Östersund - Stockholm - Forsvik

Nu är vi hemma från Östersund. Det har varit riktigt roligt faktiskt, har träffat många trevliga människor.
Jag och Daniel körde lite svarttaxi under de första dagarna under yran, gick väl lite plus, men inte så mycket. Skjutsade lite roligt folk.
Daniel fick ju en liten roll i en film som kanske kommer gå på bio, "Kebab baren the movie" som de höll på att spela in under vår vistelse. Daniel skulle spela en full norrlänning som blev utslängd från en krog och sedan utslängd från själva Kebab baren. Han gjorde en bra insats, men fick lite skador, ska visa bilder snart.
På lördagen drog vi in till stan, jag piercade örat hos en som heter Emil, Daniels kompis. Senare under kvällen drog vi hem till Emil igen och förfestade lite, spelade ölspelet och så. Sen kom hans brorsa Gustav och en kompis och vi åkte taxi in till stan. Satte oss i en park med andra folk och fortsatte att festa.
Sen drog vi ner på själva yran, det var riktigt mycket folk! Jag och Daniel drog runt på stråket, sen träffade vi mer kompisar till honom. Efter ett tag insåg vi att vi hade missat typ hela konserten med Lady Gaga och sprang upp till stora scenen, hann se halva sista låten, Pokerface. Lite tråkigt att man missade, men det var så mycket folk så man såg inte så mycket ändå. Med lite ledsna miner gick vi upp till en krog och mötte upp Emil och hans flickvän Jonna, vi ringde efter skjuts och kom hem vid fyra ungefär (vi fyllekäkade på statoil innan).
Dagen efter mådde man sådär, jag var mest seg i kroppen. Daniel skulle fortsätta spela in lite scener, så vi drog in till stan och gjorde det. Alla som man hade umgåtts med under vistelsen var också där. Gratis mat fick vi också, men vi hade redan käkat kebab tidigare under dagen, så man orkade inte alls så mycket.
När de hade spelat in scenerna klart kramades alla hejdå, eftersom vi skulle åka hem. Vi åkte först hem till Daniels kompis Joffe, där vi hade bott under de dagarna vi var i ösd, och hämtade upp honom och packade de sista sakerna. Joffes bröder åkte också med till Stockholm, eller ja, en släppte vi av i Gävle.
Klockan fyra var vi i Stockholm, så vi sov över där tills igår, och åkte hem till Forsvik igen.


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen


Under inspelningen (nej, det är inte Daniels vardagliga utstyrsel)


Vi fick biljetter till Yran som tack för hälpen, vi blev mycket glada!


Mums! (under inspelningen)


Daniel glömde sin bok, Snabba Cash, hemma som han blev ledsen över, men han hittade en hemma hos Joffe och läste ut den! Funderar på om jag ska ta och läsa den med, verkar vara bra.. Eller så väntar jag på filmen :P


Den enda bilden från i Lördags när vi festade. Glömde totalt bort att ta bilder! Men hur som helst, här är vi hemma hos Emil innan vi gick ner på yran!


Såhär såg Daniels knä ut efter inspelningen (han blev ju som sagt utkastad från Kebab baren, och fick slänga sig ner från trappan ett par gånger.


Daniels arm


Daniels höft!


När vi var tillbaka i Forsvik passade jag på att använda min nya kroppslotion, köpte även en likadan parfym, men vad hände med den? Jo den gick sönder..


Sessan höll mig sällskap medan...


Daniel satt vid datorn, koncentrerad och arg, höll på att installera ett spel. Kolla hans fjong i håret!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah! håret! /N

2009-08-16 @ 02:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0