Ett mönster?

Kikade igenom mina senaste inköp, och fann ett mönster. Titta på dessa bilder och se om ni hittar ett också:


En svart klänning


En svart tunika


En svart skjortklänning


En svart tunika


En svart klänning


En svart tunika


Ja, mönstret var ju ganska självklart, eller hur? SVART. Shit.. Snacka om att jag bara handlar svarta kläder. Varje gång jag ser ett snyggt klädesplagg, så är det svart. Och om jag tittar på ett klädesplagg som inte är svart, kollar jag runt och ser om det plagget finns i svart. Hm... Måste nog bryta denna vana, hur kul är det att bara gå runt i svart till sommaren? Varmt och dystert blir det. Men jag handlade faktiskt ett par skor idag som inte var svarta! Hah, den ni! Look for yourslelf!






Taaadaaa! Inte svart. Och jag älskar dem! De skulle ha kostat 799 kr, men de var på rea så jag fick dem för 549 kr istället. Det kallar jag ett kap!

Hur som haver. Nu lämnar vi mina tillskott i garderoben.
Idag mötte jag upp Fia, sedan promenerade vi ner på stan. Kikade i lite affärer, hittade lite smått och gott, en skyddspray från Swartzkopf som man använder innan man fönar eller plattar håret. Använde det nu under kvällen and it works like magic! Sen ett par örhängen, ett skärp, ett par leggins (svarta) och en mascara.
När vi hade handlat klart träffade vi på Marie. Så vi tog en fika och babblade om allt mellan himmel och jord.
Annars har det inte hänt mycket idag. I morgon väntas jobb, sedan roligt umgänge och grillning under kvällen. Mys!
Nu ska jag platta till håret lite mer, sedan försöka sova.

Hittade även en lång kavaj jag köpte för ett bra tag sedan, men aldrig använt. Man får ju noll figur i den... Men ska väl trycka på mig den någon gång ändå.
Ciao!


Men come on?!

Idag när jag vaknade innan jobbet hade jag redan tänkt ut vad jag skulle ha på mig på jobbet.. är så trött på att gå runt i mina stövlar just nu, så jag tänkte vara lite vårig och använda mina converse istället. Klev upp, gjorde i ordning mig och letade hetsigt efter skorna, men de fanns ingenstans. Plötsligt slog det mig att de var hemma hos pappa. Bara en sådan här sak kan förstöra hela min dag, om det sker på morgonen. Surade påväg till jobbet, i mina stövlar, i skitväder. En bit in på morgonen när jag satt och jobbade såg jag ut genom fönstret och vad ser jag? SNÖ. Jag blev så fruktansvärt less! Var det verkligen nödvändigt? Nej, inte ett dugg. Visst att det kan regna och så, men inge mer snö, snälla!
Annars har jag haft ont i huvudet och varit extremt trött hela dagen. Slutade jobba klockan sju, sen dess har jag inprincip inte gjort ett skit. Är fortfarande jättetrött.
I morgon ska jag försöka hitta lite nya kläder, är så trött på min garderob! Blä.. Ska troligtvis träffa Natalie på stan också, skulle vara trevligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag återgå till att inte göra ett skit, blir till att sova tidigt idag känner jag.
Ciao!

Lokalsinne, vad är det?!

Då var ännu en dag snart över och snart ska jag krypa ner i sängen och sova.
Min dag började med jobb klockan åtta till fem. När jag kom hem kastade jag i mig lite mat. Sedan mötte jag upp Fia för en promenad. Vi orkade inte gå lika långt som förra gången, då jag trodde vi hade hamnat i Ljusne.

Christine: Men du, vart är vi egentligen?
Fia: Norrberget tror jag..
Christine: Mäh! Ligger inte det i... Ljusne?
Ja, sen var det ju det här med bra lokalsinne, vilket jag tydligen saknar.
 
Annars har det inte hänt så mycket, kikade lite på Desperate Housewifes, men jag har missat så många avsnitt så jag hängde inte alls med. Så märkligt, för cirka två år sedan satt man spikad framför Desperate, Greys, Ugly Betty och mer på vardarna. Man liksom planerade sitt liv efter programmen. Idag har jag knappt tid att kolla på TV, men jag saknar det inte så mycket. De enda tillfällerna är när jag ska sova och bli trött.
Anywho. I morgon väntar jobb, 09:45 till 19:00. Känner på mig att jag inte kommer orka göra något annat resten av kvällen... kanske en promenad, men bara kanske.
På Torsdag är jag ledig. Ska uträtta lite ärenden på stan under förmiddagen, senare ska jag över till Anneli och grilla med lite folk, ska bli riktigt trevligt! Hoppas på bra väder bara.
Nä, nu blir det att få lite sömn. God natt gott folk!


