"vi är gjorda av saltstänkta stenar!"

Denna dag började med att jag gick ner till frisören vid tio. Slingade och klippte det, tog typ två och en halv timme. Blev riktigt nöjd!
När jag var klar där gick jag upp till furan och hittade Sandra och Alex. Vi satt och fikade ett bra tag, sedan gick vi runt och kikade lite på stan. Jag och Sandra bestämde att vi skulle mötas hemma hos henne senare på kvällen. Jag gick hem och tog tag i mitt rum. Jag städade, dammade, dammsög och torkade golven! Så nu är det rent och fräscht, inte för att det var jättestökigt innan, men men.
Ulrica kom hit och fikade lite, jag liftade med henne till Sandra. Mötte henne nästan precis jag hade klivit ur bilen. Vi gick till hennes stall en snabbis, sedan gick vi och handlade chips till filmen vi senare såg - Eurotrip. Jag har redan sett den massa gånger förut, men inte Sandra. Jag tycker den är så rolig så jag hade inget emot att se den ännu en gång. En film och en chipspåse senare satte vi oss och kikade på skor på nätet. Det finns ju hur snygga stövlar som helst nu! Men jag avvaktar med att köpa ett par ett litet tag till. Det är inte precis så att jag har brist på stövlar.
När klockan närmade sig tio gick jag hemåt, Sandra följde med mig en bit. Direkt när vi kom ut ur hennes lägenhet luktade det hav, jag påpekade detta, och Sandra försökte vara lite poetisk och sa;
- Vi är gjorda av saltstänkta stenar!
Förstod inte så mycket av det citatet, haha. Det klår inte hennes andra citat som hon brukar köra med;
- Ingen vet hur hjulet vrider sig!
 När jag och Sandra sedan gick skilda håll ringde jag Daniel och pratade med honom hela vägen hem.
Nu sitter jag här, lite halvtrött.. Ska nog fortsätta med Twilightboken som jag läser, den är hur bra som helst! Mycket bättre än filmen hittils i allafall.


Torsdag

Nu har jag äntligen dragit mig iväg till Arbetsförmedlingen.. Känns skönt att ha det gjort. Var väl där i cirka en timme. Efter det gick jag till Ungdomsmottagningen och bokade tid. Nere på Alén träffade jag Lisa som också gav mig lite jobb-tips. Så det ska jag försöka sätta igång med också.. Helene ringde mig när jag stod och valde sallad, hon var påväg hem från skolan. Jag hörde knappt vad hon sa för det var så mycket folk på tunnelbanan. Men vi hann snacka ett tag i allafall, alltid lika roligt.
Jag ska snart försöka få tag på Sandra och se när vi ska ta oss en springtur!
I morgon har jag tid hos frisören, ska slinga håret ännu ljusare, och kanske klippa mig på samma gång.. egentligen är väl det smartast? Blir nog en klippning också ska ni se. Har tid klockan halv elva på morgon, så då blir det icke någon sovmorgon för moi.. Hur ska det gå? Haha, närå, bara bra att jag kommer upp vid den tiden.
Kartongerna har jag äntligen rensat klart, det enda som är kvar att göra nu är att städa rummet. Men det blir nog senare, nu är jag alldeles för trött!

Arg solgud?

