Sagt och gjort!

Blir ett kort inlägg, klockan är mycket och jag pratar med Mathias i telefon.
Skrev förut att jag hade tröttnat på min hårfärg och ville färga det mörkare, sagt och gjort! Var hemma hos Mia igår, vi färgade varandras hår och gjorde mat, mycket trevligt! Vi båda blev nöjd med resultaten!
I morgon väntas jobb, men sen är det heeeeelg! Ska bli så jäkla gött!
Skriver mer i nästa inlägg, nu ska jag prata klart med Mathias sen blir det till att sova.
Gooood Natt!









Mathias och jag i somras, nyktra som få.... *host*

Den som spar, han har...

Okej, en sak kan vi konstatera! Jag och spara pengar... Går inte ihop!!
Suck... Aja, men nu ska jag verkligen snåla inför resan.. Äta ute så lite som möjligt och äta matlåda istället. Och den enda gången jag ska ut är nästa helg, för då är det ju faktiskt statt.
Tur att man fyller år i November så jag får lite fickpengar. Då känns det faktiskt lite bättre.
Var och kollade statusen på min älskade kamera som är på lagning, men fick inte reda på något, de skulle höra av sig i morgon. Hoppas verkligen att den blir klar innan vi åker, att inte ha en kamera i Italien går bara inte!
Den här resan har faktiskt räddat min vardag, den gör verkligen att problemen jag hade förut känns 1000 gånger lättare.
Har också börjat att skärpa till mig, ska försöka låta bli att äta sötsaker och liknande på vardagar, och bara hålla mig till en dag i veckan. Så gjorde jag förut och tro mig, det gav resultat! Jag ska också försöka ta mer promenader samt äta mer frukt och grönt. En sund omväxling helt enkelt!
Så... Nu ska jag ta en frukt, sen betala lite räkningar och slutligen ta en promenad!

Aldrig nöjd

Nej precis, jag är aldrig nöjd med mitt hår... Eller jo, nöjd är jag väl, en liten stund, sen tröttnar jag och gör något nytt. Det blir alltid så att jag färgar det mörkt på hösten, sen färgar det sakta till blont igen närmare sommaren. Men i år vill jag inte göra så! Har en ljusbrun färg nu, men istället för att färga det ljusare tänker jag bli mörkare. Är inte nöjd med min färg nu (chockerande), så snart blir det en mörkare nyans, och kanske frisyr! Hittade några färger jag gillar...









Grym frisyr! Den skulle jag vilja ha, men då skulle jag behöva anställa en hårstylist för flera tusen kronor som fixar mitt hår varje morgon i timmar... Men man kan ju alltid drömma.

Människans bästa vän


Ja, han är min bästa vän :) Han ser lite rädd ut på bilden, men det var han inte, haha!

"normala syskon"

Var hemma hos pappa igår på middag. Elias märkte att jag hade med mig en kamera och ville på en gång att vi skulle ta kort. Och jag var ju tvungen att ställa upp för lillebror! Vissa bilder på mig borde dock inte ens visas offentligt, men skitsamma! Ibland måste man bjuda på sig själv. Han knäppte på mig, jag knäppte på honom, han tvingade på mig sina kläder... Ja, bilderna får nog berätta.






















































Senare samma kväll drog jag hem till Anneli på 30-årsfest. Har lite bilder därifrån också, men de laddar jag upp ikväll. Nu ska jag ta en dusch, sen hem till mamma för att hämta tvätten. Och senare kilar jag förbi pappsen för lite mat.
Ikväll mina vänner blir det en långpromenad för Christine! Jag har ju sagt till mig själv att fem promenader per vecka ska det vara, och jag har tagit fyra denna vecka. Så ikväll blir final number five!


The moments

There´s moments in your life that make you, that set the course of who you´re gonna be. Sometimes they´re little subtle moments, sometimes they´re not.