Christine, virrig och extremt dåligt lokalsinne.

7 saker som jag hatar

* Skyltdockor
De är så vidriga! Står där i skyltfönsterna, eller ännu värre- i affären och ser allmänt creepy ut. Vissa är trasiga och perukerna hänger snett. Värsta är nog när man är inne på Gina Tricot, det har hänt mig så många gånger att jag råkat butta till eller gått in i en skyltdocka och trott det var en person, så jag vänder mig om och ska be om ursäkt, men ser den där vidriga saken sitta där, på ett bord, stel, livlös och ful. Jag ryser, och går därifrån.

* Höjder
Spelar ingen roll om det är en meter eller hundra meter. Jag stelnar alltid till och hjärtat rusar iväg. Det är helt klart min största fobi. Jag kommer aldrig hoppa fallskärm eller bungyjump, aldrig! Fy fan.

* När någon går bakom en i trappan
Av någon anledning får jag panik och försöker gå snabbare. Hela situationen blir läskig på nåt sätt, spelar ingen roll om det är t.ex mamma eller en främling, det får mig att känna mig så obekväm ändå.

* Mårran
Ni vet, Mumin i Mumindalen? Mårran? Den stora, fula, äckliga, lila saken som har ett brett äckligt leende som sträcker sig en mil typ? Ända sen jag hade en mardröm när jag var liten kan jag inte titta på bilder eller videoklipp på henne. Mina barn kommer aldrig att få se Mumin.

* När någon går framför en, riktigt riktigt sakta och man försöker komma förbi.
Brukar alltid ske när man har bråttom, då ska det alltid vara någon seg person som går supersakta och vägrar flytta på sig framför. Jag brukar alltid bli så frustrerad och gör oväsen av mig så personen fattar att man vill komma förbi, men det hjälper aldrig.

* När man har sovmorgon och alla bestämmer sig för att höra av sig
Någon dag när man äntligen har sovmorgon, och får sova ut, är det konstigt nog då alla bestämmer sig för att höra av sig. Man vaknar upprepat av att mobilen läte och vibration, och jag blir tammefan lika rädd varje gång det händer. Oftast händer det när man har en underbar dröm. Great.

* Att aldrig bli trött när man borde.
Till exempel när man ska upp tidigt dagen därpå, det är alltid så jag är som piggast, när jag borde somna tidigt. Men det blir oftast så att jag hinner sova fyra timmar eller liknande innan jag ska upp igen. Däremot när man får sova ut dagen efter blir jag skittrött tidigt på kvällen och somnar.

.

Hey, slow it down
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me


But thanks for loving me, you are doing it perfectly

Tillbaka till verkligheten

Denna helg har jag spenderat hos Daniel. Åkte dit på torsdagen, när jag kom fram så hällde vi upp lite vin och kollade på Avatar, jag hade redan sett den på bio, men ville se den en gång till. Daniel som inte hade sett den tyckte den var bra, liksom jag.
Dagen därpå skjutsade vi Daniels pappa till Jönköping. När vi ändå var där så passade vi på att strosa runt i affärerna. Jag hade behövt hitta lite kläder, men hittade ingenting som föll mig i smaken. Så istället köpte jag två klockor och ett bar solbrillor. Även Daniel hittade en klocka. Efter shoppingen drog vi till donken och käkade, det var väldigt längesen jag käkade ett Meal där. Annars brukar man bara ta en cheeseburgare eller nåt. Men gott var det, och mätt blev vi! Väl hemma hos Daniel igen skulle vi kolla på Småstadsliv 1 och 2, men jag somnade under båda så vi gick och la oss istället.

            
Jag fördrev tiden i baksätet påväg dit med att knäppa lite egobilder, alltid lika roligt! :)

  


Daniel tog beslag på kameran och försökte knäppa en bild på oss två. Vi syns lite halvdåligt.. men men :)


Min nya älskling 1


Min nya älskling 2


Ett par solbrillor nu till våren, treevligt!