Sov hos Madde igår. Jag, Madde och hennes mamma gjorde varma mackor med kantarellstuvning på, och tomat och mozarellaost på sidan om. Sen käkade vi lite rökt sik med majonäs, riktigt gott!
Efter det rullade vi igång en film, "Made of honour". En romantisk komedi, den var bra, men lite för förutsägbar. Vi somnade väl runt tre på natten tror jag, och vaknade halv tre. Vår frukost bestod av rostade mackor och mjölk. Sen begav jag mig hemåt. Efter ett tag gick jag ner på stan igen och fikade med Madde på Waynes Coffee. Jag köpte en Mocca-kaffe och Madde köpte en Kaffelatté och en morotskaka. Vi träffade på två kompisar till Madde, och satte oss ner och fikade med dem. Sen kom en annan kompis till Madde och gjorde oss sällskap. Vi satt där från halv sex till åtta på kvällen, haha. Pratade om allt mellan himmelen och jord! När de stängde gick jag hemåt till mamma, för hon och Peter har kommit hem från Danmark. Buster blev glad att se mig och viftade nästan sönder svansen, haha. Mamma hade köpt Christina Aguileras parfym till mig, väldigt snällt av henne och jag blev riktigt glad!
Nu ska jag nog kika på en film eller något, eller kanske jag ska vara duktig och rensa lite i kartongerna? Hm, tough choice..
Och just ja, appropå min rubrik. I tre dagar nu, nästan i sträck, har det börjat regna varje gång jag går hemåt! I fredags regnade det så hela jag blev genomblöt, i Söndags regnade det och haglade på mig och idag regnade det när jag var påväg hem.. Har jag gjort nåt som har förargat solguden kanske? Tåls att fundera på..



Jag rekommenderar starkt Waynes Coffeés Mocha-kaffe!



Pafymen luktar riktigt gott! Den kommer användas.




Är Helios arg på mig? (nej jag visste inte att han hette så, googlade fram det).

Rrrriiiiiing

I morse, eller ja, vad var klockan nu igen.. aja, typ två, så ringde Daniel och väckte mig. Alla ringer och väcker mig på morgonen/dagarna nu på senaste tid, men det gör mig ingenting! Det är bara bra att jag kommer upp ur sängen någon gång.
Efter ett tag avbröts vårat samtal för han var ute och åkte bil, så det var ingen bra mottagning. Jag gick upp och gjorde i ordning frukost/lunch - Nudlar! Jag tröttnar aldrig på att käka nudlar, tycker det är lika gott varje gång!
När min mage var full gick jag ner till garaget och fortsatte att gå igenom mina kartonger med saker jag har samlat på mig genom åren. Och jag säger bara; Snacka om att jag har samlat på mig en massa skit! Typ i en kartong låg det massor med tomma papper, några hade jag skrivit "hej" på och så vidare. I början satt jag tålmodigt och kollade igenom alla papper ifall det var något att spara, men när det bara var skräp hela tiden så försvann mitt tålamod så jag slängde alla papper istället.
Jag har fortfarande mycket kvar att gå igenom, men jag tog en liten paus nu. Ska försöka städa upp lite på mitt rum också, jag frågade om Daniel kunde göra det, men han ville ha 500 kr för det, så jag får väl göra det själv då..
Hm, börjar bli hungrig igen.. Nudlar är gott, men inte så värst mättande..


Kom på att jag måste färga håret också..

Vad är värre än regn?

Sandra ringde mig i morse, eller ja, för mig var det väl typ på morgonen, eftersom jag har vänt på dygnen.. Aja, men hon ringde vid två tror jag. Jag halvsov men försökte låta så pigg som möjligt när jag svarade, hon lät chockad när jag sa att jag var vaken.. Haha.

Hur som helst! Vi strapatserade ner mot s-leken, det var härligt varmt i luften och solen sken! Vi gick runt några varv och kikade på alla saker som såldes, karusellerna och allt folk.
Jag köpte en ny väska, skulle egentligen köpa en svart, men ångrade mig och tog en annan, ska försöka fixa bild på den!
Innan vi skulle börja gå hemåt igen svängde vi in på Alén för att handla lite. När jag stod i kassan fylldes hela lokalen med folk hela tiden och jag fattade ingenting. Sandra blev klar före mig och upptäckte att det ösregnade utomhus. Vi suckade samtidigt och stod och väntade med alla andra människor, men sen gav vi upp och gick ut i regnet. Sandra skulle cykla hem till sig och hade ställt cykeln nere på stan, så vi sa hejdå där. Sen gick jag hemåt, i regnet. Jag gick inte genvägen hem till mig, för backarna där brukar alltid bli så leriga. Så jag gick upp för alla Österbackarna. När jag äntligen var uppe, så slutar det regna. Jag pustar ut, men vad tror ni det händer några sekunder senare, som är värre än regn? Det började hagla! Små, isiga bollar föll med en väldans fart ner mot asfalten, och mitt huvud. Fick en rätt så stor hagelboll som prickade mig i skallen, ont gjorde det.. Kom hem gjorde jag tillslut, kall och blöt. Bytte om till myskläder och torkade håret lite. Nu ska jag hem till mamma och se om hon har något gott hemma.. Ska se på film senare. Blir en riktig myskväll med mig, tortillachips och cola!