Bottom line is, even if you see them coming, you´re not ready for the big moments. No one asks for their life to change, not really.
But it does.
So what are we? Helpless? Puppets?
No.

The big moments are gonna come, you cant help that. It´s what you do afterwards that counts, that´s when you find out who you are.
You´ll se what I mean.


Italien!

Sist jag skrev var jag verkligen inte glad, dagen gick verkligen inte som jag ville. Dagen efter förändrade allt!
Jag fick reda på att jag skulle åka till Italien!! Ska bli så extremt roligt! Och jag ska äntligen få träffa Marina efter alla dessa år vi har pratat. Vi ska åka till Rom och Neapel. Tänk att få äta en riktig italiensk pizza, se och höra livet på gatorna, alla affärer... Det ska bli så underbart! Jag går seriöst med ett leende på läpparna varje dag nu, så härligt!
Min tröja som jag beställde hem från Nelly satt perfekt! Och den är såå mysig, perfekt nu när kylan har anlänt.
Nu ska jag äta frukost/lunch, sen ska jag sätta igång med min städning. Senare ska jag hem en sväng till pappa och kanske äta middag, ska höra med honom. Ikväll ska jag försöka hinna träffa Sandra och lite fler folk, och dra till Anneli på 30-års fest. Jag blir helt nykter hela helgen, kanske huuur skönt som helst!
Ha en bra lördag allesammans!






Rom


Neapel



 
Hon som är väldigt nöjd just nu



Små, irriterande händelser

Idag har det skett lite saker som inte precis har gjort mig så nöjd.
Dagen började med att jag tyckte jag förtjänade att sova liiite längre än vanligt, när jag väl kliver utanför dörren så slås jag av en hemsk syn, SNÖ. Is var det på marken och kylan bet mig i ansiktet. Jag fick stressa lite på min väg till jobbet. Av någon anledning gick jag fel väg, fråga mig inte hur det gick till, då jag går samma väg i princip varje dag, men fel väg tog jag i allafall, så jag fick stressa för att hitta tillbaka. Och när jag väl kommer in på rätt väg igen så är det ett vägarbete där, så jag får gå på sidan av vägen där de har grävt upp och det är en massa lera. Allt detta resulterade med att jag fick springa sista vägen till jobbet (i klackar). Andfådd som ett as, risig i håret och stressad klampar jag in på jobbet, försöker med all kraft att få det att se ut att jag inte har sprungit.
Jag märkte även sedan att en bit av min klack på stöveln höll på att gå av, så nu måste jag lämna in dem för klackning så fort som möjligt.
En bit in på morgonen när jag håller på att värma te i en micro på jobbet, som står högt upp, räcker jag upp min hand för att ta ut den heta koppen, och vad händer? Jag bränner underarmen på själva micron (det är möjligt), smärtan kom inte förrän ett tag, blev nog chockad först. Så jag spenderade min morgon att vara bitter kan jag minst sagt säga. Har nu ett fint brännmärke där.
In på eftermiddagen när jag är på toaletten på jobbet, slocknar lyset totalt och det blir kolsvart. Jag vet inte vad ni tycker, men jag gillar inte precis att vara på toaletten i total mörker. Precis när väl hade hittat handtaget för att gå ut, tänds lyset.

Så, det jag vill framföra är att jag har haft bättre dagar.

Idag har jag...

* Skurit mig på toalettrullen (ja, det är tydligen möjligt, och gör förjävla ont, som när man skär sig på ett papper fast värre)
* Skrattat väldigt mycket
* Fått ett mystiskt utslag på armen som kliade som fasiken
* Gjort en mycket god pastasås med fläskfilé
* Unnat mig lite godis
* Varit ute och gått en timme
* Planerat
* Sjungit
* Blivit besviken


Ja, såhär kan ett inlägg se ut när jag är alldeles för trött och har idétorka.
Orkar inte plocka fram kläder tills i morgon, det enda jag orkar är att borsta tänderna, tvätta av mig sminket och byta om till pyjamas.
Vill för övrigt färga mitt hår ännu mörkare nu snart... hm...
Äsch, god natt med er!