Idag åkte jag hem från Daniel, tråkigt värre. Men man måste ju tillbaka till verkligheten nångång! I morgon ska jag uträtta lite ärenden på stan, sen blir det jobb 12:00 till nånting..


Christine signar ut... Slut!


Lösögonfransar? Nej tack!

Hittade denna bild, och jag upptäckte vilka långa ögonfransar jag har! Inte för att skryta.. Eller okej, lite. Men look for yourself:



Fullsnygg och bjuda på sig själv!

Ibland när jag har tråkigt så brukar jag bläddra runt på Tradera. Idag har jag suttit och kikat igenom klockor, och jag hittade en klocka, som var både ful och snygg på samma gång. Jag bara måste ha den! Ska försöka lägga ett bud på den och hoppas att den blir min. Jag har ju lyckats tappa bort min ÄLSKADE klocka. Hur fan lyckas man med det? Om man heter Christin är det ingen svårighet, tydligen. Men den måste ju finnas här nånstans?! Hur som helst, nu tänker jag bunkra upp med flera nya klockor. Sen behöver jag skor, kläder, smink, hårslingning, and the list goes on.

Den är ju så jävla cool! Jag måste ha den, den ska bli min.

Appropå fulsnygga saker, förra året köpte jag en väska som jag just tyckte var fulsnygg. Nu tycker jag den är mer ful än snygg, kanske.. eller den kanske är snygg, gah, kan inte bestämma mig. Kan ju hiva upp en bild så ni för se.


Den ser kanske lite tantig ut, eller kanske inte.. kan inte bestämma mig. Har inte använt den på flera månader hur som helst.




Jag vill ha tillbaka mitt blonda hår också! Är lite påväg i allafall. Ska försöka boka in en tid hos frissan.

Anywho, nu tänkte jag försöka mig ut på en promenad, vädret har ju varit underbart! Satt ute och käkade lunch på jobbet, lovley! När vissa saker känns svåra gör vädret att det känns lite bättre, tackar för det! Nu får det fan inte komma nå mer snö.

Toodles!


Im sure everything will end up alright

Sitter i sängen med datorn i knät, ser inte ut någonting för persiennerna är fördragna. Men jag hoppas att regnet har upphört och solen har tittat fram. Man kan väl alltid drömma, eller hur? Vädret på sistone har varit så sjukt, ena dagen är det minusgrader och snöar, andra dagen är det tio plusgrader och gassande sol. Idag är det mulet och regn. Mitt humör är likadant som vädret. Ena dagen känns det mesta bra och jag har en bra inblick i framtiden, andra dagen känns allt mest jobbigt och framtiden är svår. Idag vet jag inte riktigt hur det känns..
Lite blandat faktikst om jag ska vara ärlig. Tänk att vara tio år igen, nästan helt bekymmerslös.. Jag saknar "the old days". Allt var så mycket lättare då, så bekymmerslöst, som sagt. När oron för framtiden inte ens existerade, då nuet var det viktigaste och ingen tanke på morgondagen. Nu tänker jag nästan alltid på morgondagen, jag tar inte vara på själva dagen, idag.
Jag är faktiskt lite rädd om sanningen ska fram. Känner mig helt kraftlös. Jag vet som vad måste göras. Men varför kunde inte allt bara vara lättare?
Nej fyfan vad jag klagar. Ikväll ska jag träffa goda vänner och bowla, discobowla rättare sagt. Ska bli roligt. Få skratta lite och glömma alla bekymmer. Så just nu låtsas jag som att mitt största bekymmer är att bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Oh dear!

Someone falls to pieces
Sleeping all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
To finally drift away
Someone gets excited
In a chapel yard
Catches a bouquet
Another lays a dozen
White roses on a grave



Förvirrad

Jag vet ingenting längre. Jag vet inte vad jag vill, vad jag känner. Det känns som att jag inte vet vem jag är. Jag känner inte igen mig som person. Så mycket har hänt på sistone, som har kastat om mina tankar. Både bra och dåliga saker.
Jag har fått tag i en lägenhet och ska snart flytta, förhoppningsvis denna månad. Känns bra att flytta hemifrån, lämna boet liksom. Att få känna mig riktigt hemma nånstans, att inte behöva tänka på andras behov. Städa när jag vill, lyssna på musik när jag vill, slippa tänka på att störa andra när jag är uppe sent.
Vara fri.
Jag vill bara åka bort ett tag, fly från verkligheten. Slippa all oro för framtiden, bara känna harmoni.


RSS 2.0