Onsdag

Nu är jag hemma hos pappa, och det betyder att jag har internet till min egen dator! Jippey! Så nu ska här bloggas.

Jag kan börja med att berätta min resa till Daniel. Jag åkte dit den 6:e och åkte hem en vecka senare, den 13:e.
När jag först kom dit hämtade han mig på stationen i Skövde. Sedan fick jag en liten rundtur i staden. Jag tyckte att det var en fin stad med mycket mer underhållning än min egen.
Efter det så åkte vi runt lite och kikade. Sen åkte vi hem till honom och käkade mat. Efter det så satte vi igång och började kolla på Big Brother 2006. Jag såg det när det visades på TV:n, så jag visste ju vem vinnaren var, men sa ingenting.
Daniel hade oturen att åka på en förkylning under veckan, så vi tog det mest lugnt,  men hann med att göra saker också.
Vi träffade hans kompis Mattias och hans flickvän Cissi. Vi käkade på en kinaresturang och spelade biljard efter det. Det var jag och Daniel mot Mattias och Cissi. Jag hade inte spelat biljard på evigheter så jag var ju inte precis den bästa spelaren i lokalen. Men mitt lag vann i allafall.

Vi åkte även hem till hans syster på påskmiddag. Det var mycket trevligt och alla var pratglada och roliga. Maten var också god!  Olyckligtvis började jag också känna mig lite sjuk.
Senare på kvällen åkte vi och mötte upp Daniels kompis Johan och hans kompis Wille. Vi åkte in till Skövde och åt mat och pratade. Efter det så skulle Johan och Wille ut på krogen. Jag kände mig lite sjuk och så, så jag och Daniel åkte hem till honom och kikade på Big Brother istället.
Dagen efter skulle vi egentligen ha åkt till Daniels moster på ännu en påskmiddag, men jag mådde inte bra, och inte Daniel heller så vi stannade hemma och tog det lugnt.
Daniels pappa var snäll och trevlig.
Vi såg även klart på Big Brother och Daniel blev inte glad när Jessica vann, han tyckte att Ragger skulle vinna istället, jag också faktiskt.
På måndag var det dags för hemfärd. Tåget gick runt halv fyra och jag kom hem runt klockan tio.
Jag kan säga att vädret var mycket bättre än vad vi hade här hemma. Sol nästan varje dag och varmt i luften. Härligt.
Jag kanske har missat att informera om något under veckan hos Daniel.. i så fall skriver jag det i ett senare inlägg.

När jag kom hem igen hade jag ännu en veckas ledighet. Så jag tog tåget till Gävle för att hälsa på madde och Sarah. Det var trevligt som alltid.
Dagen efter så åkte jag hem, senare for jag iväg till Moa och Hanna som var i Söderhamn på besök för deras kompis Johanna skulle ta körkort.
Vi fyra hade det roligt och det blev en hel del skratt. Jag bodde typ där till lördagen, haha. På söndagen gjorde jag inte mycket, eftersom jag hade oturen att bli sjuk. Åkte på en förkylning, feber och hosta.
Jag är fortfarande lite sjuk, hostan sitter i sig och jag är en aning förkyld. Hoppas jag blir frisk snart!
I måndags efter skolan följde jag med Hanna och Johanna till edsbyn för de skulle besikta alfan. Efter det så åkte vi till sjukhuset i Bollnäs för att hälsa på Åsa. För att fördriva tiden tills hon skulle sluta så tog vi på oss operationskläder (rock, mössa och munskydd). Vi gick runt och kikade på lite olika rum och så. Vi tog en massa kort och skrattade (åt oss själva, för man är ju inte van att se sig själv i operationskläder). Jag ska försöka ladda upp lite bilder på oss senare, för bilderna ligger hemma på datorn hos mamma.
Idag vaknade jag runt halv tre. Gick upp och gjorde i ordning lunch. Sedan medan jag klädde på mig ringde Daniel. Han hade försökt ringa mig klockan sju på morgonen för att väcka mig till skolan, men min mobil tog slut på batteri under natten. Och jag hade ingen skola idag. Sen så pratade jag med honom medan jag sminkade mig och så. Sedan till Elias dagis.
Resten av dagen har jag varit barnvakt. Pappa kommer hem vid nio ungefär. Då går jag hem till mamma igen.
I morgon är det skola igen.
Nä, nu ska jag plugga lite hade jag tänkt.
Ciao!

