Ett fantasilöst inlägg

Jaaaa, jag vet att jag lovade att skriva om Älgnäs, men jag är tvungen att skriva ett fantasilöst emellan tills jag får inspiration.
Dagen har bestått av jobb, sen när jag kom hem vid halv elva på kvällen hade jag tråkigt och kom på att jag behövde en matlåda tills i morgon. Så jag ställde mig och lagade lite föda. Vad blev det då? Pastasås innehållande (är det ett ord, Madde, ordpolisen, är det ett ooord?) och ghnocci, eller vad det nu heter, ja, stora makaroner. Kanske blev huuur gott som helst, inte för att skryta. Sen dess har det inte hänt mycket, tog energin till att platta håret, lika jobbigt varje gång! Madde ringde en sväng, men sen dissade hon mig för hon hade hittat intressanta artiklar på aftonbladet att läsa.
Nu ska jag snart ta till och hoppa i säng, en till arbetsdag väntar! Slutar 18:45, då blir det till att dra till Trivselkvällen med Natalie och Agnes, ska bli treevlans.
På fredag efter jobbet ska jag nog hem till Natalie och grilla. Snacka lite skit som vanligt och bara njuta av sommaren. Vi har pratat om att kanske åka och bada på Lördag, om jag badar är väl en obesvarad fråga, men sola säger man ju inte nej till, känns som att alla har fått en bränna förutom bleka jag. Sen på Lördag kväll ska jag ha lite folk hemma i pappas villa, det blir nog nåt gott att äta, en film eller två och kanske något spel. Jag och Sandra har i och för sig redan bestämt vilka filmer det blir, White Chicks och Detroit rock city, bra skit det!
Och på söndagen blir det jobb.
Ja, det är väl så min resterande vecka ser ut, jag klagar inte!
Så, nu har jag fått skrivit av mig lite, nu är jag nöjd. Nu hör jag sängen ropa på mig, lika bra det.






ja, det här med ego-bilder, fattar inte varför det är så roligt.. men nånting måste ju vara roligt här i livet, am I right?


Vad har jag att skriva som är intressant?

Blogga och blogga, men vad fan ska jag skriva om då?
"hej bloggen, idag har jag....." Nej fyfan, så trött på det.
Jag vill bara vara en som spyr ut ord och får det att se bra ut, och som får folk att bli intresserade, få dem att vilja läsa mer. Men det känns, vad har jag och komma med? Åååååh idétorka så det skriker om det.
Vädret suger i allafall, mulet och kvavt, man tar fem steg utanför dörren sen är man alldeles svettig känns det som. En försmak av klimakteriet, höhö. Gud vad fyndig jag var nu.
En sak kan jag säga i allafall, jag saknar tiden som var förr. Finns så mycket jag tänker tillbaka på, hur allt var så mycket lättare och roligare. Jag vet! Om jag skriver en lista nu på saker jag saknar, så kan jag skriva enskilda detaljerade inlägg om det sen? Kanske en smart idé. Okej, here it comes, jag saknar:

* Älgnäs
* Sandarne
* Min sommarstuga
* Båttluffningen
* London

Okej, vi börjar med de sakerna. Så det första jag kommer skriva om i nästa inlägg är Älgnäs, nu blev ni nyfikna va? Vad kan det vara för plats, vad har hänt där, med vilka har jag varit? Haha, okej.. det kanske inte är så intressant, men skitsamma! I mitt nästa inlägg ska jag skriva om det.
Nu ska jag få lite inspiration vad jag ska laga till middag, plus att jag väntar på Helene så vi kan ta en promenad. Beach 2015 säger vi bara!

RSS 2.0