Kanske anledningen?

Min dator har blivit trög på sistone, kan knappt kolla på ett Youtube-klipp utan att det hackar. Och det tar lång tid att starta upp internet. Jag tänkte att det kanske var för att jag hade för mycket bilder, så jag gick in i mina mappar och kollade, jag insåg att jag måste verkligen rensa i bildmapparna. Inte till min förvåning hade jag mycket egobilder, i varje mapp typ. Haha. Kanske är det dom som tar upp alldeles för mycket plats? Jag tror nog det..





Jag kommer ihåg hur jag verkligen inte gillade denna hårfärg, Sarah hade gjort ett försök att slinga mig blondare förut, men det blev kritvitt, så jag gick till en frisör och färgade mörkare slingor över.


En till bild med hårfärgen jag inte gillade..


En av de få bilderna på mig med upsatt hår..




Haha, det ser ut som jag är hur stel som helst, och har världens spetsigaste näsa.. varför hade jag ens kvar den i mappen?


HejjagärentrogenGaybloggen.com-läsare

Tack och hej för mig.. var detta inlägg speciellt nödvändigt egentligen? haha..

En aktiv och regning dag!

Idag har jag hunnit med att göra hyfsat mycket faktiskt! Dagen började med att Malin ringde och väckte mig;

Jag: .....(med en extrem nyvakenröst).... Hallå?
Malin: (med en pigg röst) - Heeeej! Sover du?
Jag: mmm.. typ.
Malin: Men jag är påväg in till stan nu, käka lunch med mig!
Jag; Men jag vaknade ju nu, jag kommer väl inte hinna göra i ordning mig..
Malin; Joodå! Kom igen nu, jag får skjuts nu, så jag kommer till dig snart.
Jag; mmm... okej.

Jag klev faktiskt upp på en gång, klädde på mig, fixade håret och sminkade mig innan Malin ens hade hunnit hit. Blev en aning stolt faktiskt.
Vi käkade lunch, och oj så gott det var! Nachotallrik.
När vi hade käkat klart följde jag med henne till soc.. tror man stavar förkortningen så?.. Hm, anyway, hon ska ju flytta så hon behövde hjälp den första månaden tror jag det var.
Efter hon hade varit på sitt möte upptäckte vi att det spöregnade ute, och jag hade bara på mig ett par jeans och en kofta. Men vi hade inget annat val än att trotsa regnet. Jag följde med henne till busshållplatsen, när hon hade hoppat på bussen gick jag ner på stan en sväng. Kikade hur mycket det kostade att slinga mitt hår ljusare.. typ 1200! Det är inte det att jag har råd, men jag tänker då inte betala så mycket för en enkel slingning, men som tur var tipsade Sandra mig om en annan salong, så dit ska jag nog i morgon och kika.
Jag hälsade på hos min moster en sväng, eftersom de har Buster nu när mamma och Peter är i Danmark. Buster blev väldigt glad att se mig, sen kom en grannflicka som ville gå ut och gå med honom, tydligen är han populär bland grannbarnen!
Sen begav jag mig hem till mamma och hämtade lite saker, på min väg hem till pappa igen ringde Helene och sa att hon var påväg hem till mig. Jag mötte upp henne precis utanför mig. Vi gjorde i ordning oss lite, sen gick vi ner på stan och kikade, eftersom den berömda Strömmingsleken har satt igång! (fråga inte om namnet). Det var rätt så mycket folk, dock inte så många man kände, mest yngre som sprang runt.. kände mig nästan som en förälder på stan.. Agnes hörde av sig, så vi mötte upp henne också.
Madde och Sarah med co sprang på oss, mindre nyktra, sen sprang dom vidare för att åka karusell, och de ville vi inte missa. Så vi följde med. När jag stod där och väntade på att det var deras tur, kom Kim och skrämde livet ur mig. Han var lite less, för att han hade betalat 650 kronor på taxi för att komma in till stan.. det skulle jag också ha varit.. Sen drog han vidare. När Sarah och Madde med co hade åkt klart karusellen gick jag hemåt. Och pecis då började det spöregna, så jäkla typiskt. Men sånt är livet..
Nu står brorsan här och snackar med mig, har försöker fixa internet till min mobil.. jag försökte fixa det själv förut, men det gick inte så bra...

