Jag ska

Det finns bara en plats jag kan känna frihet, känna att allt är så härligt och livet ligger framför mina fötter. Och det är när jag får vara på havet.
Jag kommer ihåg när vi var ett par stycken som åkte ut på en ö, med fina, stora stenklippor. En kväll bestämde jag mig för att promenera över de stora stenblocken. Solen höll på att gå ner, så dess nedgång speglades sådär magiskt mot vattenytan. Klipporna var uppvärmda så det var inga problem att gå barfota. Jag gick bara där, filosoferade om livet och allt vad det innehåller. Jag stannade till och kisade mot solen, en lätt vindpust träffade mitt ansikte och jag slöt ögonen. Hörde vågorna när de träffade klipporna, måsarna och vinden mot träden. Och jag älskar lukten av havet, salt och friskt liksom. Precis då fick jag den där känslan, allt är underbart, livet är underbart. Allt kommer ordna sig till slut och livet blir verkligen vad man gör det till. Jag blickade ut mot havet och tänkte att det finns så mycket ute där, så mycket man måste se och uppleva.

Jag vill vara där igen, på klipporna. Jag vill vara där nu. Men jag ska se det jag vill se, jag ska uppleva det jag vill uppleva. Det är ett löfte jag inte tänker bryta. Jag vet att meningen är utsliten, men man lever faktiskt bara en gång. Jag vill inte vara 80 år och tänka tillbaka på mitt liv och tänka "varför gjorde jag inte det?" Jag vill bli gammal och känna mig nöjd med mitt liv, inte ha någon ånger. Jag vill ha livserfarenhet, både bra och dålig. Och den enda personen som kan få alla dessa drömmar sanna är ju jag själv. Det är egentligen inte svårt, det gäller bara att vilja och våga ta risker.
Det finns så många ställen jag vill åka till, så många saker jag vill se. Världen är så stor. Jag vill se vad som finns utanför Sverige. För Sverige är seriöst en nål i en höstack.


Jag ska.

Ingenting händer av sig självt

Cause the ground is breaking, I can feel it shaking
Wish it was that easy, but it's not that easy
Gotta hold my hands up, gotta keep my head up
Gotta keep on breathing

Vissa dagar känns allt lite svårt, inblicken i framtiden och resten av livet är suddig och man känner att man har tappat bort sig på vägen. Men det gäller väl att hitta tillbaka på rätt spår? Och ha i minnet att det kommer ordna sig och hålla huvudet högt.

Change your thoughts, change your life

Älskar den meningen, den får en att tänka, och den är jävligt sann också. Det är just därför jag har valt att tatuera den, så jag blir påminnd varje dag att allt ordnar sig tillslut, men det kräver jobb och det är mest en själv som bestämmer hur man kommer må i slutändan.


Musiken har inga gränser

Åh käre värld vad trött i kropp och sinne jag är.. Men ett inlägg ska ni få, för nu har ju jag lovat att ta tag i bloggen igen!
Ligger för tillfället i sängen och smälter maten lite. Tänker på Daniel.. Undrar hur det går för honom där borta i Norge. Han har ju åkt dit och skaffat jobb. Det går säkert bra. Vi har inte kunnat prata så mycket, blir ju lite andra mobilkostnader när det är i ett annat land. Idag hann vi typ bara snacka i 4 minuter. Sen tog hans pengar på mobilen slut.. inte hann man säga pusshej eller nåt..
Ska åka dit och hälsa på karln när jag har semester, ska bli ytterst trevligt! Man saknar ju den rackarn.

Nä, ska nog ut på en prommis nu, en kort sväng. Behöver drömma mig bort i musikens värld känner jag.
Kanske skriver ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig sen.

Härlig söndag med en massa skratt!

