..

Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on.


Whatever happens, I'll leave it all to chance.


Christine flyttar in

Full rulle, minst sagt. Har verkligen haft fullt upp på sista tiden. Har börjat hållt på mycket med lägenheten, så nu till denna helg flyttar jag in helt. Så jäkla härligt!
Helgen spenderade jag på olika håll. I Fredags när det var sista April var jag först hemma hos Emelie med brudarna. Vi grillade och åt asgod mat (grillat kött, potatisgratäng och sallad). Till efterrätt serverades det kladdkaka med glass och hallon. Snacka om att man fick paltkoma efter den måltiden!
Efter det så for jag till en husfest brorsan var på och var där en liten stund. När jag var klar där gick jag över till Anneli och umgicks lite. Slutligen gick jag till en fest mina arbetskamrater hade med mer folk. Jäkligt roligt faktiskt! Jag var nykter under hela kvällen, men det stoppar inte mig från att ha kul! haha.
På lördagskvällen drog jag hem till några arbetskamrater igen och förfestade lite, sen drog vi vidare till en annan fest. Och de tyckte det var väldigt bra att ta en genväg, som gick genom skog och lera. Ni kan ju tänka er hur mina stövlar såg ut efter det, myyysigt. Nä.
Söndagen spenderade jag med mamma i Gävle. Shoppade lite kläder (svarta) och ett par skor (svarta) och röjde loss på IKEA. Allt mellan himmel och jord inhandlades till lägenheten. Sarah var vänlig så jag får låna hennes köksbord. Så det står i lägenheten nu också, ska bara försöka montera ihop det.
Nej men nu ska jag sluta babbla, här kommer lite bilder!

Massa småprylar till hemmet! Men ingen soffa hittade vi, suck. Men det löser sg!

Min första reklam! Var och visade lägenheten för brorsan, och helt plötsligt dumpas det här ner. Jag var ju bara tvungen att dokumentera det!


Min lilla hall


Såhär ser det ut när man står i hallen, men nu så är det lite mer saker i köket, gardiner och lampor med mera!


The Kitchen!

En del av själva rummet

Och den andra delen, och jag monterade ihop den där lampan alldeles själv! Kanske inte låter så otroligt, men jag blev faktiskt lite chockerad.


Nu ser i allafall hyllorna inte sååå tomma ut, haha.

Och det ser lite mysigare ut vid fönstret och balkongen. Den här bilden får avsluta för denna dag. Nu ska jag sova.

Ciao!


RSS 2.0