Internetshopping

Idag har jag faktiskt, för första gången, internetshoppat! Visst har jag väl gjort det förut, men då har det mest varit böcker, filmer, mobiltelefon och sådant. Men jag har aldrig tagit mig i kragen och handlat kläder eller skor. Så jag tänkte idag, varför inte? Jag har nog varit för feg förut, jag menar, beställa kläderna, vänta tills de ska komma på posten, sen kanske de inte passar så man måste skicka tillbaka dem, lååååång process. Men tänkte som sagt testa något nytt idag, så jag gjorde en liten mjukstart:








Mysiga saker nu till hösten!
Och nu ska jag göra kväller, ska bara platta håret först. Sedan byta om till pyjamas och mysa framför tv:n.
I morgon väntar ännu en dag med utbildning, så det gäller att få sömn!

It´s all in your head

Dags för en kvällspromenad. Sen blir det soffläge resten av kvällen.
Ska ut och rensa skallen, tänka över saker och troligtvis komma på bra lösningar på vissa saker.
Det gäller väl att fortsätta tänka positivt och kämpa på. Change your thoughts, change your life. Right?






(Är för övrigt väldigt nöjd över min nya jacka)


Ibland får man vara ego.

Nu har jag slappat nog för idag, dags för kvällsprommis!












Blåååsväder

Brrr, idag är vädret riktigt ruggigt. Och blåsigt! Snacka om höstväder. Utbildningen idag har gått sådär, var väldigt trött. Inte så konstigt då jag sov extremt dåligt inatt. Hade en jättehemsk mardröm. Den värsta jag har haft på länge, vaknade upp med ett ryck klockan två på natten, kroppen värkte, hjärtat bultade och jag visste varken ut eller in. Ringde Daniel och pratade ett tag, för han är alltid vaken vid den tiden på natten, haha. Sen kunde jag somna om efter en stund.
Jag har aldrig haft problem med att sova, men nu på sistone har det inte gått bra alls...
Idag ska jag bara ta det lugnt, dock ska jag gå ut och gå senare, hoppas jag inte blåser bort...
I morgon är det fredag, ska luncha med Nathalie eftersom det är tacobuffé på CFL. Mumsigt! Ska bli roligt att träffa henne, var ett tag sedan nu.
Och i morgon efter utbildningen ska jag och några andra brudar från jobbet dra ut och käka, senare drar vi hem till Catrine och festar på lite grann. Slutligen ser det ut att bli krogen. Kommer bli skitskoj! Eller som jag och Madde säger, Kalasbra!
På lördag kommer västgöten Emma hit, då ska vi bara ta det lugnt och umgås, laga ihop någon god middag eller så. På söndag kommer jag nog spendera hela dagen i soffan och ladda upp för ännu en veckas utbildning.
Nä, nu ska jag vila lite, sen ut på en promenad. Hörs!



I morgon = Luncha med Nathalie

(Har inga bilder på alla oss tjejer från jobbet, förhoppningsvis kommer det knäppas i morgon ;)

 


På Lördag = Umgås med Emma!


Ge mig en slaskvinter!