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos pappa. Elias vill att jag ska gissa vad han har i sin svarta glassburk om och om igen. Ska snart börja gå och möta Sandra. Vi ska ta en promenad, men det blir en väldigt lugn promenad för min del. För min hosta har inte blivit bättre. Det ska bli trevligt att träffa Sandra och prata ikapp lite. Plus att jag får se hennes nya lägenhet. Sen ska jag träffa Hanna och Johanna en snabbis.
I morgon ska jag träffa Nathalie under dagen. Sen ska jag hämta Elias på dagis runt fyra.
Och jag är fortfarande på dåligt humör. Jag är less helt enkelt!


Even when you've paid enough
Been pulled apart or been held up
Every single memory of the good or bad
Faces of luck

Don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright
You may win or lose

But to be yourself is all that you can do

Skitdag

Ni vet en sån där dag när humöret är på botten. När allt känns skit. När ingenting är roligt och man irriterar sig på allt? Jag har en sån dag idag.
Dels för att jag har en väldigt obehaglig hosta som har hållt mig vaken hela natten och ger mig huvudvärk så fort jag hostar till. Plus att jag får svårt att andas.
Som pricken över i:t så fungerar fortfarande inte mitt internet, och när jag ska blogga om längre saker vill jag gärna sitta vid min egen dator och skriva, men det ser inte ut som att det blir så. Så jag ska försöka blogga senare om jag inte är på alltför dåligt humör.
Suck.
Hoppas det händer något roligt innan dagen är slut. För just nu är jag så otroligt less!

Söndag

HejHej.
Just nu gör jag inte så mycket. Sitter och lyssnar på musik och så. Nyser gör jag också, har gjort det hela dagen. Men så är det när man är förkyld. En väldigt jobbig hosta har jag också fått. Hoppas jag blir bättre snart!
Annars idag har jag inte gjort mycket. Har varit så klen på grund av förkylningen. Vaknade vid två ungefär. Kikade på Tv en stund, sen gick jag upp och gjorde i ordning mat, fiskgratäng. Sedan satte jag mig framför TV:n igen. Och där satt jag till klockan fem ungefär. Då kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. Efter det satte jag mig framför TV:n igen till tvätten var klar, då hängde jag upp den på tork medan jag sneglade på Gossip Girl.
När Gossip Girl var slut hoppade jag in i duschen. Efter det ringde jag Daniel och vi snackade ett tag.
Jag har inte gjort så mycket idag, men så är det ibland. Skulle vilja gå ut och gå, men då kommer hostan bara bli värre. Så jag spar promenaden tills i morgon eller så.
I helgen har jag varit med Moa, Hanna och Johanna. Det var varit roligt.
I morgon börjar skolan igen.. Det tycker jag ska bli roligt. Sätta igång med skrivandet igen.
Och mitt internet till min egen dator fungerar fortfarande inte.. Och jag ska ju informera er om vad jag har gjort mer under mitt lov. Men om jag inte får igång mitt internet tills i morgon så bloggar jag från denna dator (mammas och peters arbetsdator).
Nä. nu ska jag ta och blåsa håret, sedan kika på en Beck-film. Adjö!


jag och moa


jag

Torsdag

Nu är det redan kväll.. oj vad denna dag har gått snabbt.
Var hos frisören med Moa runt klockan ett. Fick sitta där och vänta tills hon var klar.. som tog cirka två och en halv timme. Fick lite ont i rumpan av den otroligt sköna träsoffan (host). Sen har vi varit här hemma, förberett maten och käkat, mycket gott. Fläskfilé, klyftpotatis och beasås. Mums!
Nu ska vi spela ölspelet, ska bli roligt. Får väl se hur det slutar.. haha. Sen får vi se vad vi hittar på.


Onsdag

Hallå hallå.
Just nu sitter jag hemma hos Moa och Hanna. Moa och Johanna sover, jag och Hanna är inte trötta.. Så vi ska ta och spela lite kort nu hade vi tänkt.
Idag har jag varit i Gävle en sväng. Jag sov hos madde och Sarah inatt och åkte hem runt tre. När jag kom hem gjorde jag i ordning två mackor och kikade på Top Model. Sen gick jag hem till Moa och Hanna. Vi satt och kikade på TV ett tag. Sen kom pappa och skjutsade Moa och mig till en bilverkstad för vi skule hämta alfan som de hade bytt fäljar på.
Väl hemma hos dem igen spelade vi lite wii och så. Sen gick vi ner på stan och käkade lite mat. När vi var mättna och belåtna gick vi hem hit igen och kikade på TV.
I morgon ska jag följa med Moa när hon ska klippa och slinga sitt hår. Sen vet jag inte vad som händer, men vi hittar nog på något roligt!
Jag ska uppdatera er mer om vad som har hänt på sistone, men det är fel på mitt internet hemma, ska försöka lösa det nu i veckan. Jag vet inte riktigt vad som är fel.. Det är lite drygt. Men det ordnar sig nog.
Nä, nu ska jag och Hanna spela lite kort som sagt.

