hur jag tänkte när de togs. Bilderna är dock under en 2 års period, men snacka om att gå från blondin till brunett till mellan till blondin till brunett till ännu mörkare brunett... ja ni fattar nog.


Gammal, gammal bild.. och vad hände med utväxten?!


Lite senare, början av 2009, hemfärd från Daniel. Klippt till håret lite och fixat monsterutväxten!


Här var jag nog som blondast.. slutet av 2009 tror jag.


Men fick tillslut nog, slutet på 2009 blidde man brunett


December 2009, håller kvar i den bruna färgen...


Början av 2010, någon blandning mellan brunt och blont


Tog dock inte lång tid innan det blev ljusare


Nu hoppar jag fram några månader.. Ser ni, utväxten lurar?


Lika bra att färga det mörkt igen!

Och i dagsläget, ännu mörkare! Taadaa.

Stackars mitt hår alltså, under två års tid har det fått genomlidit mycket.

Nu ska jag äta lite mer a-fil...


RSS 2.0