Idag har jag varit produktiv, jajjamen! Slutade jobba vid fem, och då kan jag erkänna att jag var trött som en jävla gnu! Sista timmen satt jag mest och glodde rakt fram. Det är så hemskt, jag är jätteovan att sitta ner och lyssna, skriva och verkligen tänka. Låter nästan lite sorgligt, haha. Men det blir ju så när man inte har suttit i skolbänken på ett tag. Jag vänjer mig nog, annars så är det ju en och en halv vecka kvar av utbildningen, sen börjar arbetet igen.
Men just ja, jag höll ju på att berätta hur produktiv jag har varit idag. Lets get back to it! När jag kom hem så satte jag igång stereon på högsta volym och började städa, skönt nu när det är gjort! Hade energi kvar när jag var klar, så jag tog vara på den och drog ut på en kvällspromenad. Härligt värre var det, ännu härligare när jag hade på mig min nya vinterjacka som jag köpte idag. Det var behövligt må jag säga! Skinnjackan har minst sagt gjort sitt för detta år. Kylan är på g, verkligen. Och inte hjälper det att man hör på nyheterna att denna vinter ska bli den kallaste på 1000 år... Vafan liksom?! Jag tyckte förra vintern var fruktansvärd! Hur fan ska jag överleva den här monstervintern då? Kan det inte bara bli en såndär typisk svensk slaskvinter istället? Har mycket hellre en sådan än typ -30 grader och snö upp till armhålorna. Man kan ju alltid hoppas...
I morgon är det jobb, åtta till fem. Efter jobbet ska jag och Anneli dra och handla, sedan dra hem till mig och ha värsta myskvällen! Vi ska laga en riktig kalasmiddag. Sen ska vi bara umgås, bara vara... vilket vi gör bäst! Ser verkligen fram emot det.
Tänk att det redan är onsdag i morgon... Snart är det fredag igen, och då ska vi ha en liten jobbfest! Kommer bli awesome, utan tvekan med tanke på vilka goa arbetskollegor man har!
Nä, nu ska jag ta och platta håret, sen göra mig redo för sängen. Måste verkligen bli bättre på att komma i säng tidigare om kvällarna.
Ciao!



Kommer ihåg så väl när jag tog den här bilden, såhär ser det ungefär ut nu också... Det får det gärna göra ett bra tag till, längtar INTE till snön kommer...

Efter solsken kommer även regnmoln

En sak har jag lärt mig, de stunder i livet när det känns som att man svävar på moln, alla beskymmer är som bortblåsta, den här känslan att det kan inte bli bättre, man kan inte bli lyckligare... De stunderna ska man ta vara på, för efter ett tag faller fasaden och de stunderna bleknar. Efter regn kommer solsken, men regnet kommer alltid tillbaka. Nu försöker jag inte låta negativ, utan jag är realistisk. Livet består inte bara av underbara stunder, det kommer alltid gråa moln.
Det här året har jag varit med om mycket, nästan mer än vad jag klarade av kändes det som ibland. Men med hjälp av underbara vänner så blev det bättre.
Av någon anledning känns det som att varje gång jag är riktigt lycklig kommer alltid något och förstör. Jag trodde alltid att jag aldrig skulle kunna få vara lycklig, att det alltid skulle hända dåliga saker. Men nu har jag insett att det är så livet fungerar. Det går upp och ner, sen bestämmer man själv hur det går i slutändan. Livet är vad du gör det till. Det finns ingen annan än dig själv som kan förändra och påverka livets gång.
Just nu är jag någonstans mitt emellan, inte solsken och inte regnmoln. Det som håller mina fötter på jorden just nu är min familj och mina fantastiska vänner. Och det är jag evigt tacksam för. Jag vägrar att låta negativa saker dra ner mig alldeles för djupt, livet är alldeles för kort för det. Så även fast kanske inte allt känns så bra nu så ska jag hålla huvudet högt. För i slutändan, är det värt det.

Kungarna av Tylösand

Ligger för tillfället nerbäddad i min soffa och kollar på Kungarna av Tylösand, jag vet faktiskt inte om jag tycker programmet är bra eller inte, det är lite sådär love hate... Jag själv skulle aldrig kunna vara med i en sån där serie. Men av någon anledning tycker man det är underhållande att se folk göra bort sig på tv, då talar jag nog för de flesta tror jag.
I morgon börjar en tre veckors utbildning igen, ska bli roligt! Mia hörde av sig förut idag och sa att jag kunde åka med henne dit, tur det... Jag är aldrig speciellt pepp att gå på morgonen.
Klurar även på lite saker jag behöver just nu, en vinterjacka är ett måste. Sen ska jag köpa nya uggs också... Och en snygg halsduk. Det är nog det jag behöver mest just nu, just ja! Ett par snygga vantar och en mössa också!
Mycket man vill ha här i världen.
Nu ska jag fortsätta kika på tv, sen ska jag bege mig till drömmarnas värld!