Tisdag

Goddag.. eller god afton blir det väl nu antar jag.
Just nu gör jag inte mycket, sitter och sneglar på TV:n (desperate housewifes) och lyssnar på Sarah när hon spelar gitarr medan jag bloggar.
Idag vaknade jag runt klockan två på dagen. Var en aning utmattad av den långa tågresan hem från Daniel igår. Jag ska berätta om mitt besök där i nästa inlägg, när jag sitter hemma vid min egen dator. Vilket troligtvis blir i morgon. Det jag kan säga nu är att jag hade mycket trevligt hos Daniel.

Annars idag åkte jag till Gävle runt halv sju. Sarah guidade mig från tågstationen hem till hennes lägenhet. Det gick alldeles utmärkt! Nu hittar jag själv hädanefter.
Jag, madde och Sarah har inte gjort så mycket. Vi käkade när jag kom hit och pratade ikapp lite. Sedan drog madde iväg till Glenn. Vi ska gå och möta henne snart när hon ska hem därifrån. För det är ju så långt bort till Glenn, typ hundra meter. Men det är härligt med lite luft också.
I morgon åker jag hem vid tio kanske, det beror på om jag ska kika lite i affärerna innan jag åker hem igen. När jag kommer hem ska jag troligtvis träffa Moa, Hanna och Johanna som är på besök. Ska bli roligt.
På måndag börjar skolan igen.. och jag har inte börjat skriva på mitt projektarbete ännu.. jag måste skärpa mig nu! Jag börjar väl med det på torsdag eller så..

Nä, nu bytte Sarah kanal på TV:n och Scrubs visas, det måste jag glo på.

Söndag

Hello Hello.
Just nu sitter jag och lyssnar på The Used medan Daniel lagar mat (spaghetti och köttfärssås). Jag hjälper till ibland, men jag är ingen mästerkock så det är mest han som står vid spisen.
Idag har det inte hänt så mycket, vi skulle egentligen åka iväg på påskmiddag hos hans moster, men jag åkte på feber igår och Daniel är även lite krasslig. Så det blev ingen middag.
Vår frukost var ju inte precis den bästa.. Cheesecake, chips, kex och cola. Haha! Inget annat har vi ätit idag.. Så det ska bli gott med mat.
Igår mötte vi upp hans kompis Johan och hans vän. Vi åkte in till Skövde och åt lite mat, sen skulle de iväg på krogen. Jag hade ont i magen och var trött, så det blev ingen utgång för mig och Daniel. Vi åkte hem och kikade på Big Brother 2006 istället.. Nu har vi typ bara fyra avsnitt kvar. Spännande! Eller ja, inte så mycket för mig eftersom jag vet vem som vinner. Men jag säger inget.
Nu när man kikar på Big Brother så vill jag så gärna att det kommer en ny säsong.. Men det blir det nog inte någon gång framöver.
I morgon ska vi handla hårfärg till mig och färga mitt underhår. Ska bli skojigt. Jag älskar att färga håret.. men det sliter oerhört mycket.. Det är synd. Sedan kommer vi nog inte hinna med så mycket mer. För mitt tåg hem går vid halv fyra. Kommer fram till Gävle vid åtta.. Då drar jag hem till Lotte en sväng innan tåget till Söderhamn går. Så jag är väl hemma vid tio på kvällen i morgon.
I veckan vet jag inte riktigt vad som händer ännu.. Jag är ledig i allafall, vilket är extremt skönt. Ska plugga lite i allafall, har ett projektarbete som inte skrivs av sig själv!
Nä, nu ska jag hjälpa till lite. Kan duka bordet, för det krävs inte så mycket erfarenhet för att klara av det..
Bye!

Noveller

Om ni gillar noveller så rekommenderar jag denna sida!

Onsdag

Hello
Idag vaknade man vid fyra, känns inte så bra att sova bort halva dagen.. men det har tydligen regnat hela dagen, så det känns inte allt för hemskt.
Igår tog jag och Daniel det lugnt, vaknade och kikade på Big Brother. Sen åkte vi in till Skövde för att jag behövde fylla på mobilen. Jag tror vi åkte till tre ställen som inte hade Parlino, men sen när vi åkte till pressbyrån hade jag tur och kunde fylla på mobilen. Sedan åkte vi runt lite i Skövde, stannade vid en slags rastplats och käkade glass och kikade ut över staden. När det var  avklarat så for vi en sväng till Hjo.
Just nu gör jag inte mycket, ska snart ta och göra mig i ordning. Senare ska vi möta upp Mattias och Cissi och käka lite mat och hitta på nåt mer.
Så mycket orkade jag skriva just nu. Vi hörs!

