Tekniken sviker mig...

Jahapp.. Nu har tekniken svikit mig.. Kom hem idag och skulle knäppa på tv:n för att njuta av denna afton nerbäddad under täcket framför någon bra söndagsfilm. Tv:n kom igång, men inget ljud.. Bara ett irriterande pipande hördes. Jag tänkte att jag kanske har provat tryckt på mute eller något liknande, men nej. På något sätt blev jag inte helt överraskad att det blev så, min tv har betett sig konstigt på sistone. En massa ljud har kommit från den när den inte ens är på, som små smällande ljud. Så jag vet inte.. Aja, i morgon ska jag koppla in en annan tv så länge.
Men jag börjar fundera.. varför sviker all teknik mig? Tv:n är trasig, mobilen hänger upp sig hela tiden, kameran gör inte som jag vill och bilder som finns på kameran kan plötsligt försvinna, datorn är väl på god väg att krascha. Med tanke på hur segt internet är då man inte ens kan kolla på ett klipp på youtube.
Varför är det såhär!? Jag blir så less.. Är det för att jag skrev ett inlägg förut kanske om att jag tycker tekniken utvecklas för snabbt? Inte vet väl jag.. Allt jag vet är att jag skulle vilja titta på tv just nu, med LJUD.
Får väl se om jag kanske fortsätter läsa på min bok som jag började på förut.

I morgon ska jag till frissan vid tio. Ska slinga det ljusare hade jag tänkt. Resten av dagen blir det jobb.. Kvart över tre till tio. Men på Tisdag är jag ledig! Ska försöka träffa Helene som kommer vara här i veckan. Sen ska jag även på sminkparty hos Sandra, härligt härligt!

Morgonhumör

Det här med väckning på morgonen. Jag blir som en annan person när någon väcker mig, på ett sätt som inte passar mig. Men jag har även lagt märke till att jag blir som ett litet aggressivt monster när någon väcker mig över huvudtaget nu på sistone. Men jag envisas ändå att folk ska väcka mig så jag kommer igång på morgonen. 

Min mamma är oftast den som råkar ut för mitt morgonhumör mest. Jag ber henne alltid snällt kvällen innan att hon ska kolla så jag är vaken och hinner till jobbet. Då brukar det oftast se ut såhär;
Mamma knackar lite på min dörr och frågar snällt om jag är vaken. Jag grymtar till och säger att jag är vaken. 
Och jag ställer alltid cirka fem olika alarm på morgonen, tio minuter emellan. De där minutrarna är viktiga för mig, för jag är inte en sån person som vaknar av sitt första alarm och hoppar upp ur sängen, nej, jag måste snooza ungefär fem gånger. Mellan dessa snoozningarna knackar mamma på igen och säger något med stilen;
- Men Christin! Nu måste du gå upp! Du kommer inte hinna annars!!
Jag känner hur humöret sjunker och gormar:
- JAG VET!! JAG ÄR VAKEN, OKEJ?! JAG ÄR TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!!!
Sen hör jag bara hur mamma suckar och går iväg.

Det roliga är att när jag väl har kommit upp och kommit igång lite, blir jag på bättre humör, då är det dåliga humöret som bortblåst . Och sedan brukar jag säga hejdå till mamma på en vänligt sätt innan jag går utanför dörren. 

Det är nästan lite läskigt hur humöret kan vara på morgonen, och hur snabbt det försvinner. Det är som en liten demon vaknar till i mig, sedan en liten ängel.. Haha, jaja, jag tror nog att mer än hälften av Sveriges befolkning har dåligt morgonhumör, so I am not alone! Tackar för det, annars har man ingenting att skylla på...


RSS 2.0