Nyduschad och nerbäddad i soffan, gött dä!




Kebabsallad ftw!

Ännu en seg söndag har snart passerat... Men har faktiskt städat idag och varit på en promenad med Madde, så helt slö har jag faktiskt inte varit!
Igår var det utgång som gällde, förfestade med Sandra, Martina och Erica. Vi hade väldigt roligt och trevligt. Sedan var det krogen som gällde, Olles, som vanligt. Där var det roligt, men jag mådde illa nästan hela kvällen, var inte alls kul. Det gick över typ en timme innan krogen stängde..
Nu ska jag kila iväg och köpa mig en kebabsallad, kommer sitta förjävla fint!
Fick faktiskt liite bilder från igår, men ingen på Sandra från förfesten, hade bara en och den var hur suddig som helst, men hon var där, haha!


Jag var taggad!


Martina och Erica, och en liten skymt av Sandra


Haha, det syndes rätt så väl att jag och Sandra hade druckit baccardi breezer melon


.......

You want me, be somebody who I´m really not.


Work and dinner!

Idag var det lugnt på jobbet, skönt faktiskt, man är inte så van att det är så direkt. Så jag satt och diskuterade med mina kollegor. Allt från hårförlängningar till hippies, haha! Robin var den enda killen som satt med oss i början, stackarn fick höra på en massa tjejsnack.
Efter jobbet drog jag en sväng förbi staden och försökte hitta en vinterjacka, hittade en rätt så fin faktiskt. Men jag väntar nog lite till med att köpa en, har ju inte blivit så jättekallt ute. Men nackdelen med att vänta för länge är att det blir utplockat snabbt. Men det löööser sig!
När jag kom hem tog jag tag i min garderob, sorterade allting och hängde upp en massa kläder som under veckan har fått bott på soffan, fotöljen, köksstolarna.... Ja, ehm...
Det var huuur skönt som helst när jag blev klar, så nu är det ordning och reda i klädvärlden! Precis när jag skulle börja laga mat hörde Natalie av sig och undrar om vi skulle dra på stan och käka, och tro mig, det lät mer lockande än att så och laga ihop något tråkigt till sig själv. Så ner på staden vi for och åt, träffade även på käre bror som inte heller verkade ha någon lust till matlagning.
Nu ska jag snart ta en kvällspromenad, sedan försöka sova så jag är pigg i morgon. Då väntas jobb från 10:45 till 20:00. Sedan ska jag och Natalie dra och kika på en innebandymatch.


Bästa citatet idag var när Sandra frågade mig vad hon borde köpa till hennes syster som fyller 20:
Jag: Tycker hon om att hålla på med sig själv?
Sandra: .......?
Det jag menade, som kom ut fel, var att hon typ kunde köpa något presentkort på massage eller något liknande, men det blev som sagt... ja... fel. Chockerande när det gäller mig, eller inte.

Ciao!


Robin trodde jag typ hade storlek 42 på fötterna, tack för den! Snarare storlek 38, haha.




Robin




Catrine och Anna




Dagens Christine




Nej, jag ser inte alls trött och sliten ut, neej neeej.....


Nybakta bullar med mjölk!