Lördag

Tjohopp!
Nu har jag nyss hoppat ut ur duschen, sitter och nöter sönder Erik Hassle - Hurtful och Velvet - The Queen via spotify. Jag vaknade runt tolv idag. Då ringde jag Malin och pratade lite, ska dit snart när jag har gjort i ordning mig. Och idag lyser solen och det är väldigt varmt ute, hur underbart är inte det?! Jag har inte riktigt varit utanför dörren idag, men jag är redan på toppenhumör, kommer troligtvis hålla i sig heeela dagen. Tänk hur vädret påverkar oss? Så fort solen kommer fram och temperaturen stiger blir de flesta gladare och lyckligare. Jag är en av dem!
Igår var jag i Gävle hela dagen. Jag och Sarah vaknade vid halv elva, åkte in till centrum runt elva. Där kikade vi lite i affärer och handlade lite frukost. När det var avklarat så tog vi bussen till hennes skola där vi mötte Madde, Sara, Tove och Emma. Satt ett tag och tjatade i kafeterian. Sen skulle de ha lektion, och jag följde med.
De slutade vid tre, då åkte vi in till stan och käkade lite mat, tacos. Och satt och pratade och skrattade. Sedan blev det lite kikande i affärer, jag fick med mig ett par mörka jeansleggins, ett par solglasögon, ett par örhängen, en scarf och ett hårlasso med mig hem.
När jag kom hem var jag hemma ett litet tag, sedan gick jag över till pappa och hälsade på. Vi satt och pratade från klockan halv nio till halv elva ungefär. Vi diskuterade allt möjligt.
Efter det var det dags för mig att dra mig hemåt. Ringde Daniel och pratade. Vi planerade lite vad vi skulle hitta på nästa vecka och så.
I morgon kommer jag troligtvis spendera dagen lite med Malin, vet inte ännu. Annars ska jag tvätta och packa. För på måndag åker man neråt i Sverige för att hälsa på den snälle Daniel. Ska bli roligt.
Nä, nu ska jag klä på mig, äta lite mat, blåsa håret, platta håret, fixa frisyren och sminka mig. Jag ska även försöka få tag på Sarah och fråga hur det gick för henne idag..
Nu börjar jag känna mig lite stressad, men så fort jag kikar ut genom fönstret känns det bättre. Underbara väder!

Torsdag

Guten Tag!
Just nu lyssnar jag på lite musik, ska snart bege mig ner mot staden och fixa lite ärenden.
Igår var det sista skoldagen innan lovet, det gick bra.. vi gjorde inte så mycket, diskuterade vad alla skulle göra för projektarbete. Jag ska själv skriva en novell på cirka tio sidor, kommer nog gå bra.
Så nu har jag lov till den 19:e, hur underbart är inte det? Ska bli otroligt skönt!
Annars igår så var jag med Nat och Bea, vi var inne i stan och kikade på tapeter eftersom hon ska flytta hemifrån snart. Vi hittade ett par tapeter för ett väldigt bra pris, så det var roligt. Efter det åkte vi och käkade lite middag. Sen skulle Natalie till sitt jobb för att hämta ett papper, så vi åkte igenom staden till coop och fastnade där ett tag, firade våren med hjälp av en glass. När det var avklarat så åkte vi till ljusne för att lämna av Bea. Och ibland är jag bara för smart! (suck)
- Men varför heter det bananlådor egentligen?
- Ehm, kanske för att det har varit bananer i dom? Om du kollar på kartongen ser du att det är bilder på bananer.
- Jaha, då fattar jag..
- Nu var du verkligen inte smart Christine, haha.
Nej, men alla kan väl inte vara smarta hela tiden? Hur som helst så åkte jag och Nat hem till henne och var där ett tag, hon lagade mat som hon skulle ha till lunch i dag.
- Vad ska du laga för något?
- Jadu, nåt jävla hopkok.
Haha, så om Nat ska ge ut en kokbok någon gång så har vi ett perfekt namn på den; Ett jävla hopkok.
Efter det så for vi till hennes farmor och var där ett tag. Klockan blev typ halv tio och vi började bli sömniga, så vi tog en tripp till båthamnen sen in till stan för att släppa av mig.
När jag kom in så kände jag för att ta en promenad på en gång, så jag ringde Daniel och gick ut och gick i en timme och tjugo minuter ungefär. Det var väldigt härligt. Jag somnade snabbt senare på kvällen/natten.
Nä, nu ska jag springa ner till stan.. undrar om det är för kallt med skinnjackan? Hm.. Nä, det går nog bra.

RSS 2.0