Det är ju trots allt bara vatten!

Gäääääääääääääääääääsp... Idag gick jag och Helene upp vid nio på morgonen. Hennes mormor ringde och frågade om vi ville följa med till Gävle och shoppa. Och vad tror ni vi gjorde? Följde med såklart!
Jag shoppade;
* En Mascara
* En svart kofta
* Två halsband

Så jag är nöjd. Var nära på att köpa ett par Reebook-skor för 499:- (eftersom det var barnstorlek, haha. Men skorna var riktigt fräscha.. Helvita med ett blått Reebook-märke.) Men jag struntade i det. Ska lägga ut pengar på mitt hår nu hade jag tänkt, måste klippa topparna lite grann och slinga det mer ljust. Ska ner på stan i morgon med Helene och först kolla hur mycket pengar jag har på mitt konto (ångest!) Sen boka tid hos frisören.
Vad har jag annars gjort idag? Eller rättare sagt, vad har jag och Helene gjort mer idag? När vi kom hem från Gävle spelade vi lite TV-spel, haha. Jag spelar inte TV-spel ofta, men det är ju riktigt roligt när man väl gör det.
Efter det gjorde vi mat, köttfärssås med potatismos. Riktigt gott! När tallrikarna var tomma och magarna var mätta så spelade vi lite mer TV-spel. När vi tröttnade på det spelade vi lite kort istället - Chicago. Jag vann! Buster var med och spelade ett tag också, men han såg inte så road ut...
Sen åkte Helene hem.. Jag gjorde i ordning mig och gick hem hit, och vad tror ni händer? Innan jag går kollar jag ut om det regnar, vilket det itne gör. Så jag struntar i att ta med mig ett paraply. Går där på vägen, sommarklädd, vad händer inte trehundra meter senare då? Jo, det börjar ösregna. Blev jag lite less? Ja! Men jag ska inte klaga alltför mycket, det är ju trots allt bara vatten!

Snart bär det iväg!

Tjoho!
Sitter nu här och inväntar Mattias och Cissi. Daniel ligger och vilar. Vi har inte direkt fått mycket sömn inatt, jag somnade väl runt halv sex, Daniel lite senare. Jag kunde inte sova för; det var verkligen varmt i lägenheten, en fluga surrade runt och Sessan mjauade. Klockan ringde sju.. så typ en och en halv timmes sömn.. Fast jag känner mig ganska pigg just nu i allafall, hoppas det sitter i hela dagen.
Och jag hoppas att jag inte har glömt något här heller.. Aja, det viktigaste är nedpackat!

Kryssning och bruten nagel

I morgon åker vi iväg på kryssning! Ska bli roligt. Mattias och hans flickvän Cissi kommer hit vid nio på morgonen typ, sen åker vi till Stockholm och väntar in färjan. Blir borta tills på Onsdag.
Nu sitter Daniel på toa, jag sitter här och roar mig vid internet..


Oj så road man kan se ut! host...


Fixat mina naglar har jag också gjort, eller ja, tagit bort alla lager med gammalt lack, ska nog lacka om dem snart. Typiskt nog har  en naglar gått av :(


Snyft... Aja, det kunde vara värre! Fler naglar hade kunnat gått av!


Jag försökte klaga hos Daniel, men han satt och spelade Diablo två.. Inte på bilden, men ändå.