Ååååååh gud så trött jag är. Satt med datorn i knät och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Det är väl normalt sett då man kanske tänker om, och stänger av datorn och går och lägger sig? Nä, jag lägger mig ner i soffan med täcke på och datorn i famnen. Blev jag piggare av det? Nä... Och nu kommer det vara så jobbigt att kliva upp för att göra i ordning sig för kvällen. Men det är väl ändå jag i ett nötskal.
Blev ingen promenad med Madde, men jag blev bjuden hem till Anneli istället. Där hjälpte jag till lite med hennes bullbakning (Anneli gör dom bästa bullarna btw). Mathias och Peo satt i studion på övervåningen och tillverkade lite musik som vi lyssnade på, mellan varven av vårat prat.
Det känns faktiskt bättre nu, när jag har fått ur mig lite, Anneli var till stort stöd!
Sedan satt vi och fikade alla fyra, pratade om jobbet och så, vi hade riktigt trevligt helt enkelt! Kvällen avslutades med ett avsnitt av Amasing Race nerbäddad i soffan.
Så det blev en lyckad kväll! Nu ska jag borsta tänderna och lägga fram det jag ska ha på mig i morgon. Sen ska jag ansluta mig till drömmarnas värld!
God natt!

Saknar min lilla västgöt också (ingen aning om hur det stavas) Men hon härstammar från Töreboda! :) haha


Löshår, löshår... och lite mer löshår!

Jag insåg nyss att jag har noll koll gällande löshår och tillbehör. Jag har tjockt och långt hår, men vill ha det fylligare, och längre. Var inne på happyhair.se nyss, försökte klicka mig runt bland allt hår. Har i allafall lärt mig att om man ska ha fejkhår, går det inte att färga det. Då får man köpa äkta hår, som typ är trippelt så dyrt. Frågan är ju om man ska köpa ljust äkta hår, och färga det med samma hårfärg jag har nu? Eller gissa och köpa fejkhår i liknande färg, och sen så kanske det blir fel. Och hur fan gör man med clips?! Ska man bara... "klicka" i dom i håret sen är det klart? Vilken längd ska man ha? Hur mycket hår ska man beställa? Skulle vara bättre om det fanns en affär i närheten som sålde, så man kunde se håret i verkligheten, och kanske känna på det innan man beställer. Nä, nu måste ju jag räkna ut vilken längd jag har på mitt hår nu, kolla upp hur pass mycket hår som ska beställas... Och ja. Billigt var det ju inte heller... Men det förstår jag, men ändå. Aja, får kolla upp det vidare.

Just nu sitter jag i soffan hemma hos mamma, har varit här på middag. Mamma hade gjort i ordning en mumsig gryta. Har även tagit en liten skogspromenad med Buster.
Snart ska jag bege mig hemåt, byta om och sedan bär det ut på en promenad med Madeleine.
I morgon väntar jobb, 07:45 - 17:00. Långt pass, men med mina underbara arbetskollegor är nästan ingen minut tråkig eller jobbig! Efter jobbet ska jag träffa Anneli, ska bli mycket trevligt. På fredag är det den sista dagen i telefon för tillfället, då är det utbildning igen. Ska bli roligt faktiskt!
Nä, nu ska jag fortsätta att titta på Dr Phil en liten stund till.



Älsklingspojken miin!

But then again...

Nu ska jag försöka sova, så mycket som pågår i mitt huvud just nu. Så nu vill jag bara drömma, drömma mig bort...
Fan vad deppig jag låter egentligen, men what the hell, man lever i ca 70 år, det är omöjligt att vara lycklig hela tiden. Thats a part of life.
Sometimes I just wish things were different, but then again, be careful what you wish for.


Ge mig sommar och frihet igen.



God natt

En sådan vän är guld värd!