Nu blir det ett litet nattinlägg, lovade ju att skrapa fram lite bilder också!
Åkte som sagt och kikade på fotboll med Helene och några fler, och rätt lag vann, det vill säga Stugsund. Jag och Helene blev lite rastlösa emellanåt vilken resulterade i att vi knäppte lite kort och så :)
När matchen var över skjutsade Helene mig till Madde som ville ut och äta lite mat. Så vi gjorde i ordning oss hemma hos henne, sen gick vi över till Tassili och käkade lite krubb! Madde tog något jag inte kommer ihåg namnet på, men det var kött och pommes i allafall, haha. Jag själv tog en mumsig kycklingsallad.
Vi hade mycket att prata om och när maten var slut på tallrikarna och vi var mätta och belåtna gick vi hem till Madde igen. Då hörde Natalie av sig och undrade om jag ville träffa henne och Agnes, så de hämtade upp mig och vi åkte hem till Agnes. Natalie var lite bakis så vi låg mest i en hög i sängen och babblade, Agnes försökte tappert få igång hennes internet på datorn emellanåt, men det slutade mest i svordommar, haha. När Natalie blev lite piggare åkte vi iväg till donken för en liten glass! Skitgott, jag tog en med chokladsås och Agnes tog en McFlurry med smarties. Bakis-Natalie tog en cola :) Efter det kände vi att vi inte direkt var klar för kvällen, lite mer bravader skulle det bli! Så vi bestämde oss för att åka upp till Östra Berget för att titta på utsikten. Jag fick nog ett sockerrus under bilfärden dit, för jag agerade arg tonåring i puberteten hela vägen dit, vilket gjorde att de andra skrattade en aning. Äsch, man kan ju inte alltid vara normal, eller hur?
Utsikten uppe på berget var hur fin som helst, vi kom precis dit till solnedgången.
När solen hade gått ner skjutsade vi först hem Agnes, sen mig. Det har varit en bra dag, fler sådana ska det bli!
I morgon ska jag ner på stan och uträtta lite ärenden, dels kika vad tatueraren har för tider och så. Sen ska mamma och jag försöka få mer ordning på lägenheten.
Här kommer lite bilder från dagen, enjoy!


Börjar dagen med lite egobilder såklart!









Stugsund mot Kilafors

Helene var lite uttråkad ibland








Sen blev det ju som sagt mat med Madde, här är min kycklingsallad




Agnes och jättepigga Natalie

Och jag hade också det mysigt i sängen :)


Natalie och Agnes uppe på berget

Sen var denna dag slut :) tack för den alla ni som var med!


Jag har äntligen lyckats hitta ett par shorts :) kan lika gärna slänga upp en bild på dom också


Och när jag ändå är på G kan jag avsluta detta inlägg som jag började det, med en egobild! ;)
Nu blir det sängen, Ciao!


Nuuuuså

Sämst på att blogga, jag vet! Men nu så, så ska jag verkligen ta tag i detta och få upp min blogg på fötter igen!
Just idag kommer jag inte skriva så mycket, eller kanske mer ikväll om jag finner tiden. Jag ska iväg klockan fem för att kika på en fotbollsmatch med Helene och några fler. Sen får vi se vad som händer.
Jag kan väl skriva en summering av vad som har hänt sen sist:

- Jag har jobbat
- Jag har åkt in på sjukhus (problem med magen, de vet fortfarande inte vad det är)
- Jag har skrattat
- Jag har gråtit
- Jag har varit i Stockholm på Helenes student
- Jag har blivit träffad av måsbajs, i håret, på jackan och på handen, treeeevligt.
- Jag har börjat fått lite (och då menar jag LITE) ordning på lägenheten

Ja, det är väl ungefär det som har hänt. Orkar inte skriva detaljerat om allt för då skulle det bli en hel bok, om inte två.
Jag kan ju i allafall berätta vad jag gjorde igår, det kan jag bjuda på!
Dagen började med att jag vaknade ett på förmiddagen, inte så lyckat kanske. Klev upp, snackade lite med Helene, som hade varit vaken sen åtta på morgonen (jag blev inte förvånad). Vi bestämde att hon skulle komma hit, vilket hon gjorde såklart! Det blev en åktur ner på stan, kikade runt i lite affärer. Vi avrundade det hela med en varsin sallad på Waynes.
Senare åkte vi till Sandarne, vilket jag tyckte var roligt.. Jag är nästan aldrig där längre. Vi drog hem till Tommy och la oss på gräsmattan och chillade, skrattade och tog roliga kort. Det är våran thing you know, ta fula kort. Så om ni inte vill se fula kort framöver här på min blogg, råder jag er att sluta läsa den nu!
När någa kort hade tagits, var det dags för mat, Tommy hade faktiskt grillat! Så det blev fläskfilé, strips och beasås med en god sallad, ytterst mumsigt!
Sen så smälte vi maten framför "Once upon a time in Mexico" och dregglade över Johnny Depp. När den var slut bestämde vi oss för att spela några partier poker med Tommy och hans polare. Vi höll på från tio på kvällen till ett på natten typ. Och det gick bra för mig! Jag vann faktiskt, för en gångs skull.

Så, nu har jag lite skrivkramp i fingrarna. Men som sagt, jag kommer uppdatera mer nu.. och lägga upp lite bilder. Så stay tuned!
Nu ska jag göra i ordning nåt att äta. Ciao!

RSS 2.0