Jag försökte klaga hos Sessan också, men hon låg mest och såg nöjd ut..

Hissar och dissar

Jag känner för att göra en så kallad "hissar och dissar"- lista som alla de stora bloggarna gör, so here it comes!

Hissar:

Kryssningar
- Jag har åkt på en del kryssningar i mitt 19åriga liv och jag älskar det! Maten, stämningen, alla roliga människor, taxfree.. ja, allt!

Kvällspromenader - Nu på sommaren gillar jag verkligen att ta kvällspromenader, luften är sval, men ändå varm på något sätt och det är inte allt för mörkt. Det känns så mysigt helt enkelt!

The Sims 2 - Kalla mig nörd, men jag älskat The sims sen jag först upptäckte det. The Sims två är bäst av alla spel som finns ute nu. Man får helt enkelt inte nog! Bygga upp relationer, skapa bråk, skapa kärlek. Hm, nu när jag läser vad jag har skrivit så låter jag riktigt som en nörd, men jag är nog inte ensam i min målgrupp som gillar att spela The Sims.

Shoppa själv - Jag har aldrig gillat att shoppa med andra personer.. Jag har alltid föredragit att shoppa själv. För när man shoppar med en annan person så måste man lägga fokus på den personen också, och se så den blir nöjd och hittar något också. Sen så gillar man oftast inte samma sorts kläder eller butiker så det blir oftast svårt. Typ att den ena får följa med in i en affär den inte gillar, och sucka och stå i ett hörn och viseverca. Nä, jag gillar att strosa runt själv i affärer och ta min tid.

Soda Stream - Sååå mycket enklare än att kila till affären och köpa sig dricka. Och man behöver ju inte bara göra dricka med socker i, man kan ju göra kolsyrat vatten om man känner för det. Plus att det är bättre för miljön, då behöver man inte köpa en massa plastflaskor hela tiden!

Dissar;

Offentliga toaletter -
Det är helt enkelt äckligt! Nu snackar jag inte om man går på toan hos någon bekant eller så, utan en resturangtoalett eller inne på en mack. Jag riktigt avskyr att gå på sådana. Oftast är toalettpappret slut, det är kiss på toalettringen och smutsigt på golvet. Och känslan av hur många andra människor som har suttit på toaletten gör det inte fridfullare. Usch och blä!

Diska för hand - Det är också något som jag finner äckligt. Diskborsten är aldrig riktigt ren, och disken blir inte heller aldrig riktigt ren. Fingrarna blir skrynkliga och man får en massa matrester på händerna om och om igen.

Sova i värme - När man ska försöka sova i ett rum som är varmt och kvavt. Kroppen blir alldeles varm och klibbig och man kan inte andas ordentligt. Obehagligt? Yes man!






Klantarsel

Jag och Daniel ska snart se en skräckis och käka chips med dip, mums!
Idag har vi varit inne i Skövde en snabbis, jag handlade en svart klänning. Sen åkte vi hem och gjorde mat, köttbullar och makaroner. Jag tog en promenad lite senare medan Daniel spelade dataspel. När jag kom tillbaka spelade vi lite kort, vi vann en varsin gång.
I förrgår när jag stod i duschen och rakade benen hade jag mina tankar elsewhere, så när jag skulle raka ovanför hälen skar jag mig. Det gjorde faktiskt inte så ont, men blödde så in i *pip*. Ja, see for yourself!




Omplåstrat!


Christine = Klantarslet nummer ett!

Tack och adjö!

Förlorar man kan man lika gärna förlora stort!

Hej!
Nu försöker Daniel sätta upp mitt hår i en knut som han nyss förstörde, men det går inte bra för honom, så jag får väl sätta upp det igen, suck!
Vi har nyss kommit hem från en runda minigolf, gissa vem som vann stort? Ja, det får bli en hemlighet ;)
Okej, jag kan lika gärna skriva ut det, jag förlorade!
Nu hinner jag inte skriva något mer, för Daniel gormar från köket att jag ska göra potatismos (tack och lov att det är pulvermos).
- Oj, vad fel det blir! Christine, det blir jättefel! Säger han nu.. så Hej då!