Känslor hit, känslor dit, tankar där, och tankar här...
Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig varit så vilsen som jag är nu, ingenting går ihop, ingenting går rätt.
Jag gör mitt om dagarna, jag går till jobbet, jag skrattar, jag pratar och engagerar mig. Så fort jag sätter min fot utanför dörren och tar de där första stegen hemåt kommer allting rusande tillbaka till mig. Det hugger till. Jag blir arg, ledsen, frustrerad och förvirrad. Det värsta är att jag har så fruktansvärt bra kompisar, men knappt någon jag känner att jag öppna mig upp för, bara spy ut allt jag känner och vill göra.
Det finns en, en person, som jag faktiskt inte har känt så länge, men som har påverkat mig som ingen annan vän har gjort på länge, Anneli. Jag vet inte ens vart jag ska börja gällande denna underbara person. Ända sen jag träffade henne har jag alltid känt att jag kan berätta saker för henne, jag kan vara mig själv. Hon är så klok, rakt igenom. Och stark, ger inte upp i det första taget och har verkligen båda fötterna på jorden. Hon får mig att vilja bli sån, jag ser upp till henne. Ibland behöver jag inte ens prata så mycket med henne när vi är med varandra, det räcker med att hälsa, eller sitta och prata småsaker i några minuter. Men hon får mig att må bättre. Anneli är en vän som får mig att känna mig trygg i hennes sällskap, och det är guld värt. Tack för att du finns, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till!

Jag vet inte riktigt mer vad jag vill säga... Just nu tar jag en dag i taget och hoppas att den passerar utan att det ska behöva kännas som det gör ibland. Jag håller mig sysselsatt och skjuter bort tankarna, men jag vet att jag måste ta itu med dem, det går bara inte att ignonera. Och jag vet att det är ingenting jag kommer kunna göra själv, jag måste öppna upp mig, låta personer komma in i mitt liv på det sättet, ta den risken.

På torsdag är det ärtsoppa, på Lördag är det fest!

Idag blev det en fika med Madde på stan, vi satt och pratade om allt möjligt, och hon berättade en minst sagt rolig sak! Haha. Jag hann också lämna in min stackars kamera som är sönder. Som tur är så hade jag tydligen lagt till en försäkring när jag köpte den, bra där Christine, jag tänkte smart för en gångs skull, plötsligt händer det!
Ikväll blir det utgång trots allt, men lite brudar från jobbet, ska bli kalaskul! Har inte varit ut på ett bra tag nu.
Vi ska sitta hemma hos mig först, sen blir det nog Olles. Så jag hoppas och tror på en bra kväll!
Nu ska jag stå och glo på min garderob i en timme och försöka klura ut på vad jag ska ha på mig, kommer säkert bli något svart ska ni se, jag slår på stort!
Hoppas ni får en bra lördag, för det ska jag ha! Tjohej!


Kanske slår jag på riktigt stort och har på mig denna vita skjortan? Hm...


En bra fredag enligt mig


Är när jag får ha myskläder på mig...



När jag får ha dom här på mig...


Och är när det är Idol


Då mår jag som bäst!


Det är så jag spenderar min fredag, och det rör mig inte i ryggen att jag är ensam ikväll, ska jag vara ärlig börjar jag gilla att vara ensam mer och mer. Känner inte samma behov som jag hade förut och vara med folk hela tiden. Nu har jag spenderat lite dagar själv, och jag gillart! För typ ett år sedan var jag ut på krogen vaaarje helg, men nu föredrar jag hellre en myskväll. Börjar jag bli vuxen i sinnet kanske? Eller bara tråkig?

I morgon ska jag fika med Madde, sen kaaanske det blir utgång med lite tjejer på kvällen, vi får se hur det blir. Hur som helst så tror jag på en trevlig lördag!

Ska försöka ladda in bilderna från företagsfesten som var igår, vi får se om det blir senare, håll utkik!


Bilder som får mig att...

Här kommer bilder på stunder jag vill ta tillbaka, vänner jag saknar, jag genom alla år, bilder som får mig att tänka tillbaks, bilder som får mig att skratta, bilder som får mig att känna sorg... Bilder som visar stunder i mitt liv helt enkelt! 
































































RSS 2.0