Östersund - Stockholm - Forsvik

Nu är vi hemma från Östersund. Det har varit riktigt roligt faktiskt, har träffat många trevliga människor.
Jag och Daniel körde lite svarttaxi under de första dagarna under yran, gick väl lite plus, men inte så mycket. Skjutsade lite roligt folk.
Daniel fick ju en liten roll i en film som kanske kommer gå på bio, "Kebab baren the movie" som de höll på att spela in under vår vistelse. Daniel skulle spela en full norrlänning som blev utslängd från en krog och sedan utslängd från själva Kebab baren. Han gjorde en bra insats, men fick lite skador, ska visa bilder snart.
På lördagen drog vi in till stan, jag piercade örat hos en som heter Emil, Daniels kompis. Senare under kvällen drog vi hem till Emil igen och förfestade lite, spelade ölspelet och så. Sen kom hans brorsa Gustav och en kompis och vi åkte taxi in till stan. Satte oss i en park med andra folk och fortsatte att festa.
Sen drog vi ner på själva yran, det var riktigt mycket folk! Jag och Daniel drog runt på stråket, sen träffade vi mer kompisar till honom. Efter ett tag insåg vi att vi hade missat typ hela konserten med Lady Gaga och sprang upp till stora scenen, hann se halva sista låten, Pokerface. Lite tråkigt att man missade, men det var så mycket folk så man såg inte så mycket ändå. Med lite ledsna miner gick vi upp till en krog och mötte upp Emil och hans flickvän Jonna, vi ringde efter skjuts och kom hem vid fyra ungefär (vi fyllekäkade på statoil innan).
Dagen efter mådde man sådär, jag var mest seg i kroppen. Daniel skulle fortsätta spela in lite scener, så vi drog in till stan och gjorde det. Alla som man hade umgåtts med under vistelsen var också där. Gratis mat fick vi också, men vi hade redan käkat kebab tidigare under dagen, så man orkade inte alls så mycket.
När de hade spelat in scenerna klart kramades alla hejdå, eftersom vi skulle åka hem. Vi åkte först hem till Daniels kompis Joffe, där vi hade bott under de dagarna vi var i ösd, och hämtade upp honom och packade de sista sakerna. Joffes bröder åkte också med till Stockholm, eller ja, en släppte vi av i Gävle.
Klockan fyra var vi i Stockholm, så vi sov över där tills igår, och åkte hem till Forsvik igen.


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen (nej, det är inte Daniels vardagliga utstyrsel)


Vi fick biljetter till Yran som tack för hälpen, vi blev mycket glada!


Mums! (under inspelningen)


Daniel glömde sin bok, Snabba Cash, hemma som han blev ledsen över, men han hittade en hemma hos Joffe och läste ut den! Funderar på om jag ska ta och läsa den med, verkar vara bra.. Eller så väntar jag på filmen :P


Den enda bilden från i Lördags när vi festade. Glömde totalt bort att ta bilder! Men hur som helst, här är vi hemma hos Emil innan vi gick ner på yran!


Såhär såg Daniels knä ut efter inspelningen (han blev ju som sagt utkastad från Kebab baren, och fick slänga sig ner från trappan ett par gånger.


Daniels arm


Daniels höft!


När vi var tillbaka i Forsvik passade jag på att använda min nya kroppslotion, köpte även en likadan parfym, men vad hände med den? Jo den gick sönder..


Sessan höll mig sällskap medan...


Daniel satt vid datorn, koncentrerad och arg, höll på att installera ett spel. Kolla hans fjong i håret!

Östersund

Har inte kunnat uppdatera så mycket, men vi är iaf i Östersund. Ikväll ska vi gå på Yran, i morgon blir det hemfärd.
Vi har gjort lite allt möjligt, ätit, shoppat, spelat in film, sovit (lite), och skjutsat runt folk.
Detta tangentbord som jag sitter och skriver på är inte det bästa, så jag skriver mer när jag kommer hem igen och har bilder som jag kan lägga upp!

RSS 2.0